шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Колір
Кількість постів
Розміщення
Рівень захисту
Матеріал
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 336 моделей:
| Nilson Скинути все
Рамка Nilson Touran чорний мат 5на універс 24380095
Технічні характеристики, комплектація і зовнішній вигляд виробу можуть змінюватись виробником без попередження, в залежності від партії.
Рамка четвірна горизонтальна NILSON Touran чорна матова 24380094
Технічні характеристики, комплектація і зовнішній вигляд виробу можуть змінюватись виробником без попередження, в залежності від партії.
Рамка потрійна горизонтальна NILSON Touran чорна матова 24380093
Технічні характеристики, комплектація і зовнішній вигляд виробу можуть змінюватись виробником без попередження, в залежності від партії.
Рамка подвійна горизонтальна NILSON Touran чорна матова 24380092
Технічні характеристики, комплектація і зовнішній вигляд виробу можуть змінюватись виробником без попередження, в залежності від партії.
Рамка п'ятірна горизонтальна NILSON Touran чорна 24220095
Детальна інформація: П’ятимісна горизонтальна рамка призначена для використання з електрофурнітурою серії NILSON Touran при одночасному встановленні декількох розеток, або вимикачів в одному місці. Окрім того, що накладка виконує декоративну функцію і прикриває врізний отвір у стіні, вона також надає додаткову надійність кріплення монтажної конструкції. Виріб від турецького виробника виготовлено з ABS пластику, який здатний витримувати широкий діапазон температур і стійкий до зовнішніх впливів. Електрофурнітура серії NILSON Touran чорного кольору, завдяки особливості свого дизайну чудово підійде для приміщень з оформленням у стилях лофт, HI-Tech, стімпанк чи контемпорарі.
Рамка четвірна горизонтальна NILSON Touran чорна 24220094
Детальна інформація: Чотиримісна горизонтальна рамка призначена для використання з електрофурнітурою серії NILSON Touran при одночасному встановленні декількох розеток, або вимикачів в одному місці. Окрім того, що накладка виконує декоративну функцію і прикриває врізний отвір у стіні, вона також надає додаткову надійність кріплення монтажної конструкції. Виріб від турецького виробника виготовлено з ABS пластику, який здатний витримувати широкий діапазон температур і стійкий до зовнішніх впливів. Електрофурнітура серії NILSON Touran чорного кольору, завдяки особливості свого дизайну чудово підійде для приміщень з оформленням у стилях лофт, HI-Tech, стімпанк чи контемпорарі.
Рамка потрійна горизонтальна NILSON Touran чорна 24220093
Детальна інформація: Тримісна горизонтальна рамка призначена для використання з електрофурнітурою серії NILSON Touran при одночасному встановленні декількох розеток, або вимикачів в одному місці. Окрім того, що накладка виконує декоративну функцію і прикриває врізний отвір у стіні, вона також надає додаткову надійність кріплення монтажної конструкції. Виріб від турецького виробника виготовлено з ABS пластику, який здатний витримувати широкий діапазон температур і стійкий до зовнішніх впливів. Електрофурнітура серії NILSON Touran чорного кольору, завдяки особливості свого дизайну чудово підійде для приміщень з оформленням у стилях лофт, HI-Tech, стімпанк чи контемпорарі.
Рамка подвійна горизонтальна NILSON Touran чорна 24220092
Детальна інформація: Двомісна горизонтальна рамка призначена для використання з електрофурнітурою серії NILSON Touran при одночасному встановленні декількох розеток, або вимикачів в одному місці. Окрім того, що накладка виконує декоративну функцію і прикриває врізний отвір у стіні, вона також надає додаткову надійність кріплення монтажної конструкції. Виріб від турецького виробника виготовлено з ABS пластику, який здатний витримувати широкий діапазон температур і стійкий до зовнішніх впливів. Електрофурнітура серії NILSON Touran чорного кольору, завдяки особливості свого дизайну чудово підійде для приміщень з оформленням у стилях лофт, HI-Tech, стімпанк чи контемпорарі.
Рамка п'ятірна NILSON Touran Золото 24150095
Детальна інформація: П’ятимісна горизонтальна рамка призначена для використання з електрофурнітурою серії NILSON Touran при одночасному встановленні декількох розеток, або вимикачів в одному місці. Окрім того, що накладка виконує декоративну функцію і прикриває врізний отвір у стіні, вона також надає додаткову надійність кріплення монтажної конструкції. Виріб від турецького виробника виготовлено з ABS пластику, який здатний витримувати широкий діапазон температур і стійкий до зовнішніх впливів. Електрофурнітура серії NILSON Touran золотого кольору,завдяки особливості свого дизайну чудово підійде для приміщень з оформленням у стилях лофт, HI-Tech, стімпанк чи контемпорарі.
