шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Моделі
Victorinox (тип)
для устриць 
для яблук 
Каталог товарів

Ціни8Опис Відгуки  Обговорення  Корисне   
Купити кухонний ніж Victorinox Wood 5.2930.22  за ціною від 3146 грн.
Фото 4

Характеристики та опис Victorinox Wood 5.2930.22




Пам'ятайте, що за достовірність інформації про ціну, гарантію та доставку відповідає конкретний інтернет-магазин
Регіон доставки:
Україна
Сортування за: рейтингомціні

Кухонний ніж Victorinox Wood BreadPastry 22см (5.2930.22G)

 4 421 грн.Перейти в магазин

Нож кухонный Victorinox Wood Bread&Pastry 22см волн. с дерев. ручкой 5

 3 884 грн.Перейти в магазин

Кухонний ніж Victorinox Wood BreadPastry 22см (5.2930.22G) 5.2930.22G

Серія - Wood, для хліба, нержавіюча сталь, 33.7 см, коричневий
 3 884 грн.Перейти в магазин

Кухонный нож Victorinox Wood Bread & Pastry 5.2930.22G

 3 884 грн.Перейти в магазин

Victorinox Wood Bread and Pastry Knife (5.2930.22G) Vx52930.22G

Швидка доставка. Оплата частинами і кредитування. Повернення до 14 днів. Офіційна гарантія. Кешбек до 20%
 3 884 грн.Перейти в магазин

Victorinox Кухонний ніж Victorinox Wood BreadPastry 22см (5.2930.22G) 5.29

+ 183 грн бонус, Серія - Wood, для хліба, нержавіюча сталь, 33.7 см, коричневий
 3 884 грн.Перейти в магазин

Кухонний ніж Victorinox Wood Bread & Pastry 5.2930.22G

 3 884 грн.Перейти в магазин

Кухонный нож Victorinox Wood Bread & Pastry 5.2930.22G

Швейцарский нож для хлеба и кондитерской продукции из коллекции WOOD – это сочетание качества и элегантности. Эффектный дизайн с рукоятью из натурального дерева и эффективным...стальным лезвием с очень острой волнистой кромкой.Нож идеален для аккуратной и виртуозной нарезки хлеба на ровные кусочки. Закругленный кончик лезвия прекрасно подходит для декорирования тортов и выпечки
 3 146 грн.Перейти в магазин

© 2006-2024 Magazilla
Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія