шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип пристрою
Сумісність
Тип підключення
Управління
Функції та можливості
Стіки (аналогові важелі)
Кріплення смартфона
Коробка передач (кермо)
Кріплення (кермо)
Джерело живлення
Порт для зарядки
Колір корпуса
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 2 моделей:
Скинути все
закладка
в закладки
Купить ігровий маніпулятор Defender Game Racer Turbo RS3: цена от 529 грн.
Колір:
Тригери (курки): ; Бампери (шифти): 4; Розташування стіків: обидва знизу; Стіки: Стіки (шт): 2; Маніпулятор D-pad: 8-позиційний;язок: вібрація; Зворотний зв' Кількість кнопок: 13; Довжина кабелю (м): 2; Підключення: дротове; PlayStation 3; PlayStation 2; Сумісність з платформами: ПК (Windows); Тип пристрою: геймпад
Купити від 529 грн.
Порівняти ціни та купити Defender Game Racer Turbo RS3
1 магазин 2 пропозиції
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить ігровий маніпулятор Gembird JPD-ST04W: цена от 649 грн.
3
0
0
1
Барвисте і універсальне рішення – геймпад може похвалитися бездротовим інтерфейсом підключення і при цьому підходить як для персонального комп'ютера, так і для ігрових консолей PlayStation 2 і 3. Завдяки гумовому покриттю рукояток пристрій зручно лежить в руці і не ковзає під час гри. На борту є всі необхідні для зручної гри елементи управління, включаючи 13 кнопок. З додаткових можливостей відзначимо функцію вібраційного зворотного зв'язку, що значно підвищує занурення в гру. Джерело живлення – акумулятор.
Купити від 649 грн.
Порівняти ціни та купити Gembird JPD-ST04W
1 магазин 2 пропозиції
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на ігрові маніпулятори. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити ігровий маніпулятор в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на ігрові маніпулятори. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія