шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
від    до    грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Довжина леза
Матеріал леза
Твердість
Матеріал ручки
Додатково
Країна походження бренду
Колір
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Tramontina 23410/005
Tramontina 23096/085
Tramontina 22920/006
Tramontina 22920/005
Tramontina 22903/006
Tramontina 22901/007
Tramontina 22399/028
Tramontina 22210/903
Tramontina 21147/190
Ніж кухонний Деба 160 мм Tokisu Modern (17468) 17468
Характеристики Тип: кухонний ніж Деба Призначення: для обробки риби Матеріал леза: нержавіюча сталь 5Cr15Mov Матеріал ручки: G10 двох кольорів Довжина леза: 160 мм Загальна довжина: 290 мм Товщина леза 4,8 мм Вага: 329 г Твердість сталі: 58 HRc Колір: чорний, червоний Країна виробництва: Японія Deba традиційний японський ніж, який ідеально підходить для обробки та філування риби, зберігаючи текстуру м'яса.
Кухонний ніж Янагіба 230 мм Tokisu Modern (17464) 17464
Характеристики Серія: Modern Призначення: янагіба, для суші та риби Матеріал леза: нержавіюча сталь 5Cr15Mov Матеріал ручки: G10 двох кольорів Довжина леза: 230 мм Загальна довжина: 360 мм Товщина леза 4,8 мм Вага: 315 г Твердість сталі: 58 HRc Тип заточування: одностороння Колір: чорний, червоний Країна виробництва: Японія
Maestro 1522-3TK-MR
Maestro 1521-3TK-MR
Maestro 1516-DK-MR
Maestro 1514-DK-MR
Попередня   Наступна
1   ...   1199   1200   1201   1202   1203  

© 2006-2025 Magazilla
Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія