шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Каталог товарів

Ціни9Опис Відгуки  Обговорення  Корисне1 
Купити кухонний ніж Giesser Basic 8466 19  за ціною від 1106 грн.

Характеристики та опис Giesser Basic 8466 19




Пам'ятайте, що за достовірність інформації про ціну, гарантію та доставку відповідає конкретний інтернет-магазин
Регіон доставки:
Україна
Сортування за: рейтингомціні

Сокира Giesser 8466 19

 1 706 грн.Перейти в магазин

Сокира кухонна для м'яса 190 мм Giesser Basic (8466 19)

 1 693 грн.Перейти в магазин

Сокира кухонна для м'яса 190 мм Giesser (8466 19) 8466 19

Характеристики Матеріал леза: хромомолібденова сталь Ергономічна стандартна пластикова ручка виготовлена з особливо нековзного і приємного на дотик матеріалу (TPE) Призначення...: для м'яса, тесаки (секачі) Відмінний баланс між лезом та ручкою Колір: чорний Довжина леза: 190 мм
 1 399 грн.Перейти в магазин

Топорик кухонный для мяса 190 мм Giesser Basic (8466 19) 8466 19

Характеристики - Серия: Basic - Материал лезвия: хромомолибденовая сталь - Эргономичная стандартная пластиковая ручка изготовлена ​​из особенно нескользящего и...приятного на ощупь материала (TPE) - Назначение: для мяса, тесаки (секачи) - Отличный баланс между лезвием и ручкой - Цвет: черный - Длина лезвия: 190 мм
 1 399 грн.Перейти в магазин

Сокирка кухонна для мяса 190 мм Giesser (8466 19) 8466 19

 1 399 грн.Перейти в магазин

Сокира кухонна для м'яса 190 мм Giesser Basic (8466 19)

 1 399 грн.Перейти в магазин

Сокира Giesser 8466 19

 1 399 грн.Перейти в магазин

Сокира кухонна для м'яса 190 мм Giesser Basic (8466 19)

 1 399 грн.Перейти в магазин

Сокира кухонна для м'яса 190 мм Giesser Basic (8466 19) 8466 19

Характеристики Матеріал леза: хромомолібденова сталь Ергономічна стандартна пластикова ручка виготовлена з особливо нековзного та приємного на дотик матеріалу (TPE) Призна...чення: для м'яса, тесаки (секачі) Чудовий баланс між лезом і ручкою Колір: чорний Довжина леза: 190 мм
 1 106 грн.Перейти в магазин

© 2006-2025 Magazilla
Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія