Ніж для обробки м'яса 230 мм Giesser Basic (8456 23)
Характеристики
- Серія: Basic
- Матеріал леза: хромомолібденова сталь
- Стандартна пластикова ручка з особливо нековзного та приємного на дотик матеріалу (TPE)...- Захисний носик правильної форми забезпечує надійну фіксацію та знижує ризик вислизання руки, що тримає ніж
- Призначення: шеф
- Відмінний баланс між лезом та ручкою
- Колір: чорний
- Довжина леза: 230 мм
Ніж для обробки м'яса 230 мм Giesser (8456 23) 8456 23
Характеристики Матеріал леза: хромомолібденова сталь Ергономічна стандартна пластикова ручка виготовлена з особливо нековзного і приємного на дотик матеріалу (TPE) Призначення...: для м'яса Відмінний баланс між лезом та ручкою Колір: чорний Довжина леза: 230 мм