Тип - стаціонарний;Імпульсний режим - є;Нарізка кубиками - ні;Потужність двигуна - понад 600 Вт;Матеріал корпуса - пластик+метал;Виробник - ARIETE;Гарантія та сервісне обслуго...вування - 1 рік;Вага - 4,95;Вага в упаковці - 5,3;Країна виготовлення - Китай;Об'єм чаші - 2;Довжина шнура - 1;Кількість швидкостей - 10;Додатково - Блендер оснащений подвійною системою безпеки EK1 з автоматичним блокуванням ...
Стаціонарний блендер Ariete 0578 – ефективна модель для подрібнення, змішування продуктів. Плавне перемикання швидкості, гострі леза у поєднанні з потужним двигуном на...2000 Вт. Подрібнюйте та змішуйте будь-які інгредієнти, навіть тверді, такі як горіхи. Місткий глечик із термостійкого пластику підійде для холодних та гарячих інгредієнтів.
Якісна обробка овочів та фруктів
Blendy Pro — це блендер Ariete, який гарантує стійкість і чудові характеристики. Завдяки 6 лезам із неіржавкої сталі та потужності 2000 Вт за 32 000 обертів на хвилину (об/хв)...у вас буде впевненість у швидкому та функціональному змішуванні всіх інгредієнтів, тому що Blendy Pro змішує, зберігаючи водночас поживні властивості продуктів, що робить його ідеальним для приготування протеїнових коктейлів...
стаціонарний, 2000 Вт, Ємність склянки - 2 л, з подрібнювачем, Ємність великого подрібнювача - 2000 мл, кількість швидкостей - 10, імпульсний режим - так, 380 х 200 х 180 мм,...5 кг, нержавіюча сталь
+ 168 грн бонус, стаціонарний, 2000 Вт, з подрібнювачем, Ємність великого подрібнювача - 2000 мл, кількість швидкостей - 10, 380 х 200 х 180 мм, 5 кг, нержавіюча сталь
Стаціонарний блендер Ariete 0578-комфортна, ефективна модель для подрібнення, змішування продуктів. Плавне перемикання швидкості, гострі леза в поєднанні з потужним мотором на...2000 Вт — переваги стаціонарної моделі блендера. Подрібнюйте і змішуйте будь-які інгредієнти, навіть тверді, такі як горіхи. Місткий глечик з термостійкого пластику підійде для холодних і гарячих інгредієнтів.
Ariete Blend & Heat 0578/00 предлагает целых 5 автоматических программ, которые сами устанавливают оптимальное сочетание интенсивности и продолжительности смешивания. Это прог...раммы «Суп» для приготовления горячих блюд, «Соус» (песок, томатный, домашний майонез и т.п.), «Кола льда», «Смузи» (рекомендовано для фруктовых напитков) и «Овощи» (для «зеленых смузи»)» из добавлением зелени). Имея