шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Готова страва Forestia Різотто із сьомгою та білими грибами (з нагрівачем)
Сублімати джамбалайя з овочами Trek`n Eat (30411003)
Готова страва Forestia Рагу з ягнятини з диким рисом (з нагрівачем) (60110
Готова страва Forestia Різотто із сьомгою та білими грибами (з нагрівачем)
Різотто із сьомгою та білими грибами - консервована страва від іспанського виробника Forestia. Шматки лосося та білі гриби в ніжному вершковому соусі з сумішшю добірного довгозерного та дикого рису. Готова до вживання і, на відміну від сублімованих або сушених продуктів, не потребує запарювання. Розфасовано в упаковку у своєму первісному вигляді, що зберігає смакові якості та всі поживні речовини. Перед вживанням достатньо лише розігріти. Крім упаковки із самою стравою, до комплекту входить пакет із нагрівальним саше. Він допомагає швидко розігріти продукт без використання відкритого вогню та туристичного приладдя. Нагрівач активується при контакті з водою. Особливості: Приготовлено методом консервування. Готове до вживання і потребує лише розігрівання. У комплект входить пакет із саше для автономного нагрівання. Зручно їсти прямо з пакета, не доведеться мити казанок і миску. Рецепт розроблений спеціально для польових умов, де організму потрібно більше протеїну, вітамінів і мінералів, ніж зазвичай. Повністю складається з натуральних інгредієнтів. Не містить трансжирів, ГМО, консервантів, штучних ароматизаторів і штучних барвників. Алергени: молоко, лосось.
Сублімати джамбалайя з овочами Trek'n Eat 870
Сублімати джамбалайя з овочами Trek'n Eat
Сублімати джамбалайя з овочами Trek`n Eat 30411003
Сублімована туристична їжа "Джамбалайя з овочами". Готується на основі довгозерного рису з ароматною комбінацією прянощів і трав. Це традиційна страва креольської кухні, кулінарною столицею джамбалайї вважається Новий Орлеан. Тепер любителі активного відпочинку можуть насолоджуватися екзотичним смаком цієї страви в будь-якій точці земної кулі.  Просто залийте суміш у пакеті окропом до межі, добре перемішайте - і за 10 хвилин смакові рецептори перенесуть вас у Луїзіану. Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.  Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Вегетаріанська страва: не містить продуктів тваринного походження, крім невеликої кількості лактози. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 160 г, готового - 460 г. Алергени: селера, глютен, молоко, гірчиця. Енергетична цінність упаковки: 641 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
Готова страва Forestia Бефстроганів з рисом (з нагрівачем) (60110233)
Готова страва Forestia Бефстроганів з рисом (з нагрівачем) 60110233
Бефстроганов із рисом - консервована м'ясна страва від іспанського виробника Forestia. Шматочки яловичини в насиченому вершковому соусі з грибами та смаженою цибулею. Доповнені міксом добірного довгозерного та дикого рису. Страва готова до вживання і, на відміну від сублімованих або сушених продуктів, не потребує запарювання. Розфасована в упаковку у своєму первісному вигляді, зберігаючи смакові якості та всі поживні речовини. Перед вживанням достатньо лише розігріти. Крім упаковки із самою стравою, до комплекту входить пакет із нагрівальним саше. Він допомагає швидко розігріти продукт без використання відкритого вогню та туристичного приладдя. Нагрівач активується при контакті з водою. Особливості: Приготовлено методом консервування. Готове до вживання і потребує лише розігрівання. У комплект входить пакет із саше для автономного нагрівання. Зручно їсти прямо з пакета, не доведеться мити казанок і миску. Рецепт розроблений спеціально для польових умов, де організму потрібно більше протеїну, вітамінів і мінералів, ніж зазвичай. Повністю складається з натуральних інгредієнтів. Не містить трансжирів, ГМО, консервантів, штучних ароматизаторів і штучних барвників. Алергени: молоко, може містити сліди глютену.
Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eat 30202001
Сублімована страва "Бефстроганов із рисом". Класичний рецепт яловичини по-строгановськи - дрібно рубаного м'яса в ніжному соусі - має справжній дворянський родовід і більш ніж 100-річну історію. "Бефстроганов з рисом" - одна з найпопулярніших страв у лінійці Trek'n Eat. Її смак самодостатній, але чудово поєднується з паприкою, естрагоном, оцтом, хересом, коньяком або білим вином, які можна додати самостійно. Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.  Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Приготовлено методом сублімаційного сушіння. Не містить глютену. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Вміст сушеного м'яса: 16 г (близько 64 г свіжого м'яса). Алергени: молоко. Енергетична цінність паковання: 540 ккал. Приготування: Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eat (30202001)
Сублімати бефстроганів із рисом Trek'n Eat 885
Сублімати бефстроганів із рисом Trek'n Eat
Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eat 30202009
Сублімована туристична їжа "Ризотто по-балканськи". Ароматна страва здатна за лічені хвилини перенести в атмосферу сонячного Середземномор'я. Традиційне для цих широт поєднання м'яса і рису елегантно підкреслено соковитими овочами та пряними травами - всім тим, чим славиться південна кухня. "Ризотто по-балканськи" - одна з найпопулярніших страв у лінійці Trek'n Eat. Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.  Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: М'ясна страва. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 190 г, готового - 650 г. Алергени: молоко, селера. Енергетична цінність паковання: 752 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
Сублімати різотто по-балканськи Trek`n Eat (30202009)
Сублімати лісове рагу з м`ясом Trek`n Eat 30202013
Вишукане та пікантне, це рагу з м'ясом, грибами та ягодами припаде до смаку справжнім гурманам. Повірте, макарони в подорожі ще ніколи не були такими смачними! Для приготування залийте гарячу воду в пакет, перемішайте і почекайте 15 хвилин. Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться. Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: М'ясна страва. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 170 г, готового - 490 г. Алергени: яйця, глютен, молоко, соя. Енергетична цінність упаковки: 541 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
Сублімати різотто по-балканськи Trek'n Eat 891
Сублімати різотто по-балканськи Trek'n Eat
Попередня   Наступна
1   ...   10   11   12   13   14   ...   15  

© 2006-2024 Magazilla
Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія