шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Розмір
Призначення
Турнірні м'ячі
Колір
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 511 моделей:
| №4 Скинути все
Футбольний м'яч Mondo Calcetto, розмір 4 (13106)
М'яч футбольний Demix Розмір 4, Синій 1SLLPXLVJB
Полегшений футбольний м'яч - ідеальний варіант для розвитку ігрових навичок у дітей.   НИЗЬКА ВАГА Завдяки невеликій вазі м'яч підходить для аматорських ігор і дитячих тренувань. СТАБІЛЬНА ВИСОТА ВІДСКОКУ Якісна камера мінімізує втрату тиску.
М'яч футбольний GSD розмір 4 23JW4ZXTS1
Полегшений футбольний м'яч GSD розміру 4 підходить для дітей до 12 років, які грають нерегулярно. М'яч розроблено, щоб допомогти юним гравцям зробити перші кроки у футболі.   ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ДІТЕЙ Завдяки невеликій вазі та розміру модель стане чудовим вибором для ігор з дітьми та активного відпочинку. СТАБІЛЬНА ВИСОТА ВІДСКОКУ Висота відскоку 110-155 см підтверджена незалежними
М'яч футбольний Demix, розмір 4 TV0VYWB95X
Легкий футбольний м'яч Demix призначений для футболістів-початківців, особливо для дітей віком до 12 років, які грають нечасто. Цей м'яч має розмір 4 і розроблений спеціально, щоб допомогти молодим гравцям у перших кроках у футболі.   ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ДІТЕЙ Для тренувань та неформальних ігор з дітьми, цей футбольний м'яч ідеально підійде завдяки своїй легкій вазі. СТАБІЛЬНА ВИСОТА
М'яч футзальний Demix, розмір 4, вага 440 г BTPF41RGOR
Футбольний м'яч Demix спеціально для гри у залі.   МІЦНІСТЬ Модель витримує 5000 ударів. СПЕЦІАЛЬНО ДЛЯ ЗАЛУ Камера із спеціальним наповнювачем забезпечує стабільний відскок висотою 50-65 см. Для того щоб м'яч прослужив довше: - при виборі м'яча враховуйте вік та рівень гравця, а також покриття, на якому збираєтесь грати, - перед накачуванням змащуйте ніпель м'яча або голку насоса, - не перекачуйте м'яч.
М'яч футбольний Demix DF500 Junior 4 Розмір 4, вага 310 г Білий 0K9ALUU0BY
  М'яч Demix DF500 Junior4 був спеціально розроблений відповідно до стандарту FIFA Youth Football. М'яч має офіційний розмір та вагу 4 для того, щоб юним футболістам було зручніше відпрацьовувати удари та здобувати свої перші перемоги.   ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ДІТЕЙ М'яч 4 розміру вагою 310 г робить тренувальний процес комфортним та нетравматичним для дітей. КОНТРОЛЬ М'ЯЧА Мікрорельєф на покришці
М'яч футбольний PUMA Розмір 4 Сірий ZWAMQEMFPE
Футбольний м'яч від PUMA для тренувань у залі.СПЕЦІАЛЬНО ДЛЯ ЗАЛУКамера із спеціальним наповнювачем забезпечує стабільний відскок висотою 50-65 см, що відповідає вимогам FIFA до футзальних м'ячів.СТІЙКІСТЬ ДО ЗНОСУПокришка із міцної синтетичної шкіри гарантує зносостійкість моделі та продовжує термін служби.
Мяч футбольный Joma Dali II р.4 400649.497.4
Мяч футбольный Joma Dali II р.4 400649.211.4
Мяч футбольный Joma Dali II р.4 400649.214.4
Мяч футбольный Joma Hibrid Ultra-Light р.4 400532.907.4
Мяч футбольный Select Street Soccer v23 желтый р.4,5
Мяч футбольный Select Club DB v23 белый/серый р.4
Мяч футбольный Select Diamond v23 белый/красный р.4
Мяч футбольный Puma Orbita 5 HYB Lite 350 белый-фиолетовый р.4
Мяч футзальный Select Futsal Samba FIFA v22 белый/серый р.4
Мяч футбольный Select Talento DB Light v23 белый/желтый р.4
Мяч футбольный Select Campo Pro v23 белый-зеленый р.4
Мяч футзальный Select Futsal Street v22 оранжевый/синий р.4
Мяч футзальный Select Futsal Mimas FIFA v22 белый-желтый р.4
Мяч футзальный Select Futsal Mimas FIFA v22 желтый-белый р.4
Мяч футбольный Select Monta Freestyle v22 белый-оранжевый р.4,5
Мяч футзальный Select Futsal Master v22 белый/оранжевый р.4
Мяч футзальный Select Futsal Master v22 белый/зеленый р.4
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   22  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на футбольні м'ячі. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити футбольний м'яч в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на футбольні м'ячі. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія