Мій регіон: Україна Увійти | ||
Каталог / Кухонні ножі
|
Почистити овочі, нарізати ковбасу, видалити серцевину яблука — для цих і багатьох інших маніпуляцій кожна господиня використовує кухонний ніж. І добре, якщо такий помічник у неї не один, універсальний. За правилами кулінарії, хліб, стейк, помідори, сир, масло нарізають різними лезами. Ножі, якими проводиться чищення, нарізання продуктів, теж відрізняються між собою. Крім того, ніж буває: обробним, обвалочним, кухарським, філейним. Виділяють також такі види, як сокирка, японський сантоку, накірі (ніж для овочів).
Цей вид продукції на ринок постачають компанії Arcos, BergHOFF, Fiskars, Gipfel, Rondell GmbH, Tojiro, Tramontina та інші — близько 4000 варіантів товарів. Щоб зрозуміти, який з них оптимальний, варто враховувати не тільки надійність і довговічність ножів, але і зручність леза. У поняття зручності в даному разі входять якість матеріалу, гострота ножа, а також форма рукояті. Рукояті на кухонні ножі роблять з: дерева (таку річ не рекомендується класти в посудомийну машину, залишати надовго у раковині), пластику (у таких виробах полотно буває занадто коротким, через що ламається або випадає) і металу (у такого варіанта один недолік — вага).
При виробництві полотна використовується різний матеріал:
- кераміка (не потребує заточування, але коштує дорого і кришиться при ударі об тверду поверхню);
- метал (зазвичай це нержавіюча сталь з добавками для збільшення зносостійкості, міцності, гостроти);
- пластик (застосовується для чищення ківі та інших специфічних операцій).
Висока якість леза передбачає відсутність на ріжучій поверхні вм'ятин, зіскрібків, розводів, вкраплень. Заточку для ножа варто вибирати як мінімум двосторонню, як максимум — лазерну. У другому варіанті виріб самозагострювальний.
Каталог надає інформацію, яка допомагає зробити правильний вибір. Тут: перераховуються технічні характеристики моделей, даються описи товару, вказується вартість кухонних ножів, що продаються у Києві та інших містах, показується наявність/відсутність виробів на складі, публікуються фотографії та відеоматеріали про дану продукцію, розміщуються відгуки покупців тощо. Це дає змогу порівняти якість кухонних ножів, їх ціну та зробити вдалу покупку
© 2006-2024 Magazilla
| Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на кухонні ножі. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити кухонний ніж в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на кухонні ножі. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції. У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції. Як нам зателефонувати Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook |