шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 80 моделей:
| Beltex Скинути все
Світловідбивна пов'язка день/ніч дитяча Beltex XXS 20-25см помаранчева BX7
Світловідбивна пов'язка день/ніч дитяча Beltex XXS 20-25см помаранчеваПов'язка є однією з найпростіших речей, призначених для візуальної ідентифікації людей у місцях підвищеної небезпеки. Пов'язка виготовлена із високоякісного флуоресцентного матеріалу. Розмір XXS (20-25 см). Колір помаранчевий. Висока видимість забезпечується за рахунок світловідбивних смуг. Забезпечує кращу видимість пішоходів, спортсменів та велосипедистів для інших учасників дорожнього руху у нічний час та в умовах поганої видимості. Фіксується поверх одягу за допомогою зручної застібки-липучки.
Світловідбивна пов'язка день/ніч дитяча Beltex XXS 20-25см жовта BX70500
Світловідбивна пов'язка день/ніч дитяча Beltex XXS 20-25см жовтаПов'язка є однією з найпростіших речей, призначених для візуальної ідентифікації людей у місцях підвищеної небезпеки. Людину можна побачити на значній відстані через світловідбиваючі смуги в темряві. Пов'язка виготовлена із високоякісного флуоресцентного матеріалу. Розмір XXS (20-25см). Колір жовтий. Висока видимість забезпечується за рахунок світловідбивних смуг. Забезпечує кращу видимість пішоходів, спортсменів та велосипедистів для інших учасників дорожнього руху у нічний час та в умовах поганої видимості. Фіксується поверх одягу за допомогою зручної застібки-липучки.
Світловідбивна пов'язка день/ніч дитяча Beltex XS 25-30см BX70510
Світловідбивна пов'язка день/ніч дитяча Beltex XS 25-30смПов'язка є однією з найпростіших речей, призначених для візуальної ідентифікації людей у місцях підвищеної небезпеки. Пов'язка виготовлена із високоякісного флуоресцентного матеріалу. Розмір XS (25-30). Колір жовтий. Висока видимість забезпечується за рахунок світловідбивних смуг. Забезпечує кращу видимість пішоходів, спортсменів та велосипедистів для інших учасників дорожнього руху у нічний час та в умовах поганої видимості. Фіксується поверх одягу за допомогою зручної застібки-липучки.
Світловідбивна пов'язка день/ніч дитяча Beltex XS 25-30см помаранчева BX70
Світловідбивна пов'язка день/ніч дитяча Beltex XS 25-30см помаранчеваПов'язка є однією з найпростіших речей, призначених для візуальної ідентифікації людей у місцях підвищеної небезпеки. Пов'язка виготовлена із високоякісного флуоресцентного матеріалу. Розмір XS (25-30см). Колір помаранчевий. Висока видимість забезпечується за рахунок світловідбивних смуг. Світловідбивна пов'язка відноситься до засобів пасивної безпеки. Забезпечує кращу видимість пішоходів, спортсменів та велосипедистів для інших учасників дорожнього руху у нічний час та в умовах поганої видимості. Фіксується поверх одягу за допомогою зручної застібки-липучки.
Світловідбивна пов'язка день/ніч Beltex S 30-35см жовта BX70400
Світловідбивна пов'язка день/ніч Beltex S 30-35см жовтаПов'язка є однією з найпростіших речей, призначеною для візуальної ідентифікації людей у місцях підвищеної небезпеки. Людину можна побачити на значній відстані через світловідбиваючі смуги в темряві. Пов'язка виготовлена із високоякісного флуоресцентного матеріалу. Розмір S (30-35см). Колір жовтий. Відмінні світловідбивні властивості. Світловідбивна пов'язка відноситься до засобів пасивної безпеки. Забезпечує кращу видимість пішоходів, спортсменів та велосипедистів для інших учасників дорожнього руху у нічний час та в умовах поганої видимості. Фіксується поверх одягу за допомогою зручної застібки-липучки.
Світловідбивна пов'язка день/ніч дитяча Beltex S 30-35см BX70520
Світловідбивна пов'язка день/ніч дитяча Beltex S 30-35смПов'язка є однією з найпростіших речей, призначених для візуальної ідентифікації людей у місцях підвищеної небезпеки. Пов'язка виготовлена із високоякісного флуоресцентного матеріалу. Розмір S (30-35). Колір жовтий. Висока видимість забезпечується за рахунок світловідбивних смуг. Забезпечує кращу видимість пішоходів, спортсменів та велосипедистів для інших учасників дорожнього руху у нічний час та в умовах поганої видимості. Фіксується поверх одягу за допомогою зручної застібки-липучки.
