шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди

Виводити
Розмір картинок
Стяжка пружин гідравлічна Vitol TRK1202/TRK1500-2, 1т (N42229) 13981
Виробник: Вітол Тип: Стяжка пружин Зусилля: 1т Робоча довжина: 480мм Діаметр: 100-250мм Вага: 35кг
Стяжка пружин механічна Vitol TRK1500-3, 1т (N42251) 17171
Виробник: Вітол Тип: Стяжка пружин Зусилля: 1т Робоча довжина: 200-500мм Діаметр: 200мм Вага: 34кг
Ендоскоп технічний Voltcraft BS-25HR 222933
Виробник: Волткрафт Діаметр камери: 8мм Довжина парасольки: 88мм Вологозахист камери: IP67 LED-підсвітка
Присоска двойная для стекла Vorel 05312
- Материал Алюминий - Количество присосок 2 - Грузоподъемность 70 кг - Диаметр 115 мм - Вес 950 г
Рефрактометр brix для цукру, винограду HT113ATC
Ручний рефрактометр для цукру HT113ATC зі шкалою Брікс від 0 до 32% Brix. Визначає концентрацію цукру в розчинах. Застосовується для контролю цукристості солодких соків (наприклад, виноградного), компотів, фруктів з високим вмістом цукру. Може використовуватися у виноробстві, для визначення міри дозрівання плодів, при домашній і промисловій консервації. Особливості цукрового рефрактометра HT113ATC: простий в користуванні і не потребує електроживлення; має автоматичну температурну компенсацію (АТК) в діапазоні температур від 10 до 30°С; калібрується за допомогою звичайної дистильованої води. Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Рефрактометр brix для цукру, сиропу HT114ATC
Портативний ручний рефрактометр для цукру HT114ATC зі шкалою Брікс від 28 до 62% Brix. Визначеає концентрацію цукру в розчинах. Застосовується для контролю рідких сиропів з порівняно невеликим вмістом цукру (наприклад, кленового). Може використовуватися при домашній і промисловій консервації. Особливості цукрового рефрактометра HT114ATC: простий в користуванні і не потребує електроживлення; має автоматичну температурну компенсацію (АТК) в діапазоні температур від 10 до 30°С. Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Рефрактометр brix для цукру, сиропу HT115ATC
Портативний ручний рефрактометр для цукру HT115ATC зі шкалою Брікс від 45 до 82% Brix. Визначає концентрацію цукру в розчинах. Застосовується для контролю цукристості сиропу, джему, збираного молока. Може використовуватися в кулінарії, при домашній і промисловій консервації. Особливості цукрового рефрактометра HT115ATC: простий в користуванні і не потребує електроживлення; має автоматичну температурну компенсацію (АТК) в діапазоні температур від 10 до 30°С; калібрується за допомогою діоптричної олії. Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Рефрактометр brix для цукру, сиропу HT118
Ручний рефрактометр для цукру HT118 зі шкалою Брікс від 0 до 80% Brix. Визначає концентрацію цукру в розчинах. Застосовується для контролю цукристості в широкому діапазоні, підходить для варення, джему, збираного молока. Може використовуватися у виноробстві, при домашній та промисловій консервації. Особливості цукрового рефрактометра HT118: простий в користуванні і не потребує електроживлення; калібрується за допомогою дистильованої води або діоптричної олії. Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Рефрактометр brix для цукру HT110ATC
Портативний ручний рефрактометр для цукру HT110ATC зі шкалою Брікс від 0 до 5% Brix. Визначає концентрацію цукру в розчинах. Застосовується для контролю цукристості овочевих соків з низьким вмістом цукру (наприклад, морквяного і томатного). Особливості цукрового рефрактометра HT110ATC: простий в користуванні і не потребує електроживлення; має автоматичну температурну компенсацію (АТК) в діапазоні температур від 10 до 30°С; калібрується за допомогою звичайної дистильованої води. Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Рефрактометр brix для цукру HT1150ATC
Ручний рефрактометр для цукру HT1150ATC зі шкалою Брікс від 0 до 50% Brix. Визначає концентрацію цукру в розчинах. Застосовується для контролю цукристості соків, ягід, фруктів з високим вмістом цукру, рідких сиропів. Може використовуватися у виноробстві, для визначення міри дозрівання плодів, винограду, під час домашнього і промислового консервування. Особливості цукрового рефрактометра HT1150ATC; простий в користуванні і не потребує електроживлення; має автоматичну температурну компенсацію (АТК) в діапазоні температур від 10 до 30°С; калібрується за допомогою звичайної дистильованої води. Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Рефрактометр brix для цукру, меду HT117ATC
Ручний рефрактометр для меду HT117ATC зі шкалою Брікс від 58 до 92% Brix. Визначає концентрацію цукру. Застосовується для контролю сиропів з високим вмістом цукру, джему, меду, збираного молока. Може використовуватися в бджільництві, кулінарії, при домашньому і промисловому консервуванні. Особливості цукрового рефрактометра HT117ATC: простий в користуванні і не потребує електроживлення; має автоматичну температурну компенсацію (АТК) в діапазоні температур від 10 до 30°С; калібрується за допомогою діоптричної олії. Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Рефрактометр brix для цукру, меду HT119
Ручний рефрактометр для цукру HT119 зі шкалою Брікс від 0 до 90% Brix. Визначає концентрацію цукру в розчинах. Застосовується для контролю цукристості в широкому діапазоні, підходить для варення, джему, меду, збираного молока. Може використовуватися у виноробстві, при домашній та промисловій консервації, в бджільництві. Особливості цукрового рефрактометра HT119: простий в користуванні і не потребує електроживлення; калібрується за допомогою дистильованої води або діоптричної олії. Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Рефрактометр brix для цукру, МОР HT112ATC
Ручний рефрактометр для цукру HT112ATC зі шкалою Брікс від 0 до 20% Brix. Визначає концентрацію цукру в розчинах, перевіряє якість мастило-охолоджуваних рідин (МОР). Застосовується для контролю цукристості овочевих і фруктових соків (наприклад, яблучного, грушевого і персикового), компотів з високим вмістом цукру. Може використовуватися для визначення міри дозрівання плодів, при
Рефрактометр como для молока HT612ATC
Ручний рефрактометр для молока HT612ATC зі шкалою від 0 до 20% Como. Визначає концентрацію сухого знежиреного молочного залишку, вміст білка в молоці. Застосовується для контролю якості молока і бульйонів. Особливості молочного рефрактометра HT612ATC: простий в користуванні і не потребує електроживлення; має автоматичну температурну компенсацію (АТК) в діапазоні температур від 10 до 30°С; калібрується за допомогою звичайної дистильованої води. Комплектність: рефрактометр, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Рефрактометр для вина, виноробства HT512ATC
Ручний рефрактометр для виноробства HT512ATC зі шкалами 0...40% Brix (Брікс) і 0...25% Approximate value degree alcohol (приблизна величина градуса алкоголю). Визначає концентрацію цукру в розчині і прогнозує міцність алкогольного напою у разі повного зброджування розчиненого цукру. Застосовується для вимірювання цукристості овочевих і фруктових соків, сусла, браги, прогнозування міцності вина.
Попередня   Наступна
1   ...   65   66   67   68   69   ...   202  

© 2006-2025 Magazilla
Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія