шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 24 моделей:
| UNO Скинути все
UNO Рога UNO BE-TG1 алюминий, Черный BE-TG1/B
Рожки Uno BE-TG1 изготовлены из алюминия, имеют круглую форму, длиной 110 мм. и относительно малый вес 113 грамм. С их помощью можно менять хват по мере усталости рук. Предусмотрены противоскользящие насечки. Необходимая вещь для людей которые проводят много времени за рулем велосипеда. Отлично подходят как для горных, так и для дорожных велосипедов.
UNO Рожки UNO BE-TG1 алюминий, Белый
Рожки Uno BE-TG1 изготовлены из алюминия, имеют круглую форму, длиной 110 мм. и относительно малый вес 113 грамм. С их помощью можно менять хват по мере усталости рук. Предусмотрены противоскользящие насечки. Необходимая вещь для людей которые проводят много времени за рулем велосипеда. Отлично подходят как для горных, так и для дорожных велосипедов.
UNO Рога UNO BE-F1S алюминий, Черные BE-F1S/A
Рожки Uno BE-F1S изготовлены из алюминия, имеют изогнутую круглую форму, и относительно малый вес 117 грамм. С их помощью можно менять хват по мере усталости рук. Очень необходимая вещь для людей которые проводят много времени за рулем велосипеда. Отлично подходят как для горных так и для дорожных велосипедов. Бесшовная конструкция.
UNO Рога UNO BE-302, Белый BE302
Рога, алюминий, прямые, черные, упор под большой палец, сваренный шов, длина: 120 мм, Вес: 164 г, С Логотипом.
UNO Рога UNO BE-16 выгнутые
Uno BE-16 - это анодированные рожки на руль велосипеда. Изготовлены с применением современных технологий и не уступающие по качеству более дорогим аналогам.
UNO Рога UNO BE-TG1 алюминиевые BE-TG1-white
Рожки Uno BE-TG1 изготовлены из алюминия, имеют круглую форму, длиной 110 мм. и относительно малый вес 113 грамм. С их помощью можно менять хват по мере усталости рук. Предусмотрены противоскользящие насечки. Очень необходимая вещь для людей которые проводят много времени за рулем велосипеда. Отлично подходят как для горных так и для дорожных велосипедов.
Роги велосипедні на кермо Uno BE-08
Ріжки UNO BE-TG1 алюміній, чорний (BE-TG1/B)
Ріжки UNO BE-F1S алюміній, чорний матовий (BE-F1S/A)
Роги велосипедні на руль Uno BE-21 N
Роги велосипедні на кермо Uno BE-21
Ріжки UNO BE-302 білий (BE302)
Роги велосипедні на руль Uno BE-16 N
Роги велосипедні на руль Uno BE-F1S безшовні
Роги велосипедні на кермо Uno BE-301
Роги Uno BE-16 чорний (BE-16)
Роги велосипедні на руль Uno BE-F1S безшовні N
Ріжки на кермо Uno BE-TG1 антиковзкі 110 мм
Роги велосипедні на руль Uno BE-16-999 Npro
Роги велосипедні на руль Uno BE-21111 Npro
Ріжки UNO BE-TG1 алюміній, білий (BE-TG1-white)
Роги велосипедні на руль Uno BE-301 N
Роги велосипедні на руль Uno BE-F1S безшовні Npro
Роги велосипедні на руль Uno BE-301112 Npro

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на гріпси та ріжки UNO. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити гріпси та ріжки UNO в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на гріпси та ріжки UNO. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія