Апарат Су-від AENO SV1 Sous-vide (франц. «під вакуумом») — це метод повільного приготування продуктів у вакуумній упаковці при відносно низькій і точно контрольованій температ...урі. Основні переваги: Зберігаються всі вітаміни та мікроелементи Їжа не вийде сухою або пересмаженою Ідеальний спосіб приготування дієтичних та вегетаріанських страв Для створення страв ресторанного рівня
Особливості/Таймер відстрочки, Захист від перегріву|Автоматичне відключення/Так|Гарантійний термін/2 роки|Об`єм/15 л|Габарити (ВхШхГ)/35,1 х 9 х 5,7 см|Матеріал корпусу/Метал...та пластик|Колір виробника/Нержавіюча сталь, чорний|Бренд/AENO|Особливості, додаткові характеристики/
- Водонепроницаемость в соответствии с IPX 7
- Количество автоматических режимов – 4: - 1 программа (60 °C/100