шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 5 моделей:
| American Crew Скинути все
Відновлювальний лосьйон після гоління American Crew Revitalizing Toner 150
Для повноцінного догляду за чоловічою шкірою після гоління фахівцями американської компанії American Crew створений спеціальний відновлювальний лосьйон після гоління Revitalizing Toner. Засіб для догляду за шкірою містить комплекс натуральних інгредієнтів, які забезпечують сприятливий вплив на її стан: сік листя алое, ментол, алантоїн, касторову олію. Лосьйон дарує миттєве зволоження, заспокоює подразнення, усуває почервоніння й запалення, пом'якшує шкіру, закриває пори, створює приємне відчуття свіжості й прохолоди. Алое вера знімає подразнення і заспокоює шкіру. Рицинова олія максимально пом'якшує обличчя та запобігає появі почервонінь і запальних процесів. Ментол приємно освіжає, дарує бадьорість і відчуття прохолоди на цілий день. Алантоїн звужує розширені пори, регенерує тканини, бореться із ростом бактерій і має загоювальний ефект. Спосіб застосування: після гоління нанесіть лосьйон і злегка помасажуйте поголену шкіру. Склад: Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Sorbitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Bisabolol, Allantoin, Menthol, Propylene Glycol, Farnesol, Bacillus Ferment, Parfum (Fragrance), Linalool, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Limonene, Citronellol, Blue 1 (CI 42090). Продукт не тестувався на тваринах
Лосьйон після гоління American Crew Post Shave Cooling Lotion 150 мл
Чоловічий охолоджувальний лосьйон після гоління American Crew Official Sup
Чоловічий відновлювальний лосьйон після гоління American Crew Shaving Skin
Зволожувальний бальзам після гоління American Crew All-In-One Face Balm SP

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на лосьйони після гоління American Crew. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити лосьйон після гоління American Crew в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на лосьйони після гоління American Crew. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія