Мій регіон: Україна Увійти | ||
Каталог / Мангали і барбекю
|
Мангал – прилад для смаження м'яса на шампурах. Нагадує прямокутний ящик, виконаний з жаростійкого матеріалу. Розрізняють переносні і стаціонарні мангали. Для встановлення вдома краще купити мангал для барбекю стаціонарного типу. Для безпеки встановіть під ним спеціальний майданчик. Розбірні мангали можна брати на пікнік в ліс або на річку. У чому недолік цього типу? За розміщення вугілля всередині ящика стінки прогорають, що позначається на функціональності обладнання.
Ціни на різні моделі мангалів варіюються залежно від якості матеріалу і терміну служби.
На відміну від мангала, гриль являє собою круглу жаровню з гратами і кришкою.
Знизу і зверху оснащений отворами з заслінками. За рахунок цього регулюється приплив повітря у гриля. Готуючи м'ясо або овочі на грилі, ємність закривають кришкою, щоб однаково розподілити температуру з усіх боків гриля. В мангалі їжу готують на шампурах, а не решітці. Верх відкритий. Тягу регулювати непросто, тому вугілля потрібно активно обмахувати, щоб створити приплив повітря.
У барбекю жар контролюється термостатом. Повітря нагнітає електрична помпа. Ступінь прожарювання залежить від положення верхньої решітки, яка регулюється по висоті. Сучасні моделі йдуть в комплекті зі столиками для готування. Переносні барбекю виготовляють з металу. Стаціонарні – з каменю або чавуну.
У переносних барбекю нижня частина оснащена контейнером для попелу. Решітка для приготування розміщена зверху. Барбекю стоїть на ніжках. При виборі враховуйте: емальовані барбекю облазить, а пристрою з нержавіючої сталі тьмяніють. Оптимальний варіант – чавунні барбекю, хоча їх ціна і вище.
Замість переносних барбекю, гриля і мангала можна купити мангал для барбекю в Україні одноразового використання. Це моделі з запаяним в поліетилен лотком з алюмінієвої фольги. У лотку барбекю, гриля і мангала знаходиться вугілля, решітка і дротяна підставка. Для розпалювання вугілля потрібно просто відігнути перфоровані вушка збоку лотка. Одноразові моделі працюють 1,5 години і готують до 4 кілограм м'яса. Головна перевага таких грилів, мангалів і барбекю – у екологічності, адже після використання вони не залишають випаленої трави.
Купуйте мангали і барбекю-гриль у Києві та інших містах України за допомогою каталогу опису і цін m.ua.
© 2006-2024 Magazilla
| Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на мангали й барбекю. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити мангал / барбекю в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на мангали й барбекю. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції. У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції. Як нам зателефонувати Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook |