шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Моделі
Giesser (тип)
овочечистка 
для нарізання 
лопатка для сиру 
для риби/суші 
Каталог товарів

Ціни5Опис Відгуки  Обговорення  Корисне1 
Купити кухонний ніж Giesser Wild 32253 13 wl  за ціною від 849 грн.

Характеристики та опис Giesser Wild 32253 13 wl




Пам'ятайте, що за достовірність інформації про ціну, гарантію та доставку відповідає конкретний інтернет-магазин
Регіон доставки:
Україна
Сортування за: рейтингомціні

Ніж для видалення мяса з кістки (обвалочний) Giesser WildLine (32253 13 wl

Нова професійна серія для мисливців, рибалок. Вигнуте та вузьке лезо для ергономічної та дбайливої до зап'ястя роботи. Гнучке лезо. Форма леза насамперед полегшує малюнок різу.... Червона червона ручка.
 849 грн.Перейти в магазин

Кухонний ніж обваловувальний з гнучким лезом 130 мм Giesser WildLine (3225

Характеристики Серія: WildLine Призначення: для відокремлення м'яса від кістки Матеріал леза: хромомолібденова сталь Матеріал ручки: високоякісний пластик Лезо гнучке, має в...игнуту форму Стійка до ковзання рукоятка Колір: яскраво-червоний Довжина леза: 130 мм Твердість леза: 56-57 HRC Полірована поверхня леза для максимально можливої стійкості до іржі та збереження кромки Ніж можна мити в посудом...
 849 грн.Перейти в магазин

Кухонний ніж обваловувальний з гнучким лезом 130 мм Giesser WildLine (3225

 849 грн.Перейти в магазин

Кухонный нож обваловочный с гибким лезвием 130 мм Giesser WildLine (32253

Характеристики - Серия: WildLine - Назначение: для отделения мяса от кости - Материал лезвия: хромомолибденовая сталь - Материал ручки: высококачественный пла...стик - Лезвие гибкое, имеет изогнутую форму - Устойчивая к скольжению рукоятка - Цвет: ярко-красный - Длина лезвия: 130 мм - Твердость лезвия: 56-57 HRC - Полированная поверхность лезвия для максимально возможной ...
 849 грн.Перейти в магазин

Кухонний ніж обваловувальний з гнучким лезом 130 мм Giesser WildLine (3225

 849 грн.Перейти в магазин

© 2006-2024 Magazilla
Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія