шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Комерційний млин Hawos Pegasus 380V
Комерційний млин Hawos Pegasus Млин електричний для зерна Hawos Pegasus. Для пекарень, булонних, кафе, магазинів, готелів, столових та будь-яких інших підприємств із потребою у свіжому борошні. Млин призначений для тривалого використання з комерційною метою. Оригінальна конструкція дає змогу наповнювати борошном будь-які ємності та навіть мішки. Жорна Завдяки жорнам зі
Пристрій для пластівців Hawos Phönix, зі сталевими роликами
Електричний млин для зерна Hawos Queen 1
Електричний млин для зерна Hawos Queen 1 Підходить також для помелу сухої кукурудзи. Хороша кухня починається з компонентів. Бездоганне походження продуктів і їх свіжість завжди мають попит. Чим свіже, тим краще. Це стосується борошна, круп і дерті - борошна грубого помелу. Злакове зерно багате вітамінами, мінеральними речовинами, протеїнами, ненасиченими кислотами. Нескінченно
Млин електричний Hawos Queen 2
Hawos Queen 2 електричний домашній млин для борошна із зернових Корпус фанера з бука Оброблений олія льону Місткість бункера для зерна 1500 м Розміри, В x Ш x Г 450 x 210 x 210 мм Висота отвору виходу борошна 17 см Вага 10,6 кг Потужність при помелі: Дрібний 220 г/хв Грубий
Електропривід (мотор) для ручного млина Hawos Rotare
Електропривід (мотор) для ручного млина Hawos Rotare Перехід від ручного заженуть до електричного – з hawos Rotare можливий будь що та колись. Підключивши секцію двигуна з низькою потужністю, Rotare можна підключити до джерела живлення 230 вольт. Лише за кілька простих кроків кривошип замінений на ремінний шків, а корпус двигуна прикріплений. У комплект постачання тільки електропривод!
Hawos Rotare ручний млин для борошна
Hawos Rotare ручний млин для борошна жорнами для подрібнення зернових За допомогою цієї млини, протягом 10 хвилин, Ви зможете намолоти таку кількість борошна, яке досить на випічку великого хліба. Абсолютно без електрики, тільки Вашої м'язової силою, скрізь і всюди. В ручний млині "Rotare" розташовується надійна техніка помолу зерна, а також багаторічний досвід фірми Hawos. Великі млинові
Глиняні горщики для пророщування Hawos Toni Clay Sprouter
Глиняні горщики для пророщування Hawos Toni Clay Sprouter Як і в садовому грунті, насіння лежить у горщиках hawos Toni з глини: темної та вологої. Обпалена глина здатна вбирати 10% своєї ваги води і поступово передавати її проросткам. Життєво важливі речовини розмножуються, як і природі: активізуються ферменти, що у насіння. Вітаміни, ферменти, білки та вуглеводи присутні у максимально
Глиняні горщики для пророщування Hawos Tonkeimer
Глиняні горщики для пророщування Hawos Tonkeimer Свіжі та хрусткі паростки щодня Як і в садовому грунті, насіння лежить у горщиках hawos Toni з глини: темної та вологої. Обпалена глина здатна вбирати 10% своєї ваги води і поступово передавати її проросткам. Життєво важливі речовини розмножуються, як і природі: активізуються ферменти, що у насіння. Вітаміни, ферменти, білки та вуглеводи
Млин для маку Jupiter Red
Унікальний млин для Вашої кухні для розмелювання маку, лляного насіння та для інших олійних зерен Jupiter Red Свіжо-розмелені зерна маку дуже ароматні та корисні. Застосовуються, наприклад, для випікання смачного пирога з маком. Розмолоти мак зовсім непросто, оскільки зерна дуже маленькі, тверді та містять олію (приблизно 40% жиру з високим вмістом цінної лінолевої кислоти). Зерновий
Інфрачервоний Термометр безконтактний Martellato 50T002
Інфрачервоний термометр безконтактний Martellato 50T002 для вимірювання температури шоколаду Виробник: Martellato (Італія) Температурний діапазон: від -50°C до +420 Компактний безконтактний термометр (пірометр) від італійської компанії Martellato. Призначений для визначення температури шоколаду та іншої продукції, оснащений дисплеєм із підсвічуванням. За допомогою даного пірометра ви легко і швидко вимірюєте температуру шоколаду в процесі приготування, він також підходить і для вимірювання температури будь-яких інших харчових виробів і не тільки.
Шоколадний фонтан Martellato CHOCOFONT
Прекрасна прикраса для будь-якої компанії - це шоколадний фонтан Шоколадний фонтан Martellato CHOCOFONT - незамінний елемент ваших особливих подій, чи то день народження, чи то весілля. Насолоджуйтесь магією шоколадного фонтану, який не тільки привабливий візуально, а й прекрасно задовольняє ваше смакове сприйняття. Цей фонтан виконаний з високоякісної нержавіючої сталі і пропонує
Температор для шоколаду Martellato MC09G (1.8 л)
Температор для шоколаду Martellato MC09G (1.8 л) Колір сірий Розміри: 260х260х160 мм Об'єм: 1,8 л Матеріал: пластик, нержавіюча сталь Виробник: Martellato (Італія) Температор Martellato MC09G підходить для використання в лабораторіях для невеликих виробництв праліне та шоколадних виробів, у цеху для покриття морозива та десертів на паличках. Його ємність дозволяє обробляти невелику кількість шоколаду
Температор для шоколаду Martellato MC09L (1.8 л)
Температор для шоколаду Martellato MC09L (1.8 л) Колір: бузковий Розміри: 260х260х160 мм Об'єм: 1,8 л Матеріал: пластик, нержавіюча сталь Виробник: Martellato (Італія) Температор Martellato MC09G підходить для використання в лабораторіях для невеликих виробництв праліне та шоколадних виробів, у цеху для покриття морозива та десертів на паличках. Його ємність дозволяє обробляти невелику кількість
Температор для шоколаду Martellato MC09N (1.8 л)
Температор для шоколаду Martellato MC09N (1.8 л) Колір чорний Розміри: 260х260х160 мм Об'єм: 1,8 л Матеріал: пластик, нержавіюча сталь Виробник: Martellato (Італія) Температор Martellato MC09N підходить для використання в лабораторіях для невеликих виробництв праліне та шоколадних виробів, у цеху для покриття морозива та десертів на паличках. Його ємність дозволяє обробляти невелику кількість
Температор для шоколаду Martellato MC09R (1.8 л)
Температор для шоколаду Martellato MC09R (1.8 л) Колір червоний Розміри: 260х260х160 мм Об'єм: 1,8 л Матеріал: пластик, нержавіюча сталь Виробник: Martellato (Італія) Температор Martellato MC09R підходить для використання в лабораторіях для невеликих виробництв праліне та шоколадних виробів, у цеху для покриття морозива та десертів на паличках. Його ємність дозволяє обробляти невелику кількість
Попередня   Наступна
1   ...   5   6   7   8   9   ...   282  

© 2006-2024 Magazilla
Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія