шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Сезон
Діаметр
Ширина
Профіль (%)
Призначення
Індекс швидкості
Індекс навантаження
Рейтинг тести (думка редакції)
Додатково
Малюнок протектора
Паливна економічність
Зчеплення на мокрій дорозі
Рівень шуму
Омологація
Очистити параметри підбору

Каталог /

Омологированные шины BMW Alpina

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 5 моделей:
| BMW Alpina Скинути все
закладка
в закладки
описание, цены на Pirelli PZero PZ4
Pirelli PZero PZ4
Купити від 3 981 до 47 410 грн.
закладка
в закладки
описание, цены на Pirelli PZero
Pirelli PZero
Купити від 4 056 до 39 197 грн.
Легкова літня шина з асиметричним протектором, елементи якого нагадують акулячі плавники. Забезпечує хороше зчеплення як на сухій, так і мокрій дорозі. Добре протистоїть ефекту аквапланування. Індекс швидкості - V (до 240 км/год).
закладка
в закладки
описание, цены на Pirelli Winter SottoZero Serie II
Pirelli Winter SottoZero Serie II
Купити від 1 925 до 46 111 грн.
Зимова шина, призначена для власників потужних спортивних авто. Є сертифікованою для руху зі швидкістю 270 км/год. Весь протектор розділений на дві частини: зовнішня більш м'яка, що дозволяє впевнено відчувати автомобіль на зимовій дорозі; внутрішня сторона з більш жорсткої гумовою сумішшю відповідає за контроль на високій швидкості.
255/35R20 зимовалегкова / SUV15 930 грн.
закладка
в закладки
описание, цены на Pirelli PZero Winter
Pirelli PZero Winter
Купити від 5 568 до 59 473 грн.
закладка
в закладки
описание, цены на Pirelli Scorpion Winter
Pirelli Scorpion Winter
Купити від 3 460 до 58 509 грн.
Новинка, призначена для кросоверів класу «люкс». Позиціонується виробником як здатна забезпечити ходові показники краще, ніж аналогічні моделі від конкурентів. Стверджується також, що забезпечується дуже короткий гальмівний шлях, незалежно від стану дороги. У продажу доступні моделі з двома різними малюнками протектора (залежно від його ширини). Новий склад гумової суміші має підвищений вміст силіки. Також був оновлена і конструкція каркасу шини.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шини. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шини в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шини. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія