шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 4 моделей:
| HIPE Скинути все
Hipe Грипсы для трюкового самоката Hipe H01 140мм, Blue 250020
Комплект грипсов для трюковых самокатов начального уровня Hipe H01. Грипсы выполнены из каучука с рифленой поверхностью. Баренды идут в комплекте. Характеристики: - Материал: каучук; - Вес: 106 г - Длина: 14 см
Hipe Грипсы для трюкового самоката Hipe LMT03 170мм, Коричнево-черный 2507
Грипсы для трюкового самоката Hipe LMT03 - это качественные грипсы для трюкового самоката длиной 170 мм, которые выполнены из мягкого, износостойкого компаунда и имеют хороший дизайн, характеризующий их предназначение. Рифленая текстура предотвращает соскальзывание рук, а фланцы под обрезку позволяют подобрать требуемую длину грипс индивидуально для каждого райдера. Благодаря заглушкам на руль, грипсы будут хорошо сидеть на трубках и не соскальзывать во внешнюю сторону.
Hipe Грипсы для трюкового самоката Hipe H4 Duo 155мм, Зелено-черный 250756
Грипсы для трюкового самоката Hipe H4 Duo - это качественные грипсы длиной 155 мм, которые выполнены из мягкого и износостойкого компаунда и имеют хороший дизайн, характеризующий их предназначение. Рифленая текстура предотвращает соскальзывание рук, а фланцы под обрезку позволяют подобрать требуемую длину грипс индивидуально для каждого райдера.
Hipe Грипсы для трюкового самоката Hipe LMT02, black/green 2507012
Hipe LMT02 это качественные грипсы для трюкового самоката длиною 155 мм, которые выполнены из мягкого, износостойкого компаунда (термоактивной, термопластической полимерной смолы) и имеют хороший дизайн, характеризующий их предназначение. Рифленая текстура предотвращает соскальзывание рук, а фланцы под обрезку позволяют подобрать требуемую длину грипс индивидуально для каждого райдера. Благодаря заглушкам на руль, грипсы будут хорошо сидеть на трубках и не соскальзывать во внешнюю сторону.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на гріпси та ріжки HIPE. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити гріпси та ріжки HIPE в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на гріпси та ріжки HIPE. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія