шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Вага
Кількість
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 4 моделей:
| Nero Aroma Скинути все
Кава в зернах Nero Aroma Classic 1 кг
Кава в зернах Nero Aroma Classic- Суміш кращих сортів Бразильської арабіки 70% і робусти 30% середнього обсмаження для справжніх поціновувачів еспресо. Кава в зернах Неро Арома Класік- це поєднання м'якого і витонченого смаку, густої пінки, чудового аромату, присутня гірчинка , нотки прянощів. Ковток цього підбадьорливого напою наповнить Вас енергією і подарує чудовий настрій. Багатий і насичений смак - насолода від першої до останньої краплі. Придбати Ви можете в інтернет-магазині кави AVT-Market у Києві
Кава в зернах Nero Aroma Elite 1 кг
Зернова кава Nero Aroma Elite кава з більш м'яким та витонченим смаком, з легкою кислинкою, що підкреслює високу якість напою та ніжною насолодою, що надає йому ще більшої витонченості. Залишає після себе шоколадний смак натуральних какао бобів. Ідеально тонізує та розслаблює Ваш організм. Придбати Ви можете в інтернет-магазині кави AVT-Market у Києві.
Кава в зернах Nero Aroma Exclusive 1 кг
Кава в зернах Nero Aroma Exclusive - суміш з кращих сортів арабіки 90% і робусти 10%, спеціально для кавових гурманів, що віддають перевагу м'якій каві. Має насичений, багатий смак з чистим, прекрасним м'яким ароматом, довгим післясмаком (нотки червоного вина та фруктів), приємною кислинкою. Це ідеальний вибір для поціновувачів та шанувальників запашної кави. Придбати Ви можете в інтернет-магазині кави AVT-Market у Києві
Кава в зернах Nero Aroma 100 Arabica TOP 1 кг
Кава Nero Aroma 100% Arabica TOP - композиція з трьох сортів арабіки, вирощених в Бразилії, Гватемалі та Ефіопії, з'єднана в ідеальній пропорції вражає своєю м'якістю і гармонійністю.Довгий, обволікаючий післясмак - завершальна нотка бездоганного напоюAroma Exclusive 100% Arabica Неро Арома Ексклюзив ідеально підійде для напоїв з додаванням молока, що пом'якшує акцентовану кислинку букета, а також рекомендований для приготування м'якого еспресо за допомогою кофемашин-еспресо. Придбати Ви можете в інтернет-магазині кави AVT-Market у Києві.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на кава Nero Aroma. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити кава Nero Aroma в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на кава Nero Aroma. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія