шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди

Виводити
Розмір картинок
Рефрактометр для солі і цукру HT213ATC (3 шкали)
Ручний рефрактометр для солі і цукру HT213ATC зі шкалами 0...100‰ і 0...10% Brix. Визначає концентрацію солі і цукру в розчинах. Застосовується для контролю солоності морської води, розчинених солей в басейнах, акваріумах, вмісту цукру в овочевих соках. Рефрактометр має додаткову третю шкалу: питома вага води d20/20 (відношення щільності солоної води при т-рі 20°С до щільності чистої води при т-рі 20°С). Особливості рефрактометра для солі HT213ATC: простий в користуванні; має автоматичну температурну компенсацію від 10 до 30°С; не потребує електроживлення; калібрується за допомогою звичайної дистильованої води. Комплектність: рефрактометр, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Рефрактометр для солі і цукру HT214ATC (2 шкали)
Ручний рефрактометр для солі і цукру HT214ATC зі шкалами 0...28% і 0...32% Brix. Визначає концентрацію солі і цукру в розчинах. Застосовується для контролю солоності води в басейнах, акваріумах, вмісту цукру в розчинах, при консервуванні. Особливості рефрактометра для солі HT214ATC: простий в користуванні; має автоматичну температурну компенсацію від 10 до 30°С; не потребує електроживлення; калібрується за допомогою звичайної дистильованої води. Комплектність: рефрактометр, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Рефрактометр для спирту HT511ATC (0...80 vol/vol)
Портативний спиртовий рефрактометр HT511ATC зі шкалою від 0 до 80% vol/vol. Визначає концентрацію етилового спирту в розчині. Застосовується в процесі приготування спиртовмістних розчинів, для перевірки алкогольних напоїв без цукру (горілки, бренді, віскі тощо) і антисептиків. Особливості рефрактометра для алкоголю HT511ATC: простий в користуванні; має автоматичну температурну компенсацію від 10 до 30°С; не потребує електроживлення; калібрується за допомогою звичайної дистильованої води. Комплектність: рефрактометр для спирту, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Рефрактометр для меду, цукру HT116ATC (3 шкали)
Ручний рефрактометр для меду HT116ATC зі шкалою Брікс від 58 до 90%. Визначає концентрацію цукру. Застосовується для контролю цукристості меду, джему, збираного молока. Може використовуватися в бджільництві, при домашньому і промисловому консервуванні. Рефрактометр має 2 додаткові шкали: вміст води (вологи) в меді (% WATER) і умовна щільність рідини за шкалою ареометра (шкала або градус Боме Be'). Особливості рефрактометра для бджолярів HT116ATC: простий в користуванні; має автоматичну температурну компенсацію від 10 до 30°С; не потребує електроживлення; калібрується за допомогою діоптричної олії. Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Рефрактометр для меду, цукру HT117ATC 58-92 Brix
Ручний рефрактометр для меду HT117ATC зі шкалою Брікс від 58 до 92%. Визначає концентрацію цукру. Застосовується для контролю сиропів з високим вмістом цукру, джему, меду, збираного молока. Може використовуватися в бджільництві, кулінарії, при домашньому і промисловому консервуванні. Особливості цукрового рефрактометра HT117ATC: простий в користуванні; має автоматичну температурну компенсацію від 10 до 30°С; не потребує електроживлення; калібрується за допомогою діоптричної олії. Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Рефрактометр для молока HT612ATC (0...20 Como)
Ручний рефрактометр для молока HT612ATC зі шкалою від 0 до 20% Como. Визначає концентрацію сухого знежиреного молочного залишку, вміст білка в молоці. Застосовується для контролю якості молока і бульйонів. Особливості молочного рефрактометра HT612ATC: простий в користуванні; має автоматичну температурну компенсацію від 10 до 30°С; не потребує електроживлення; калібрується за допомогою звичайної дистильованої води. Комплектність: рефрактометр, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Рефрактометр для пива HT515ATC 0-32 Brix, SGwort
Ручний рефрактометр для пивоваріння HT515ATC зі шкалами 0...32% Brix і 1...1,12 SG wort (Specific Gravity). Визначає концентрацію цукру в розчині і питому вагу пивного сусла. Застосовується в пивоварній галузі для контролю сусла. Особливості рефрактометра для пивоварів HT515ATC: простий в користуванні; має автоматичну температурну компенсацію від 10 до 30°С; не потребує електроживлення; калібрується за допомогою звичайної дистильованої води. Комплектність: рефрактометр для пива, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Рефрактометр для цукру, сиропу HT118 (0...80 Brix)