Рамка четвірна NILSON Touran Золото 24150094
Детальна інформація: Чотиримісна горизонтальна рамка призначена для використання з електрофурнітурою серії NILSON Touran при одночасному встановленні декількох розеток, або вимикачів в одному місці. Окрім того, що накладка виконує декоративну функцію і прикриває врізний отвір у стіні, вона також надає додаткову надійність кріплення монтажної конструкції. Виріб від турецького виробника виготовлено з ABS пластику, який здатний витримувати широкий діапазон температур і стійкий до зовнішніх впливів. Електрофурнітура серії NILSON Touran золотого кольору, завдяки особливості свого дизайну чудово підійде для приміщень з оформленням у стилях лофт, HI-Tech, стімпанк чи контемпорарі.
Рамка потрійна NILSON Touran Золото 24150093
Детальна інформація: Тримісна горизонтальна рамка призначена для використання з електрофурнітурою серії NILSON Touran при одночасному встановленні декількох розеток, або вимикачів в одному місці. Окрім того, що накладка виконує декоративну функцію і прикриває врізний отвір у стіні, вона також надає додаткову надійність кріплення монтажної конструкції. Виріб від турецького виробника виготовлено з ABS пластику, який здатний витримувати широкий діапазон температур і стійкий до зовнішніх впливів. Електрофурнітура серії NILSON Touran золотого кольору, завдяки особливості свого дизайну чудово підійде для приміщень з оформленням у стилях лофт, HI-Tech, стімпанк чи контемпорарі.
Рамка подвійна NILSON Touran Золото 24150092
Детальна інформація: Двомісна горизонтальна рамка призначена для використання з електрофурнітурою серії NILSON Touran при одночасному встановленні декількох розеток, або вимикачів в одному місці. Окрім того, що накладка виконує декоративну функцію і прикриває врізний отвір у стіні, вона також надає додаткову надійність кріплення монтажної конструкції. Виріб від турецького виробника виготовлено з ABS пластику, який здатний витримувати широкий діапазон температур і стійкий до зовнішніх впливів. Електрофурнітура серії NILSON Touran золотого кольору,завдяки особливості свого дизайну чудово підійде для приміщень з оформленням у стилях лофт, HI-Tech, стімпанк чи контемпорарі.
Рамка п'ятірна горизонтальна NILSON Touran дуб 24250095
П’ятимісна горизонтальна рамка призначена для використання з електрофурнітурою серії ,при одночасному встановленні декількох розеток, або вимикачів в одному місці. Окрім того, що накладка виконує декоративну функцію і прикриває врізний отвір у стіні, вона також надає додаткову надійність кріплення монтажної конструкції. Виріб від турецького виробника виготовлено з ABS
Рамка четвірна горизонтальна NILSON Touran дуб 24250094
Детальна інформація: Чотиримісна горизонтальна рамка призначена для використання з електрофурнітурою серії ,при одночасному встановленні декількох розеток, або вимикачів в одному місці. Окрім того, що накладка виконує декоративну функцію і прикриває врізний отвір у стіні, вона також надає додаткову надійність кріплення монтажної конструкції. Виріб від турецького виробника
Рамка потрійна універсальна NILSON Touran дуб 24250093
Детальна інформація: Тримісна горизонтальна рамка призначена для використання з електрофурнітурою серії ,при одночасному встановленні декількох розеток, або вимикачів в одному місці. Окрім того, що накладка виконує декоративну функцію і прикриває врізний отвір у стіні, вона також надає додаткову надійність кріплення монтажної конструкції. Виріб від турецького виробника
Рамка подвійна універсальна NILSON Touran дуб 24250092
Детальна інформація: Двомісна горизонтальна рамка призначена для використання з електрофурнітурою серії ,при одночасному встановленні декількох розеток, або вимикачів в одному місці. Окрім того, що накладка виконує декоративну функцію і прикриває врізний отвір у стіні, вона також надає додаткову надійність кріплення монтажної конструкції. Виріб від турецького виробника
Рамка п'ятірна горизонтальна NILSON Touran горіх 24270095
Детальна інформація: П’ятимісна горизонтальна рамка призначена для використання з електрофурнітурою серії, при одночасному встановленні декількох розеток, або вимикачів в одному місці. Окрім того, що накладка виконує декоративну функцію і прикриває врізний отвір у стіні, вона також надає додаткову надійність кріплення монтажної конструкції. Виріб від турецького виробника виготовлено з ABS пластику, який здатний витримувати широкий діапазон температур і стійкий до зовнішніх впливів. Електрофурнітура серії NILSON Touran, забарвлення імітує дерев'яну поверхню горіха, завдяки особливості свого дизайну чудово підійде для приміщень з оформленням у стилях еко чи кантрі.
Рамка четвірна горизонтальна NILSON Touran горіх 24270094
Детальна інформація: Чотиримісна горизонтальна рамка призначена для використання з електрофурнітурою серії, при одночасному встановленні декількох розеток, або вимикачів в одному місці. Окрім того, що накладка виконує декоративну функцію і прикриває врізний отвір у стіні, вона також надає додаткову надійність кріплення монтажної конструкції. Виріб від турецького виробника виготовлено з ABS пластику, який здатний витримувати широкий діапазон температур і стійкий до зовнішніх впливів. Електрофурнітура серії NILSON Touran, забарвлення імітує дерев'яну поверхню горіха, завдяки особливості свого дизайну чудово підійде для приміщень з оформленням у стилях еко чи кантрі.
Рамка потрійна горизонтальна NILSON Touran горіх 24270093
Детальна інформація: Тримісна горизонтальна рамка призначена для використання з електрофурнітурою серії, при одночасному встановленні декількох розеток, або вимикачів в одному місці. Окрім того, що накладка виконує декоративну функцію і прикриває врізний отвір у стіні, вона також надає додаткову надійність кріплення монтажної конструкції. Виріб від турецького виробника
Рамка подвійна горизонтальна NILSON Touran горіх 24270092
Детальна інформація: Двомісна горизонтальна рамка призначена для використання з електрофурнітурою серії, при одночасному встановленні декількох розеток, або вимикачів в одному місці. Окрім того, що накладка виконує декоративну функцію і прикриває врізний отвір у стіні, вона також надає додаткову надійність кріплення монтажної конструкції. Виріб від турецького виробника виготовлено з ABS пластику, який здатний витримувати широкий діапазон температур і стійкий до зовнішніх впливів. Електрофурнітура серії NILSON Touran, забарвлення імітує дерев'яну поверхню горіха, завдяки особливості свого дизайну чудово підійде для приміщень з оформленням у стилях еко чи кантрі.
Рамка Nilson Touran горіх 1на універс 24270091
Технічні характеристики, комплектація і зовнішній вигляд виробу можуть змінюватись виробником без попередження, в залежності від партії.
Рамка п'ятірна горизонтальна NILSON Touran білий 24110095
Рамка п'ятірна горизонтальна NILSON Touran білий - це виріб високої якості, що вражає не тільки своїм стильним дизайном, але й надійністю. Виготовлена з абсолютно надійного матеріалу - ABS-пластику, ця рамка забезпечує продовжений термін служби, тому ви можете бути впевнені в якості придбаного товару. Країна-виробник рамки п'ятірної горизонтальної NILSON Touran - Туреччина. Відома своєю високою
Рамка четвірна горизонтальна NILSON Touran білий 24110094
Рамка чотирьохпортова горизонтальна NILSON Touran білого кольору - ідеальний вибір для вашого інтер'єру. Ця рамка виготовлена з високоякісного ABS-пластику, що гарантує її довговічність і надійність. Ми працюємо тільки з найкращими виробниками, тому рамка четвірна горизонтальна NILSON Touran вироблена в Туреччині, де відомі своїми високотехнологічними рішеннями в галузі виробництва. Дана
Рамка потрійна горизонтальна NILSON Touran білий 24110093
Надійна і стильна, рамка потрійна горизонтальна NILSON Touran білого кольору - ідеальний вибір для оформлення вашого житлового простору! Виготовлена з якісного ABS-пластику, вона прослужить вам довгі роки, задарма не тратячи своєї привабливості і надійності. Ця потрійна рамка від NILSON забезпечить вам надійний і безпроблемний монтаж. Завдяки способу накладного монтажу, вам не
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   14  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на рамки для розеток і вимикачів Nilson. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити рамка для розетки / вимикача Nilson в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на рамки для розеток і вимикачів Nilson. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія