Кожен виріб Tramontina розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак як звичайного домовласника, так і найбільш вибагливого професійного кухаря.
Tramontina &ndash...; це інноваційні розробки, сучасний дизайн, екотехнології і символ гарного смаку для всього світу.
Особливості:
- Матеріал леза: AISI 420 (твердість 53 HRC)
- Товщина леза: 2.0-3.0 мм
- Матеріал руків'я: ...
Кожен виріб Tramontina розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак як звичайного домовласника, так і найбільш вибагливого професійного кухаря.
Tramontina &ndash...; це інноваційні розробки, сучасний дизайн, екотехнології і символ гарного смаку для всього світу.
Особливості:
- Матеріал леза: AISI 420 (твердість 53 HRC)
- Товщина леза: 2.0-3.0 мм
- Матеріал руків'я: нержавіюча ста...