шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
від    до    грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди

Виводити
Розмір картинок
Тарілка одноразова поліпропіленова 500 мл вага 7.5 гр 50 шт.
Трубочка для напоїв одноразова Ø 6.8 мм 21 см прозора 200 шт.
Трубочка для напоїв пластикова без вигину кольорова Ø 6.8 мм 21 см в індивідуальній упаковці 200 шт.
Крафтова супниця без кришки 480 мл 25 шт.
Склянка картонна двошарова з малюнком 505 мл 25 шт.
Kela Magma: горюча паста 3 шт. (63018) Magma:горючапаста3шт.(63018)
Діаметр/Немає|Колір виробника/Прозорий|Бренд/Kela|Кількість предметів, шт/3|Матеріал/Пластик|Країна виробництва/Китай
Кришка для крафтового супника 250 мл, 350 мл, 480 мл 25 шт.
Склянка Маестро картонна одноразова 400 мл біла 50 шт.
Пластикові контейнери одноразові без кришки 350 мл 134х110х44 мм 50 шт./уп. (ПС-171)
Кришка PET поп корн на склянку Маестро 250 мл Ø 80 мм 50 шт.
Склянка склоподібна пластикова 200 мл чорна 25 шт.
Склянка одноразова для гарячих напоїв Маестро чорна 250 мл 50 шт.
Liss баллончики N2O для крема, 10 шт
Товар відправляється тільки по повній передоплаті Балончики N2O Liss призначені для приготування крему в кондитерських сифонах. Балончики лісс можна використовувати у всіх сифонах будь-якого виробника (Liss, Isi, Hendi, Kayser, Mosa, Whip-it, BergHoff). Для приготування крему Вам необхідно залити в літровий сифон 1 літр кондитерських вершків +-30% жирності і використовувати 2 балончики, після чого
Hendi баллончики N2O для крема, 10 шт
Товар відправляється тільки по повній передоплаті Баллончики N2O Hendi призначені для приготування крему в кондитерських сифонах. В одній балончик можна використовувати у всіх сифонах будь-якого виробника (Liss, Isi, Hendi, Kayser, Mosa, Whip-it, BergHoff). Для приготування крему Вам необхідно залити в літровий сифон 1 літр кондитерських вершків +-30% жирності і використовувати 2 балончики, після чого
Тарілка паперова ламінована Коричнева з малюнком Ø 18 см 50 шт.
Попередня   Наступна
1   ...   66   67   68   69   70   ...   839  

© 2006-2025 Magazilla
Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія