Сфера застосування: Для дома (бытовой) / Режим роботи: Вакуумирование бутылок, Вакуумирование влажных продуктов, Вакуумирование сухих продуктов, Создание в / Керування: Электр...онное / Тип пакетів для упаковки: Гофрированные / Габарити, см: 37.5x7x15 / Вага, кг: 0.98
Тип вакууматора - стаціонарний, потужність - 110 Вт, швидкість викачування повітря - 3 л/хв, максимальна ширина пакета (рулону) - 30 см, матеріал корпуса - пластик, колір - білий
Виробник - AENO;Колір - білий;Матеріал корпуса - пластик;Тип управління - електронний;Тип - вакууматор;Додатково - Потужність всмоктування 75 кПа дозволяє за лічені секунди ва...куумувати м'ясо, рибу, птицю, фрукти та овочі, зелень, спеції, готові страви та багато іншого. 1 пакет ~ 10 сек. Через кілька хвилин ви встигнете герметично упакувати всі необхідні продукти. Їжа залишається свіжою у 5
Для вакуумування різноманітних продуктів Потужність всмоктування 75 кПа дозволяє за лічені секунди вакуумувати м'ясо, рибу, птицю, фрукти та овочі, зелень, спеції, готові стра...ви та багато іншого. Швидкий 1 пакет ~ 10 сек. За декілька хвилин ви встигнете герметично запакувати всі необхідні продукти. Їжа залишається свіжою в 5-ть разів довше Ріст мікроорганізмів призупиняється, їжа
Тип вакууматора - стаціонарний, потужність - 110 Вт, швидкість викачування повітря - 3 л/хв, максимальна ширина пакета (рулону) - 30 см, матеріал корпуса - пластик, колір - білий
Тип вакууматора - стаціонарний, потужність - 110 Вт, швидкість викачування повітря - 3 л/хв, максимальна ширина пакета (рулону) - 30 см, матеріал корпуса - пластик, колір - білий
+ 108 грн бонус, Тип вакууматора - стаціонарний, потужність - 110 Вт, швидкість викачування повітря - 3 л/хв, максимальна ширина пакета (рулону) - 30 см, матеріал корпуса - пл...астик, колір - білий
Вакуумуйте сухі та вологі продукти всього за 20 секунд - для збереження свіжості їжі або приготування су-вид страв. Подовжує термін зберігання продуктів як у холодильнику, т...ак і поза ним.
Сприяє запобіганню змішування запахів та економії місця в холодильнику та морозильній камері. Є обов'язковою складовою приготування продуктів методом су-вид (довготривале нагрівання при