шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 29 моделей:
| PNB Скинути все
Апельсинові палички середні (12,5 см) 50 шт / упак
Orange Sticks Medium Апельсинові палички для манікюру — універсальний і зручний інструмент, що використовується для відсунення і видалення кутикули; для очищення нігтів від залишків гелевого покриття; при нарощуванні і для декорування нігтів. Завдяки своїй щільній і водночас м'якій структурі апельсинового дерева, цей інструмент не травмує нігтьову пластину, має антисептичні властивості. Дерев'яні апельсинові палички купити набором 50 штук вигідно для майстрів та любителів домашнього манікюру. Це простий, але супер функціональний інструмент, який дозволяє без травмування відсунути і видалити кутикулу, очистити нігтьову пластину. Добре справляються з видаленням залишків гель-лаку. Зручні для нанесення малюнків і декору. Часто використовуються в процедурі нарощування нігтів. Зручна середня довжина, один кінець гостро заточений, інший плоский. Апельсинове дерево має досить щільну структуру, що виключає розшарування палички при маніпуляціях. Важливий бонус - антисептичні властивості. Розмір: 125 мм Кількість: 50 штук в упаковці
Тіпси на кільці 50 шт., чорні
Тренувальні тіпси, чорні Застосовуються для демонстрації зразків nail-арту, створення прикладів малюнків на нігтях, підготовки конкурсних робіт. Виготовлені з каучукового пластика. Зручний інструмент для роботи професійних майстрів і початківців.
Тіпси матові овальні на кільці PNB, 50 шт
Тренувальні овальні тіпси на кільці, молочні, 50 шт. Використовуються для виготовлення зразків нейл-арту, створення прикладів малюнків на нігтях, декорування нігтьової пластини. Ідеально підходять для демонстрації кольору гель-лакових покриттів. Прозорість дає змогу максимально точно побачити як гель-лак виглядатиме на нігтях. Не секрет, що залежно від кольору шкіри, один і той же колір може виглядати по-різному. Притиснувши тіпс із нанесеним на нього кольоровим гель-лаком PNB до натурального нігтя, майстер і клієнт зможуть побачити результат та підібрати бажаний колір гель-лакового покриття. Виготовлені з каучукмісткого пластику. Гнучкі, пластичні, легкі, стійкі тренувальні тіпси від PNB — зручне обладнання для роботи майстра манікюру й педикюру й у ролі тренувального інструменту для початківців фахівців нігтьової естетики.
4D. Пензель для дизайну скошений 2-s PNB, нейлон
Скошений пензель для гель-фарб формату 4D — нове покоління пензлів від бренду PNB. Один з популярних напрямків, у якому не обійтися без такого інструменту, — китайський розпис. Йому притаманні точність контурів, м'які лінії, плавні переходи, оригінальні мазки без втрати насиченості кольору. Пензель для гель-лаку еластичний, завдяки чому справляється з будь-якими тонкощами дизайну. Ворсинки виготовлені з синтетичного нейлону, що демонструє високі критерії якості. Якщо ви не готові обмежуватися однотонним покриттям нігтів, прийшов час придбати незамінний пензель від PNB 2-s. Довжина ворсу: 5 мм Професійний пензлик для дизайну PNB 4D призначений для китайського розпису, настільки популярного останнім часом. Завдяки скошеному кінцю і невеликому розміру (5 мм) можна виконувати незначні мазки пензлем для створення красивого дизайну. Пензлик виготовлений з якісних синтетичних волокон, тому відрізняється пружністю, еластичністю і тривалістю. В арсеналі майстрів, що володіє технікою китайського розпису, обов'язково повинні бути пензлі 4D і 5D від Professional Nail Boutique.
14 D. Пензель для дизайну круглий 4-S PNB, нейлон
Застосовується для виконання акварельних дизайнів і художнього розпису на нігтях. Довжина ворсу і діаметр пензля ідеально підходять для виконання всіх технік при створенні акварельних шедеврів на нігтях: розмиття, плавного розтушування, нанесення тонких, напівпрозорих шарів поверх малюнка, що вже висохнув. Манікюрний пензлик для дизайна нігтів від PNB Cosmetics з витонченою круглою формою розроблений для створення акварельних малюнків, художнього розпису, нанесення поверх готового малюнка напівпрозорих шарів. Спеціально підібраний діаметр і довжина ворсу (8 мм), оптимальна м'якість ворсу робить його ідеальним інструментом для художнього манікюру. Купити пензлик для дизайна 4-S рекомендується всім професійним майстрам і любителькам самостійно створювати ексклюзивний і бездоганний нейл-дизайн. Ключові переваги пензлика бренду PNB: зносостійкий; ворс з високоякісного нейлону; ворс сформований за типом «колонок»; не обсипається і довгий час не втрачає своїх якісних характеристик; комфортний і зручний у використанні, легко очищається.
2D. Пензель для дизайну круглий 000-s PNB, нейлон
Пензель PNB 2D — варіант ультратонкої текстури з синтетичного волокна. Класична кругла форма підходить для нанесення оригінальних малюнків, вигинів, елементів дизайну. Форма адаптована під запити майстрів-початківців, оскільки пензель для гель-лаку простий у використанні й значно спрощує робочий процес. При створенні естетичного манікюру складно обійтися без такої інноваційної моделі. Пензель для гель-фарб порадує високою якістю і пружністю текстури. За допомогою такого матеріалу лак лягає на поверхню нігтя рівномірно, не скочується і не деформується. Довжина ворсу: 12 мм Використовується для промальовування найтонших ліній і контурного дизайну нігтів, так як є найтоншим в асортименті PNB. Пензлик виготовлений з якісного синтетичного волокна, зі зручною ручкою в класичному дизайні. Користується популярністю серед початківців майстрів манікюру, оскільки досить простий в застосуванні при цьому допомагає створювати справжні шедеври нігтьового дизайну. Використовуючи пензель 2D в поєднанні з гель-фарбою PNB, ви можете порадувати своїх клієнтів і себе цікавим геометричним дизайном.
1D. Пензель для дизайну круглий 00-s PNB, нейлон
Нейлоновий пензель PNB круглої форми застосовується в nail-індустрії для створення контурів і складних малюнків. У дизайні 7-міліметрова довжина ворсинок — ідеальне рішення для втілення найскладніших технік. Підвищена пружність структури підходить для роботи з гель-лаками та фарбами. Продукція PNB відрізняється високою якістю, забезпечуючи тривалий термін експлуатації засобу. Інноваційний пензель для гель-лаку не розшаровується в процесі роботи, а ворсинки не випадають. Пензель також зручний при нанесенні гель-фарбою точних фігур без спотворення чіткості ліній. Довжина ворсу: 7 мм
6D. Пензель для дизайну омбре 6-s PNB, нейлон
Оригінальний пензель PNB 6D розроблений брендом для створення градієнту на нігтях. Модель популярна серед nail-майстрів завдяки своїй високій якості та еластичності ворсинок. При роботі з технікою омбре вдається створювати плавні переходи відтінків різних кольорів. Нейлонова структура забезпечує доступ пензля в область кутикули та бічні частини нігтьової пластини. Професійний пензель для розпису по нігтях призначений для складного фарбування і створення оригінального дизайну. М'який пензель для гель-лаку PNB 6-s подарує вашим нігтям доглянутий вигляд і креативне дизайнерське рішення. Довжина ворсу: 10 мм Пензлик для дизайну PNB 6D по праву можна назвати найпопулярнішим серед професійних майстрів манікюру. Він призначений для виконання дизайну в техніці омбре (градієнт). Завдяки рівномірно розділеним ворсинкам на кінці пензлика, можна з легкістю створювати м'які і плавні переходи гель- лаку на нігтях. Професійний пензлик для омбре PNB виконаний з якісного синтетичного матеріалу - нейлону. Купуючи пензлик для дизайна Professional Nail Boutique, не забудьте подивитися для нього спеціальний пенал для пензлів від PNB.
Захисні маски для майстрів манікюру, чорні, 50 шт
Дзеркальна втирка пудра PNB 0.5 г срібло
Баф для нігтів PNB 100/180 Gray півколо
Двостороннє покриття для штучних і натуральних нігтів. Одна сторона ідеально підходить для усунення нерівностей і шорсткості, які залишилися після обробки штучних нігтів більш грубими пилками. Друга сторона призначена для підготовки нігтів до нанесення гель-лакових покриттів: знімає блиск з натурального нігтя, не пошкоджуючи нігтьової пластини. Універсальний баф для нігтів сірого кольору напівокруглої форми - це якісний шліфувальник. Двосторонній баф підходить для шліфування штучних та натуральних нігтів. Якщо потрібно надати форму натуральній пластині, використовуйте сторону з абразивністю 100 гріт. Для роботи з грубими нерівностями або для корекції форми штучного покриття, ідеально впорається із завданнями інша сторона. Після обробки нігтів за допомогою бафа пластина стає рівною і підготовленою до нанесення гель-лаку. Ви можете купити баф для нігтів pnb з доставкою за вигідною ціною. Абразивність - 100/180 гріт.
Палітра гель лаків PNB 372-381, 11 кольорів
Палітра гель-лаків PNB 372-381 колекції 50 Shades of Pink Відтінки колекції гель-лаків PNB «50 Shades of Pink» ідеально підійдуть на будь-яку пору, щоб підкреслити грайливий настрій, енергійність і продемонструвати всьому світу свою легкість та жіночність.Тепер у колекції майстрів буде розкішне поповнення - аж 11 неймовірних відтінків романтичного рожевого! Обирати серед них буде складно, але бренд PNB подбав про те, щоб можна було підкреслити будь-який настрій і доповнити образ на будь-яку подію. Всі продукти цієї колекції мають традиційно високу якість, безпечний гіпоалергенний склад, насичену пігментацію та відмінну стійкість. Завдяки палітрі, що складається з 11 тіпс легко в повній мірі оцінити всі переваги відтінків. Тіпси виготовлені з міцного пластику світлого відтінку, що не спотворює, а навпаки, підкреслює кольори гель-лаків. Можуть бути закріплені на кільці і легко знімаються для зручності вибору.
Тренувальні тіпси, прозорі, овальні PNB.
Тренувальні тіпси PNB овальної класичної форми виконані з прозорого пластика з вмістом каучуку. Зносостійкі, гнучкі і міцні. Закріплені у формі віяла на металевому кільці. Кількість тіпс - 50 штук. Використовуються майстрами і початківцями, нейл фахівцями для демонстрації зразків нейл- дизайну, створення прикладів малюнків, підготовки конкурсних робіт. Дуже добре підходять для викраски відтінків гель-лаків. Це незамінний зручний інструмент для початківців майстрів, який дозволяє освоювати техніки нейл-манікюру.
7D. Пензель для дизайну круглий 0-s PNB, нейлон
Ультратонкий дизайнерський пензель PNB 0-s — незамінний помічник для nail-майстрів, які починають розвиватися в цій сфері або професійно займаються естетичним манікюром. Для виготовлення цієї моделі використовують синтетичні волосинки, що не стягуються і не випадають при роботі. Технологія бренду PNB дозволяє втілювати найскладніші дизайнерські малюнки, що вимагають від майстра максимальної точності. Пензель для гель-фарб ідеальний при вимальовуванні геометричних фігур і контурів. Пружна текстура спрощує творчий процес, завдяки чому вдається досягти блискучих результатів. Довжина ворсу: 5,5 мм Один з найбільш тонких пензлів в асортименті PNB розміром 0-s виконаний з синтетичного волокна високої якості, що дозволяє йому прослужити досить довго. Основним завданням пензля PNB 7D є допомога в промальовуванні тонких ліній в дизайні нігтів. Пензлик для дизайна досить пружний, завдяки чому відмінно промальовуються контурні та геометричні дизайни. Для початківця нейл майстра пензлик PNB буде справжнім помічником протягом тривалого часу.
2G. Пензель для гелю овальний 6-s PNB, нейлон
Овальний пензель PNB чудово підходить для нарощування нігтів. Завдяки заокругленому контуру він дозволяє змоделювати потрібну форму. Достатньо нанести невелику кількість гелю на поверхню пензля, після чого в одному напрямку покрити нігтьову пластину. Для nail-майстрів пензлі PNB зручні тим, що підходять для роботи навіть у важкодоступних місцях: область кутикули, малюванні по контуру спеціальної форми для нарощування. Пензель для гелю рекомендовано зберігати в закритому місці, уникаючи зіткнення з іншим інструментом. Довжина ворсу: 11 мм Нейлоновий овальний пензлик для нарощування нігтів гелем 2G користується великою популярністю серед починаючих майстрів, оскільки є досить простий в експлуатації. З його допомогою можна легко нанести необхідний шар гелю в області кутикули, а також рівномірно розподілити гель по нігтьовій пластині. Синтетичні волокна високої якості забезпечують тривалий термін використання, однак не варто забувати про дбайливе зберігання.
6G. Пензель для гелю овальний 4-s PNB, нейлон
Овальні пензлі призначені для нарощування нігтів і створення бажаної форми. Незалежно від консистенції матеріалу, пензель для гелю гарантує бездоганно рівне покриття. Для виробництва цієї моделі бренд використовує синтетичний нейлон, що відрізняється довговічністю і високою якістю. Еластичність волосків і зручність форми дозволяє працювати з важкодоступними місцями. При зберіганні в захищеному місці пензель PNB не деформується і не втрачає свої властивості. Довжина ворсу: 8 мм Овальний пензлик для гелевого моделювання від PNB призначений для нарощування нігтів гелем. Маючи овальну форму пензлик прекрасно викладає гель будь-якої консистенції на нігтьову пластину, в області кутикули і забезпечує рівномірне покриття. Пензлик для моделювання виготовлений з високоякісного нейлону, що надає їй еластичність та тривалість у використанні. Використовується майстрами при кольоровому тонуванні та викладному французькому манікюрі.
10 D. Пензель для дизайну круглий 001-s PNB, нейлон
Круглий пензель підходить для роботи в складних техніках: точкові малюнки, китайський розпис, мальовничі зображення на конкурси. Виробник PNB для зручності в застосуванні зробив робочу поверхню ідеальної круглої форми з пружним ворсом. У наслідок цього лінії виходять плавними та ідентичними. Пензель для розпису по нігтях — практичне рішення в моделюванні гель-лаками, фарбами та пастами. Текстура матеріалу досить щільна, що допомагає при виконанні найскладніших малюнків. Пензель для гель-фарб має довжину ворсинок 10 мм. Прийшов час творити справжні шедеври й порадувати свої нігті. Професійні майстри нейл-арту неодмінно захочуть купити пензлик для дизайна 001-s PNB. Він має правильної круглої форми робочу поверхню і пружний нейлоновий ворс довжиною 10 мм. Такий інструмент ідеальний для виконання дизайну в складних техніках: ажурні переплетення, вензелі, краплеві малюнки, живописні зображення, розпис в східному стилі, абстрактні лінії. Його зручно тримати в руці, не змінює своїх якісних характеристик після довгого терміну використання. Круглий пензлик для нігтьового розпису PNB - ефективне рішення в моделюванні пастами, гель-лаками. Він дозволяє створювати справжні дизайн шедеври.
Наліпки на тіпси PNB, 54 шт.
Наліпки на тіпси PNB - значно спрощують роботу майстра тим, що не потрібно вирізати папірці і писати маркером, який вічно стирається. Палітра завжди буде виглядати естетично та красиво. Кожна наліпка вирізана по контуру. У наборі 54 наліпки. 27 штук на 1 аркуші самоклеючої плівки. З наліпками на тіпси PNB ваша палітра стане ще зручнішою та красивішою! Термін придатності: необмежений. Склад: біла самоклеюча плівка. Застереження: берегти від дітей.
Двосторонній магніт для гель лаку PNB
Магніт для створення блискучих ефектів на нігтях допоможе втілити в життя будь-яку задумку в нейл-оформленні. Двосторонній магніт в чорному кольорі повинен бути в арсеналі кожного майстра. Ефект «північного сяйва» на нігтях з лаками від ПНБ протримається не менше 3-х тижнів. Оптимальна довжина ручки 7 см і розміри самого магніту допоможуть вам грати з переливами на нігтях, дивуючи оточуючих красою і елегантністю. Навчитися користуватися магнітом можна самостійно. У професійному магазині ПНБ ви можете купити магніт для гель-лаку і радіти новим ідеям, які без нього втілити неможливо. Використовуйте тільки якісні матеріали для роботи. Розміри: довжина 92 мм, довжина руків'я 70 мм, розміри магніту 25 х 9 х 4 мм, діаметр круглого магніту 8 мм
Багаторазові верхні форми (тіпси) PNB
Reusable Upper Nail Forms (Tips) PNB Для експрес моделювання (нарощування) нігтів за 30 хвилин! Супертонкі Прозорі Еластичні Гнучкі Забезпечують зручну посадку на ніготь і оптимальну товщину нарощеного вільного краю. Кожна форма розрахована на 45+ процедур. Розмір форм від 1 до 10, чітка розмітка робить процес моделювання швидким і ефективним. В упаковці 100 штук верхніх форм по 10 штук кожного розміру. Ідеальним матеріалом для експрес нарощування за допомогою верхніх форм є PolyFlex Gel - гібрид акрилу і гелю, а також IQ Control Gel - гель нового покоління, густий, не розтікається. Півгодини — й нігті готові! Також верхні форми (тіпси) застосовуються для нарощування акриловими системами. Інструкція із застосування: Проведіть стандартну підготовку нігтів. Виберіть відповідний розмір форми (тіпси) для кожного нігтика. Використовуючи пензлик-шпатель PNB, нанесіть необхідну кількість матеріалу для моделювання на форму (тіпсу). Розподіліть по поверхні. Покладіть тіпсу з матеріалом на нігтьову пластину на відстані 1-1,5 мм від кутикули й притисніть. Натиск повинен бути середнім по силі й рівномірним. При роботі з PolyFlex Gel, IQ Control Gel PNB просушіть в UV / LED лампі 60 секунд, у LED лампі — 90 секунд. При роботі з акриловими системами матеріал просихає на повітрі. Зніміть форму: взявшись за вільний край, поверніть в сторону. Підпиляйте матеріал у зоні кутикули та вільний край нігтя для надання потрібної форми. Після процедури нарощування проведіть стандартну дезінфекційну обробку верхніх форм. Просушіть. РЕКОМЕНДАЦІЇ: При роботі з IQ Control Gel і PolyFlex Gel після стандартної підготовки нанесіть на ніготь тонкий шар бази Universal Base Gel, втираючи. Просушіть у LED, гібридній лампі 60 секунд. При використанні гелю для моделювання IQ Contro lGel після полімеризації, перед опилом, зніміть із матеріалу липкий шар. PolyFlex Gel не має липкого шару, тому після зняття верхніх форм із просушеного матеріалу можна приступати до обпилу.
Форми для моделювання прозорі (PVC-пластик) / Clear-Pro Nail Forms PNB
Форми для моделювання нігтів Clear-Pro (PVC-пластик) Виготовлені з PVC (надзвичайно тонкий, міцний, надгнучкий вініловий пластик). Стійкі до розминання, не деформується. Суперклейкі. Розумна розмітка дозволяє виконувати нарощування на будь-яких типах і формах нігтів. Яскраво виражена центральна вісь дає можливість вибудувати ідеальну архітектуру, без похибок, за допомогою видовжених бічних поверхонь форми Clear-Pro. Найбільш зручні при арковому моделюванні. Спеціальна розмітка під бічні валики призначена для посадки на різні по ширині нігті. Прекрасно пропускають ультрафіолетові промені, тому навіть найпримхливіший, щільно пігментований матеріал для моделювання можна використовувати без підкладки. Час висихання щільно пігментованих матеріалів коротший у порівнянні з іншими видами форм для нарощування. Форми для нігтів Clear-Pro PNB універсальні. Їх можна використовувати з усіма видами матеріалів для моделювання: гелями, полігелями, акрилами. Упаковка: рулон Кількість: 100 шт.
ExtraPro Nail Forms PNB / Форми для моделювання нігтів (100 шт/рул)
Професійні форми для моделювання (нарощування) нігтів гелем, акрилом ExtraPRO PNB — авторська розробка фахівців компанії за активної участі майстрів-технологів нігтьового сервісу. Універсальні форми, що підходять до всіх типів натуральних нігтів Металізовані, ламіновані, з особливо міцною клейкою основою Оптимальна зручна товщина, ширина і щільність для будь-якого розміру пальчиків Професійно вивірена розмітка довжини й форми дозволяє моделювати ідеально однакові нігтики Чудово кріпляться на пальчиках з підвищеним рівнем вологості Міцно встановлюються. Прекрасно тримають форму, не гнуться, не "з'їжджають» Додаткова бічна розмітка для «вушок» дозволяє трансформуватися для нарощування різного за формою і довжиною вільного краю нігтьової пластини, а також регулювати розмір у залежності від повноти пальців. З професійними формами PNB майстер, використовуючи акрилові або гелеві системи, прекрасно впорається з моделюванням будь-якої форми й довжини нігтьової пластини, обраної клієнтом. Зручні, надійні, легкі в роботі та професійно вивірені ExtraPro Nail Forms PNB — незамінний помічник для майстра! Кількість: 100 штук / рулон
Нітрилові рукавички, розмір M
Чорні нестерильні нітрилові рукавички 一 ідеальний варіант для професійних майстрів манікюру. Такий матеріал є максимально безпечним для частого використання. Це Ваша альтернатива латексним рукавичкам, які можуть викликати алергічні реакції на шкірі Чудова посадка на руці та текстурований матеріал на кінчиках пальців рукавичок створюють ефект “другої шкіри”, працювати в них зручно та комфортно. Забудьте про сповзання, ефект “ковзання” інструментів в руці та будь-який дискомфорт. Нітрилові рукавички відповідають Європейським Директивам з питань медичного обладнання: 93/42/EC, 89/686/ЕЕС. Ці рукавички Ви не помічатимете в процесі роботи: еластичні та міцні; гарантують захист Вашої шкіри від хімічних, агресивних речовин; ідеальна посадка, внаслідок унікальних властивостей нітрилу та загорнутого краю манжета; універсальна форма, як для правої, так і для лівої руки; підходять для довготривалого використання; чудова альтернатива для майстрів, які схильні до алергічних реакцій. Комплект: 100 шт. Матеріал: нітрил Колір: чорний Розмір: M (7-8)
Нітрилові рукавички, розмір S
Чорні нестерильні нітрилові рукавички 一 ідеальний варіант для професійних майстрів манікюру. Такий матеріал є максимально безпечним для частого використання. Це Ваша альтернатива латексним рукавичкам, які можуть викликати алергічні реакції на шкірі Чудова посадка на руці та текстурований матеріал на кінчиках пальців рукавичок створюють ефект “другої шкіри”, працювати в них зручно та комфортно. Забудьте про сповзання, ефект “ковзання” інструментів в руці та будь-який дискомфорт. Нітрилові рукавички відповідають Європейським Директивам з питань медичного обладнання: 93/42/EC, 89/686/ЕЕС. Ці рукавички Ви не помічатимете в процесі роботи: еластичні та міцні; гарантують захист Вашої шкіри від хімічних, агресивних речовин; ідеальна посадка, внаслідок унікальних властивостей нітрилу та загорнутого краю манжета; універсальна форма, як для правої, так і для лівої руки; підходять для довготривалого використання; чудова альтернатива для майстрів, які схильні до алергічних реакцій. Комплект: 100 шт. Матеріал: нітрил Колір: чорний Розмір: S (6-7)
Попередня   Наступна
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на інструмент для манікюру PNB. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити інструмент для манікюру PNB в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на інструмент для манікюру PNB. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія