шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Форм-фактор
Початкова швидкість кулі
Ствол
Система зведення
Зарядність
Тип боєприпасів
Приціл
Додатково
Матеріал корпуса
Матеріал рукоятки
Вага пістолета
Копія пістолета
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 9 моделей:
| Colt M1911 Скинути все
закладка
в закладки
Купить пневматичний пістолет BORNER Power Win 304: цена от 1927 грн.
0
0
1
0
Досить точна пневматична копія бойового Colt Special Combat. Пістолет працює на стисненому газі з стандартних змінних 12-ти грамових балончиків. Енергії стисненого газу вистачає, щоб в момент пострілу надати сталевому кулі калібру 4,5 мм початкову швидкість в 120 м/с. Рукоятка пістолета виконана з міцного пластику, має насічку і добре лежить в руці. У рукоятці розміщується магазин, розрахований на 19 кульок. Важить ця модель 600 грам.
Купити від 1 927 до 2 624 грн.
Порівняти ціни та купити BORNER Power Win 304
4 магазин 5 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить пневматичний пістолет Umarex Colt Government 1911 A1: цена от 8420 грн.
Ця модель є пневматичної копією реального бойового прототипу - пістолета Colt моделі 1911 А1. Вона доступна в двох виконаннях, в чорному і сріблястому. У конструкції використаний ударно-спусковий механізм подвійної дії, так що стрільба з пістолета можлива як з попереднього взведення, так і самовзводом. У першому випадку зусилля на курок істотно нижче, що допомагає точніше прицілитися і точніше вразити ціль. Важить ця модель 1080 гр.
Купити від 8 420 до 13 696 грн.
Порівняти ціни та купити Umarex Colt Government 1911 A1
10 магазин 13 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить пневматичний пістолет SAS M1911 Pellet: цена от 4750 грн.
Вага (г): 990; Матеріал корпуса: метал; Матеріал рукоятки: пластик; Загальна довжина (мм): 220; Запобіжник; Прицільне пристосування: нерегульоване; Тип боєприпасів: свинцеві кулі; Зарядність: багатозарядний; Ствол: нарізний; Система зведення: автозведення; Початкова швидкість кулі (м/с): 105; Калібр (мм): 4.5; Форм-фактор: пістолет; Тип: газобалонний
Купити від 4 750 грн.
Порівняти ціни та купити SAS M1911 Pellet
1 магазин 1 пропозиція
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить пневматичний пістолет BORNER CLT125: цена от 2460 грн.
0
0
11
Вага (г): 400; Матеріал корпуса: пластик; Матеріал рукоятки: пластик; Загальна довжина (мм): 210; Запобіжник; Прицільне пристосування: нерегульоване; Тип боєприпасів: свинцеві кулі; Зарядність: багатозарядний; Ствол: гладкий; Система зведення: автозведення; Початкова швидкість кулі (м/с): 128; Калібр (мм): 4.5; Форм-фактор: пістолет; Тип: газобалонний
Купити від 2 460 до 2 480 грн.
Порівняти ціни та купити BORNER CLT125
2 магазин 2 пропозиції
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить пневматичний пістолет ASG STI Duty One: цена от 3772 грн.
0
0
0
2
Цей пневматичний пістолет є точною копією бойового пістолета STI Duty One, як за своїм масогабаритні характеристикам, так і по функціоналу. Затвор пістолета рухливий, виготовлений з металевого сплаву, але без функції БлоуБек. Ствол гладкий, довжиною 115 мм, калібру 4,5 мм. Для стрільби використовується металевий кулька, який автоматично подається з 16-ти зарядного магазину. Пістолет ергономічний, зручно лежить в руці, створюючи відчуття бойової зброї.
Купити від 3 772 грн.
Порівняти ціни та купити ASG STI Duty One
1 магазин 1 пропозиція
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить пневматичний пістолет Umarex Colt Special Combat Classic: цена от 7172 грн.
Незважаючи на свій реалістичний і грізний вигляд цей пневматичний пістолет не має функції БлоуБек, що відразу ж різко знижує його значущість в очах любителів пневматики. Ствол сталевий, гладкий, довжиною 128 мм. Всі інші деталі виконані з металевих сплавів, самою важкою частиною є магазин, розрахований на 20 зарядів. В якості заряду використовується металевий кулька з мідним покриттям калібру 4,5 мм. Важить ця модель 928 гр.
Купити від 7 172 до 12 402 грн.
Порівняти ціни та купити Umarex Colt Special Combat Classic
13 магазин 18 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить пневматичний пістолет BORNER WC 401: цена от 1644 грн.
Бюджетна газобалонна пневматика. Хороший вибір для новачків, які ще не визначилися у своїх пристрастях і роблять лише перші кроки в світі пневматичної зброї. Рукоятка пістолета виконана з міцного пластику, має ергономічну форму і добре лежить в руці. Насічка на бічних площинах рукоятки виключає прослизання і забезпечує надійний контакт з шкірою руки. Пістолет має незначну вагу, всього 350 гр., що змушує сприймати його як іграшку.
Купити від 1 644 до 2 164 грн.
Порівняти ціни та купити BORNER WC 401
5 магазин 6 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить пневматичний пістолет Umarex Colt Government 1911 A1 Dark Ops: цена от 8954 грн.
Пневматичний аналог однойменного бойового пістолета. Реальний бойовий аналог був сконструйований генієм збройових справ Джоном Мозесом Браунінгом ще в далекому 1910 році і складався на озброєнні армії США протягом цілих вісімдесят років! Пістолет має сталевий нарізний ствол калібру 4,5 мм і призначений для стрільби свинцевою кулею, яка попередньо вміщується в металевий кліп барабан. Барабан вміщує 8 зарядів. Важить ця модель трохи більше 1 кілограма.
Купити від 8 954 грн.
Порівняти ціни та купити Umarex Colt Government 1911 A1 Dark Ops
1 магазин 1 пропозиція
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить пневматичний пістолет Umarex Colt M45 CQBP: цена от 7392 грн.
Вага (г): 929; Матеріал корпуса: метал; Матеріал рукоятки: пластик; Загальна довжина (мм): 220; Запобіжник; Прицільне пристосування: нерегульоване; Тип боєприпасів: кульки; Зарядність: багатозарядний; Ствол: гладкий; Система зведення: автозведення; Початкова швидкість кулі (м/с): 90; Калібр (мм): 4.5; Форм-фактор: пістолет; Тип: газобалонний
Купити від 7 392 грн.
Порівняти ціни та купити Umarex Colt M45 CQBP
1 магазин 1 пропозиція
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на пневматичні пістолети. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити пневматичний пістолет в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на пневматичні пістолети. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія