шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Моделі
SAMURA (тип)
овочечистка 
для устриць 
Каталог товарів

Ціни6Опис Відгуки  Обговорення  Корисне   
Купити кухонний ніж SAMURA MO-V SM-0066  за ціною від 2099 грн.
Фото 4

Характеристики та опис SAMURA MO-V SM-0066




Пам'ятайте, що за достовірність інформації про ціну, гарантію та доставку відповідає конкретний інтернет-магазин
Регіон доставки:
Україна
Сортування за: рейтингомціні

Ніж для мяса Samura Mo-V (SM-0066) SM-0066

Ніж м'ясний кухонний застосовується для обробки м'ясної туші, відокремлення м'яса від кістки, нарізки м'яса, птиці та риби, очищення фруктів та овочів. Використовується як на...домашній кухні, так і на кухні в ресторанах та кафе.
 2 099 грн.Перейти в магазин

Ніж кухонний для м'яса 192 мм Samura Mo-V (SM-0066)

Характеристики - Серія: Mo-V - Тип: для м'яса - Призначення: для нарізання м'яса - Матеріал леза: нержавіюча сталь AUS-8 - Матеріал ручки: G-10 - Довжина леза: 192 м...м - Загальна довжина: 307 мм - Ширина леза: 36 мм - Товщина леза: 2.9 мм - Твердість леза (HRC): 58 - Кількість шарів сталі: 1 - Колір ручки: чорний - Вага: 176 г
 2 099 грн.Перейти в магазин

Ніж кухонний для м'яса 192 мм Samura Mo-V (SM-0066)

 2 099 грн.Перейти в магазин

Нож кухонный для мяса 192 мм Samura Mo-V (SM-0066) SM-0066

Характеристики - Серия: Mo-V - Тип: для мяса - Назначение: для нарезки мяса - Материал лезвия: нержавеющая сталь AUS-8 - Материал ручки: G-10 - Длина лезв...ия: 192 мм - Общая длина: 307 мм - Ширина лезвия: 36 мм - Толщина лезвия: 2.9 мм - Твердость лезвия (HRC): 58 - Количество слоев стали: 1 - Цвет ручки: черный - Вес: 176 г
 2 099 грн.Перейти в магазин

Ніж кухонний для обробки м'яса Samura Mo-V 192 мм (SM-0066)

 2 125 грн.Перейти в магазин

Ніж кухонний для м'яса 192 мм Samura Mo-V (SM-0066)

 2 099 грн.Перейти в магазин

© 2006-2024 Magazilla
Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія