Кухонний ніж Янагіба 240 мм Satake Japan Traditional (804-127)
Ніж для сашимі (Янаги) - традиційний японський ніж, яким нарізають свіже філе майже прозорими скибочками. Він ідеально підходить для приготування суші, рибного карпаччо та і...нших страв із дуже ніжних інгредієнтів. Довге, вузьке лезо забезпечує виняткову точність, а одностороннє заточування забезпечує чистий зріз. Ножем Янагіба найкраще користуватись впевненими рухами в одному
Кухонний ніж Янагина 240 мм Satake Japan Traditional (804-127)
Ніж для сашимі (Янаги) - традиційний японський ніж, яким нарізають свіже філе майже прозорими скибочками. Він ідеально підходить для приготування суші, рибного карпаччо та і...нших страв із дуже ніжних інгредієнтів. Довге, вузьке лезо забезпечує виняткову точність, а одностороннє заточування забезпечує чистий зріз. Ножем Янагіба найкраще користуватись впевненими рухами в одному
Кухонный нож Янагиба 240 мм Satake Japan Traditional (804-127) 804-127
Нож для сашими (Янаги) — традиционный японский нож, которым нарезают свежее филе почти прозрачными ломтиками. Он идеально подходит для приготовления суши, рыбного карпаччо и...других блюд из очень нежных ингредиентов. Длинное, узкое лезвие обеспечивает исключительную точность, а односторонняя заточка обеспечивает чистый срез. Ножом Янагиба лучше всего пользоваться уверенными