шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 3 моделей:
| Park Tool Скинути все
Park Tool Крюк Park Tool, на стену на саморезе, синий TOO-09-92
Крюк - крепление велосипеда к потолку или на стену имеет саморез достаточной длины, с шагом резьбы 7 витков на 2.54 см. С помощью такого крепежа можно оптимизировать пространство в доме, подходит для всех типов велосипедов ( горные, дорожные, шоссейные ) Изготовлен из металлического прутка толщиной 9.5 мм, с защитным виниловым покрытием.
Стійка Park Tool для THS-1 TOO-05-50
Стійка Park Tool для встановлення боксу з інструментами THS-1. Стійка покрита порошковою фарбою та стійка до пошкоджень, тому підходить для використання на відкритому повітрі. Характеристики Висота: 158 см (62,25"). Розташування кронштейнів: 128 см (50,5").
Стійка для велосипеда Park Tool ES-1 Event Stand TOO-78-80
Стійка для велосипеда Park Tool ES-1 Event Stand - є універсальною, багатоцільовою стійкою для зберігання до дванадцяти велосипедів за ніс сідла. Є ідеальною для проведення різноманітних заходів, пов’язаних з виставкою або змаганнями. Стійка ES-1 легко розбирається та легко складається для компактного зберігання. Має два регульованих за висотою штатива, дві опорні труби й один з’єднувальний рукав. Довжина становить приблизно 2,2 метра. Характеристики: регулювання за висотою: від 94 до 120 см; внутрішня ширина по горизонталі: 2,23 метра.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на кріплення вело на стіну Park Tool. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити кріплення вело на стіну Park Tool в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на кріплення вело на стіну Park Tool. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія