шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 8 моделей:
| EAT Скинути все
Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek'n Eat 30411004
Сублімована страва «Кіноа з овочами по-мексиканськи». Шість тисяч років тому кіноа була одним із трьох основних джерел енергії для стародавніх інків, нарівні з кукурудзою та картоплею. Справжня криниця білка, мінералів і вітамінів, цю унікальну за своїми властивостями культуру досі називають «золотом інків».
Суміш для хліба цільнозерновий Trek'n Eat Whole Grain Bread Mix 30101040
Суміш для хліба цільнозерновий Trek'n Eat Whole Grain Bread Mix
Сублімати Макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе Trek'n Eat 30404028
Сублімована страва «Макарони під вегетаріанським соусом болоньєзе». Вегетаріанська версія знаменитої італійської пасти з пряним томатним соусом - найулюбленішої та найпопулярнішої пасти на планеті. Джерелом білка тут виступають боби фава, багаті на клітковину, незамінні амінокислоти і вітаміни групи В. Особлива овочева підливка надає страві вишуканого смаку.
Сублімована чана масала Trek'n Eat 30411001
Сублімована туристична їжа «Чана масалу». Традиційна індійська страва на основі нуту та прянощів. Нут, він же турецький горох, з давніх-давен займає почесне місце в кухнях країн Азії та Африки завдяки ніжному смаку і високому вмісту білків, вітамінів і мікроелементів. Чана масалу має пікантний незвичайний аромат і чудово втамовує голод. Повністю веганська, не містить глютена та лактози.
Сублімати кускус із овочами Trek'n Eat 30411002
Сублімована туристична їжа «Кускус із овочами». Смачна страва родом із Північної Африки, у вегетаріанському виконанні. Яскрава палітра овочів гармонійно поєднується з традиційними приправами та ніжною пшеничною крупою кускус. Легке і збалансоване, воно припаде до смаку всім, хто віддає перевагу натуральному і здоровому харчуванню в подорожах.
Сублімати джамбалайя з овочами Trek'n Eat 30411003
Сублімована туристична їжа "Джамбалайя з овочами". Готується на основі довгозерного рису з ароматною комбінацією прянощів та трав. Ця традиційна страва креольської кухні, кулінарною столицею Джамбалайї вважається Новий Орлеан. Тепер любителі активного відпочинку можуть насолоджуватися екзотичним смаком цієї страви у будь-якій точці земної кулі.
Сублімати яловичина з локшиною Trek'n Eat 30202003
Сублімована туристична їжа «Яловичина з локшиною». Теплий, домашній смак цієї страви зазвичай не залишає байдужим. Знайоме кожному поєднання продуктів успішно доповнено грибами, зеленню і тонким букетом прянощів. «Яловичина з локшиною» - одна з найпопулярніших страв у лінійці швейцарських субліматів Trek'n Eat, яка здатна подумки перенести вас з будь-якого куточка планети на рідну затишну кухню.
Сублімати різотто по-балканськи Trek'n Eat 30202009
Сублімована туристична їжа «Різотто балканською». Ароматна страва здатна за лічені хвилини перенести в атмосферу сонячного Середземномор'я. Традиційне для цих широт поєднання м'яса та рису елегантно підкреслено соковитими овочами та пряними травами – усім тим, чим славиться південна кухня. "Різотто по-балканськи" - одна з найпопулярніших страв у лінійці Trek'n Eat.

© 2006-2025 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на сублімована їжа EAT. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити сублімована їжа EAT в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на сублімована їжа EAT. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія