Как работает измельчитель для отходов STATUS Premium 150 Сначала пускают холодную воду, затем включают прибор. Измельчение пищевых отходов занимает у устройства 10-15 секунд....В нем нет ножей и лезвий - только диск из нержавейки, который крутится со скоростью 1480 оборотов в минуту. За счет центробеж
Status Premium 150 - являє собою прилад, який встановлюється в кухонну мийку замість штатного сифона і приєднується через зливний (випуск) отвір до системи каналізації. Кухонн...ий подрібнювач для невеликої родини із 2-3 осіб. "Робоча лошадка" у лінійці диспоузерів STATUS. ПРИНЦИП РОБОТИ STATUS PREMIUM 150 Ви включаєте холодну воду, потім - подрібнювач, який майже миттєво перемелює харчові від...
Пристрій вважається «золотою серединою» в серії подрібнювачів для мийки STATUS. Подрібнювач харчових відходів або диспоузер – прилад для подрібнення залишків продуктів, який...монтують під кухонну мийку. Диспоузер ставлять замість стандартного сифона і підводять до нього каналізаційну трубу. Як працює подрібнювач для мийки STATUS Premium 150 Спочатку пускають холодну воду, потім
Як працює подрібнювач для відходів STATUS Premium 150
Спочатку пускають холодну воду, потім включають прилад. Подрібнення харчових відходів займає у пристрої 10-15 секунд.... У ньому немає ножів і лез – тільки диск з нержавійки, який крутиться зі швидкістю 1480 обертів на хвилину. За рахунок відцентрової сили диск викидає харчові відходи на стінки подрібнювальної камери, що представляють
Пристр й вважа ться laquo;золотою серединою raquo; в сер подр бнювач в для мийки STATUS. Подр бнювач харчових в дход в або диспоузер ndash; прилад для подр бнення залишк в про...дукт в, який монтують п д кухонну мийку. Диспоузер ставлять зам сть стандартного сифона п дводять до нього канал зац йну трубу. Як працю подр бнювач для мийки STATUS Premium 150Спочатку пускають холодну воду, пот м включають
Вдале поєднання надійності і ціни. Довговічний індукційний двигун з зменшеним енергоспоживанням і для подріблення камера з нержавіючої сталі, як на старших моделях лінійки.