Жилет сигнальний Beltex розмір XL BX18110
Жилет сигнальний Beltex розмір XLСигнальний жилет у класичному дизайні є гарантом безпеки для пішоходів, комунальних працівників та працівників дорожніх служб, водіїв відкритого транспорту. Призначений для забезпечення кращої видимості. Гарантує безпеку та видимість як вдень (завдяки яскравим кольорам), так і вночі (завдяки світловідбивним частинам). Жилет виготовлений з якісного 100% поліестеру. Легкий та зручний. Світловідбивні вставки для кращої помітності. Зносостійкість. Помітність в темний та світлий час доби. Колір помаранчевий.
Світловідбивна пов'язка день/ніч Beltex M 35-40см жовта BX70410
Світловідбивна пов'язка день/ніч Beltex M 35-40см жовтаПов'язка є однією з найпростіших речей, призначеною для візуальної ідентифікації людей у місцях підвищеної небезпеки. Людину можна побачити на значній відстані через світловідбиваючі смуги в темряві. Пов'язка виготовлена із високоякісного флуоресцентного матеріалу. Розмір M (35-40см). Колір жовтий. Висока видимість забезпечується
Жилет сигнальний Beltex розмір XL BX18100
Жилет сигнальний Beltex розмір XLСигнальний жилет у класичному дизайні є гарантом безпеки для пішоходів, комунальних працівників та працівників дорожніх служб, водіїв відкритого транспорту. Призначений для забезпечення кращої видимості. Гарантує безпеку та видимість як вдень (завдяки яскравим кольорам), так і вночі (завдяки світловідбивним частинам). Жилет виготовлений з якісного 100% поліестеру. Легкий та зручний. Світловідбивні вставки для кращої помітності. Зносостійкість. Помітність в темний та світлий час доби.Колір зелений.
Світловідбивна пов'язка день/ніч дитяча Beltex L 40-45см помаранчева BX706
Світловідбивна пов'язка день/ніч дитяча Beltex L 40-45см помаранчеваПов'язка є однією з найпростіших речей, призначених для візуальної ідентифікації людей у місцях підвищеної небезпеки. Пов'язка виготовлена із високоякісного флуоресцентного матеріалу. Розмір L (40-45). Колір помаранчевий. Висока видимість забезпечується за рахунок світловідбивних смуг. Світловідбивна пов'язка відноситься до засобів пасивної безпеки. Забезпечує кращу видимість пішоходів, спортсменів та велосипедистів для інших учасників дорожнього руху у нічний час та в умовах поганої видимості. Фіксується поверх одягу за допомогою зручної застібки-липучки.
Світловідбивна пов'язка день/ніч Beltex L 40-45см BX70420
Світловідбивна пов'язка день/ніч Beltex L 40-45смПов'язка є однією з найпростіших речей, призначеною для візуальної ідентифікації людей у місцях підвищеної небезпеки. Пов'язка виготовлена із високоякісного флуоресцентного матеріалу. Розмір L (40-45см). Колір жовтий. Висока видимість забезпечується за рахунок світловідбивних смуг. Відмінні світловідбивні властивості. Забезпечує кращу видимість пішоходів, спортсменів та велосипедистів для інших учасників дорожнього руху у нічний час та в умовах поганої видимості. Фіксується поверх одягу за допомогою зручної застібки-липучки. При попаданні променя світла на пов'язку вона стає видимою на великій відстані.
Жилет сигнальний Beltex розмір XXL BX19100
Жилет сигнальний Beltex розмір XXLСигнальний жилет у класичному дизайні є гарантом безпеки для пішоходів, комунальних працівників та працівників дорожніх служб, водіїв відкритого транспорту. Призначений для забезпечення кращої видимості. Гарантує безпеку та видимість як вдень (завдяки яскравим кольорам), так і вночі (завдяки світловідбивним частинам). Жилет виготовлений з якісного 100% поліестеру. Легкий та зручний. Світловідбивні вставки для кращої помітності. Зносостійкість. Помітність в темний та світлий час доби. Колір зелений.
Жилет сигнальний Beltex розмір XXL BX19110
Жилет сигнальний Beltex розмір XXLСигнальний жилет у класичному дизайні є гарантом безпеки для пішоходів, комунальних працівників та працівників дорожніх служб, водіїв відкритого транспорту. Призначений для забезпечення кращої видимості. Гарантує безпеку та видимість як вдень (завдяки яскравим кольорам), так і вночі (завдяки світловідбивним частинам). Жилет виготовлений з якісного 100% поліестеру• Легкий та зручний• Світловідбивні вставки для кращої помітності• Зносостійкість• Помітність в темний та світлий час добиКолір помаранчевий.
Світлоповертаюча пов'язка Beltex S 30-35см сіра BX70300
Світлоповертаюча пов'язка Beltex S 30-35см сіраСвітловідбиваюча пов'язка Beltex належить до предметів пасивної безпеки. Забезпечує кращу видимість пішоходів, спортсменів та велосипедистів для інших учасників дорожнього руху в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості. Фіксується поверх одягу за допомогою зручної застібки-липучки. При попаданні на пов'язку світлового променя, вона стає помітна на відстані до 400 м.
Світлоповертаюча пов'язка Beltex S 30-35см зелена BX70200
Світлоповертаюча пов'язка Beltex S 30-35см зеленаСвітловідбиваюча пов'язка Beltex належить до предметів пасивної безпеки. Забезпечує кращу видимість пішоходів, спортсменів та велосипедистів для інших учасників дорожнього руху в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості. Фіксується поверх одягу за допомогою зручної застібки-липучки. При попаданні на пов'язку світлового променя, вона стає помітна на відстані до 400 м.
Світлоповертаюча пов'язка Beltex M 35-40см сіра BX70310
Світлоповертаюча пов'язка Beltex M 35-40см сіраСвітловідбиваюча пов'язка Beltex належить до предметів пасивної безпеки. Забезпечує кращу видимість пішоходів, спортсменів та велосипедистів для інших учасників дорожнього руху в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості. Фіксується поверх одягу за допомогою зручної застібки-липучки. При попаданні на пов'язку світлового променя, вона стає помітна на відстані до 400 м.
Світлоповертаюча пов'язка Beltex M 35-40см зелена BX70210
Світлоповертаюча пов'язка Beltex M 35-40см зеленаСвітловідбиваюча пов'язка Beltex належить до предметів пасивної безпеки. Забезпечує кращу видимість пішоходів, спортсменів та велосипедистів для інших учасників дорожнього руху в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості. Фіксується поверх одягу за допомогою зручної застібки-липучки. При попаданні на пов'язку світлового променя, вона стає помітна на відстані до 400 м.
Світлоповертаюча пов'язка Beltex L 40-45см сіра BX70320
Світлоповертаюча пов'язка Beltex L 40-45см сіраСвітловідбиваюча пов'язка Beltex належить до предметів пасивної безпеки. Забезпечує кращу видимість пішоходів, спортсменів та велосипедистів для інших учасників дорожнього руху в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості. Фіксується поверх одягу за допомогою зручної застібки-липучки. При попаданні на пов'язку світлового променя, вона стає помітна на відстані до 400 м.
Пов'язка світлоповертальна Beltex L 40-45см зелена BX70220
Пов'язка світлоповертальна Beltex L 40-45см зеленаСвітловідбиваюча пов'язка Beltex належить до предметів пасивної безпеки. Забезпечує кращу видимість пішоходів, спортсменів та велосипедистів для інших учасників дорожнього руху в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості. Фіксується поверх одягу за допомогою зручної застібки-липучки. При попаданні на пов'язку світлового променя, вона стає помітна на відстані до 400 м.
Сумка технічної допомоги Beltex 44,8 х18, 8х11, 8 мала 1 відділ
Сумка технічної допомоги Beltex червона 44х18х11 маленька 1 відділення
Сумка-органайзер в багажник автомобіля CITROEN, сумка тех. допомоги "Belte
Сумка-органайзер в багажник автомобіля HUYNDAI, сумка тех. допомоги "Belte
Сумка-органайзер в багажник автомобіля SEAT, сумка тех. допомоги "Beltex"
Попередня   Наступна
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на набори автомобіліста Beltex. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити набір автомобіліста Beltex в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на набори автомобіліста Beltex. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія