шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Діаметр
Потужність
Додатково
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 5 моделей:
| Tolifo Скинути все
Кольцевой LED свет Tolifo R-8B (196856)
Компактный кольцевой светодиодный прибор постоянного света Tolifo R-8B придется по душе современным видеоблогерам, которые не мыслят своей жизни без смартфонов. Этот свет состоит из 80 светодиодов, которые обеспечивают яркость в 800 люмен. При этом Tolifo R-8B - это Bi-Color прибор, который предлагает выбор цветовой температуры в стандартном диапазоне 3200K до 5600K.
Кільцева лампа Tolifo R-8B
Tolifo Кільцевий LED світло R-8B (R-8B) 196856
М'який і не сліпучий кільцевої LED світло, може широко застосовуватися для різних видів стрімінг відео, портретної зйомки, моди, рекламної фотографії, а також може використовуватися для освітлення в процесі нанесення макіяжу.Марка: TolifoМодель: R-8BСвітлодіодні лампи: 80 штТип штекера: ЄС Plug,CRI: ? 85Вхідна напруга: 5 В постійного струму 2AПотужність: 8WСвітловий потік: 800LMДіапазон регулювання: Плавне регулюванняКолірна температура: 3200K-5600KРозмір: 255 мм х 185мм х 31ммкомплектація:освітлювач, USB кабель,тримач для телефону, сумка
Кільцева лампа Tolifo SGG-R200 flashtube для T-200B
Кільцевий LED світло Tolifo R-8B (R-8B)

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на кільцеві лампи для блогерів Tolifo. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити кільцева лампа для блогерів Tolifo в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на кільцеві лампи для блогерів Tolifo. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія