Кухонный нож обвалочный 152 мм Tramontina Century (24006/106) 24006/106
Характеристики Серия: Century Назначение: Для отделения мяса от кости Тип: кухонные Длина лезвия: 152 мм Материал лезвия: нержавеющая сталь DIN 1.4110 Материал рукояти:...поликарбонат Цвет рукояти: черный
Кухонный нож обвалочный 152 мм Tramontina Century (24006/106) 24006/106
Характеристики
- Серия: Century
- Назначение: Для отделения мяса от кости
- Тип: кухонные
- Длина лезвия: 152 мм
- Материал лезвия: нержавеющая сталь DIN...1.4110
- Материал рукояти: поликарбонат
- Цвет рукояти: черный
Ніж обвалювальний TRAMONTINA CENTURY, 152 мм (24006/106)
Ножі серії CENTURY відносяться до професійних високоякісним ножів, завдяки особливому підбору матеріалів і технології виготовлення. CENTURY є висококласної високопродуктивно...ї лінією кухонних ножів створеної спеціально для шеф-кухарів і гурманів. Головною особливістю цих ножів є дуже гостра заточка, що дозволяє нарізати продукти надзвичайно тонкими скибочками навіть для самих
Кожен виріб Tramontina розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак як звичайного домовласника, так і найбільш вибагливого професійного кухаря.
Tramontina &ndash...; це інноваційні розробки, сучасний дизайн, еко-технології та символ гарного смаку для всього світу.
Особливості:
- Матеріал леза: моноліт нержавіючої сталі DIN 1.4110 KRUPP (твердість 58 HRC)
- Товщина леза:...
Професійний обвалювальний ніж Tramontina Century з лезом завдовжки 15.2 см.Лезо виготовлене з вуглецевої неіржавкої сталі з домішками хрому та молібдену. Сталь гартується на т...вердість 55-58 одиниць особливим способом глибокого охолодження, що забезпечує тривалу гостроту леза й ідеальний зріз. Лезо не тьмяніє, стійке до високих температур. Як прикраса — гравіювання логотипу Tramontina Century.Анато...