Ручний рефрактометр для цукру HT118 зі шкалою Брікс від 0 до 80%. Визначає концентрацію цукру в розчинах. Застосовується для контролю цукристості в широкому діапазоні, підходить для варення, джему, збираного молока. Може використовуватися у виноробстві, при домашній та промисловій консервації. Особливості цукрового рефрактометра HT118: простий у використанні; не потребує електроживлення; калібрується за допомогою дистильованої води або діоптричної олії. Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Рефрактометр для цукру HT110ATC (0...5 Brix)
Портативний ручний рефрактометр для цукру HT110ATC зі шкалою Брікс від 0 до 5%. Визначає концентрацію цукру в розчинах. Застосовується для контролю цукристості овочевих соків з низьким вмістом цукру (наприклад, морквяного і томатного). Особливості цукрового рефрактометра HT110ATC: простий в користуванні; має автоматичну температурну компенсацію від 10 до 30°С; не потребує електроживлення; калібрується за допомогою звичайної дистильованої води. Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Рефрактометр для цукру HT114ATC (28...62 Brix)
Портативний ручний рефрактометр для цукру HT114ATC зі шкалою Брікс від 28 до 62%. Визначеає концентрацію цукру в розчинах. Застосовується для контролю рідких сиропів з порівняно невеликим вмістом цукру (наприклад, кленового). Може використовуватися при домашній і промисловій консервації. Особливості цукрового рефрактометра HT114ATC: простий в користуванні; має автоматичну температурну компенсацію від 10 до 30°С; не потребує електроживлення. Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Рефрактометр для цукру HT1150ATC (0...50 Brix)
Ручний рефрактометр для цукру HT1150ATC зі шкалою Брікс від 0 до 50%. Визначає концентрацію цукру в розчинах. Застосовується для контролю цукристості соків, ягід, фруктів з високим вмістом цукру, рідких сиропів. Може використовуватися у виноробстві, для визначення міри дозрівання плодів, винограду, під час домашнього і промислового консервування. Особливості цукрового рефрактометра HT1150ATC; простий в користуванні; має автоматичну температурну компенсацію від 10 до 30°С; не потребує електроживлення; калібрується за допомогою звичайної дистильованої води. Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Рефрактометр для цукру HT115ATC (45...82 Brix)
Портативний ручний рефрактометр для цукру HT115ATC зі шкалою Брікс від 45 до 82%. Визначає концентрацію цукру в розчинах. Застосовується для контролю цукристості сиропу, джему, меду, збираного молока. Може використовуватися в бджільництві, кулінарії, при домашній і промисловій консервації. Особливості цукрового рефрактометра HT115ATC: простий в користуванні; має автоматичну температурну компенсацію від 10 до 30°С; не потребує електроживлення; калібрується за допомогою діоптричної олії. Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Рефрактометр для цукру, меду HT119 (0...90 Brix)
Ручний рефрактометр для цукру HT119 зі шкалою Брікс від 0 до 90%. Визначає концентрацію цукру в розчинах. Застосовується для контролю цукристості в широкому діапазоні, підходить для варення, джему, меду, збираного молока. Може використовуватися у виноробстві, при домашній та промисловій консервації, в бджільництві. Особливості цукрового рефрактометра HT119: простий у використанні; не потребує електроживлення; калібрується за допомогою дистильованої води або діоптричної олії. Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Рефрактометр для цукру, МОР HT111ATC (0...10 Brix)
Ручний рефрактометр для цукру HT111ATC зі шкалою Брікс від 0 до 10%. Визначає концентрацію цукру в розчинах, перевіряє якість мастильно-охолоджуваних рідин (МОР). Застосовується для контролю цукристості овочевих і фруктових соків (наприклад апельсинового, вишневого і гранатового), компотів з середнім вмістом цукру. Може використовуватися для визначення міри дозрівання плодів, при
Рефрактометр для цукру, МОР HT112ATC (0...20 Brix)
Ручний рефрактометр для цукру HT112ATC зі шкалою Брікс від 0 до 20%. Визначає концентрацію цукру в розчинах, перевіряє якість мастильно-охолоджуваних рідин (МОР). Застосовується для контролю цукристості овочевих і фруктових соків (наприклад, яблучного, грушевого і персикового), компотів з високим вмістом цукру. Може використовуватися для визначення міри дозрівання плодів, при
Попередня   Наступна
1   ...   87   88   89   90   91   ...   390  

© 2006-2024 Magazilla
Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія