шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
від    до    грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Довжина леза
Матеріал леза
Твердість
Матеріал ручки
Додатково
Країна походження бренду
Колір
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Нож Santoku VINZER Legend line 17 см
Нож универсальний VINZER Legend line 12 см
Нож Сантоку VINZER Legend line 12.8 см
Кухонний Шеф ніж 200 мм Giesser Chef's Classic (8280 20) 8280 20
Характеристики - Матеріал леза: кована хромомолібденова сталь - Матеріал ручки: поліоксиметилен (НОМ) - Пластикова ручка з потрійними заклепками забезпечує надійну фіксацію під час виконання будь-яких професійних кухонних робіт - Тип: Шеф - М'ясо, риба, птиця, зелень, великі сорти овочів або фруктів з його допомогою все можна нарізати, розділити або подрібнити легко й безпечно - Чудовий баланс між лезом і ручкою - Колір: чорний - Довжина леза: 200 мм - Можна мити в посудомийній машині
Ніж кухонний Гюто 195 мм Tokisu Black&Blue (17472) 17472
Характеристики - Тип: Шеф-ніж Гюто - Ніж використовується для нарізки, подрібнення, оброблення чи нарізування кубиками риби та м'яса - Матеріал леза: нержавіюча сталь 5Cr15Mov - Матеріал ручки: G10 із дамаським малюнком - Довжина леза: 195 мм - Загальна довжина: 323 мм - Товщина леза 2,3 мм - Вага: 177 г - Твердість сталі: 58 HRc - Колір: чорний, синій - Країна виробництва: Японія
Ніж кухонний "Samura KAIJU" Шеф 210 мм, AUS-8, дерево (SKJ-0085) SKJ-0085
Ніж Шеф із довгим широким лезом просто незамінний на домашній і професійній кухні. Зручний для більшості різновидів робіт і практично для всіх типів продуктів. Базовий елемент кухарської трійки . Японська неіржавка сталь AUS-8, з якої виготовлений ніж, має гарну корозійну стійкість, чудову стійкість різальної крайки, легко полірується й шліфується. Незвичайне фінішне оздоблення
Кухонний ніж Шеф 250 мм Giesser Chef's Classic (8280 25) 8280 25
Характеристики - Матеріал леза: кована хромомолібденова сталь - Матеріал ручки: поліоксиметилен (НОМ) - Пластикова ручка з потрійними заклепками забезпечує надійну фіксацію під час виконання будь-яких професійних кухонних робіт - Тип: Шеф - М'ясо, риба, птиця, зелень, великі сорти овочів або фруктів з його допомогою все можна нарізати, розділити або подрібнити легко й безпечно - Чудовий баланс між лезом і ручкою - Колір: чорний - Довжина леза: 250 мм - Можна мити в посудомийній машині
Кухонний ніж Шеф 230 мм Giesser Chef's Classic (8280 23) 8280 23
Характеристики - Матеріал леза: кована хромомолібденова сталь - Матеріал ручки: поліоксиметилен (НОМ) - Пластикова ручка з потрійними заклепками забезпечує надійну фіксацію під час виконання будь-яких професійних кухонних робіт - Тип: Шеф - М'ясо, риба, птиця, зелень, великі сорти овочів або фруктів з його допомогою все можна нарізати, розділити або подрібнити легко й безпечно - Чудовий баланс між лезом і ручкою - Колір: чорний - Довжина леза: 230 мм - Можна мити в посудомийній машині
Кухонний ніж філейний 180 мм Giesser Chef's Classic (8264 18) 8264 18
Характеристики - Матеріал леза: кована хромомолібденова сталь - Матеріал ручки: поліоксиметилен (НОМ) - Тип: філейний ніж - Гнучке лезо дає змогу швидко й ефективно обробляти будь-яку рибу - Тонка крайка також ідеально підходить для нарізання дуже тонких скибочок або смужок, наприклад, м'яса, ковбаси, фруктів і овочів - Чудовий баланс між лезом і ручкою - Колір: чорний - Довжина леза: 180 мм
Кухонний ніж для хліба 200 мм Giesser Chef's Classic (8260 w 20) 8260 w 20
Характеристики - Матеріал леза: кована хромомолібденова сталь - Матеріал ручки: поліоксиметилен (НОМ) - Пластикова ручка з потрійними заклепками забезпечує надійну фіксацію під час виконання будь-яких кухонних робіт - Добре збалансований ніж для нарізання хліба, тортів. Зазубрений край легко захоплює навіть найтвердіші скоринки. - Колір: чорний - Довжина леза: 200 мм - Можна мити в посудомийній машині
Кухонний ніж для тонкої нарізки 200 мм Giesser Chef's Classic (8270 20) 8270 20
Характеристики - Матеріал леза: кована хромомолібденова сталь - Матеріал ручки: поліоксиметилен (НОМ) - Пластикова ручка з потрійними заклепками забезпечує надійну фіксацію під час виконання будь-яких кухонних робіт - Тип: універсальний ніж - Чудовий баланс між лезом і ручкою - Колір: чорний - Довжина леза: 200 мм
Кухонний ніж універсальний 150 мм Giesser Chef's Classic (8270 15) 8270 15
Характеристики - Матеріал леза: кована хромомолібденова сталь - Матеріал ручки: поліоксиметилен (НОМ) - Тип: універсальний ніж - Чудовий баланс між лезом і ручкою - Колір: чорний - Довжина леза: 150 мм
Кухонний ніж обваловувальний 160 мм Giesser Chef's Classic (8263 16) 8263 16
Характеристики - Матеріал леза: кована хромомолібденова сталь - Матеріал ручки: поліоксиметилен (НОМ) - Пластикова ручка з потрійними заклепками забезпечує надійну фіксацію під час виконання будь-яких кухонних робіт - Тип: обробний ніж - Чудовий баланс між лезом і ручкою - Колір: чорний - Довжина леза: 160мм - Можна мити в посудомийній машині
Кухонний ніж Сантоку 180 мм Giesser Chef's Classic (8269 18) 8269 18
Характеристики - Матеріал леза: кована хромомолібденова сталь - Матеріал ручки: поліоксиметилен (НОМ) - Пластикова ручка з потрійними заклепками забезпечує надійну фіксацію під час виконання будь-яких кухонних робіт - Призначення: сантоку, шеф, японські - Чудовий баланс між лезом і ручкою - Колір: чорний - Довжина леза: 180 мм - Вага: 200 г - Можна мити в посудомийній машині
Набір кухонних ножів на підставці з точилом Kitchen Knives 6 предметів чорний TS Kitchen HP27478B
Набір кухонних ножів Kitchen Knives це чудовий вибір для будь-якого кухаря, як початківця, так і досвідченого. Він містить все необхідне для приготування їжі, від нарізання м'яса та овочів до чищення фруктів та зелені. Ножі виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі, що робить їх стійкими до корозії та пошкоджень. Леза гострі та легко ріжуть, а зручні ручки з ABS-пластику не
Попередня   Наступна
1   ...   1011   1012   1013   1014   1015   ...   1026  

© 2006-2025 Magazilla
Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія