шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Моделі
Каталог товарів

Ціни6Опис Відгуки  Обговорення  Корисне1 
Купити кухонний ніж Giesser Classic 8270 20  за ціною від 2119 грн.
Фото 14

Характеристики та опис Giesser Classic 8270 20




Пам'ятайте, що за достовірність інформації про ціну, гарантію та доставку відповідає конкретний інтернет-магазин
Регіон доставки:
Україна
Сортування за: рейтингомціні

Кухонний ніж для тонкої нарізки 200 мм Giesser Chef's Classic (8270 20) 82

Характеристики Серія: Chef's Classic Матеріал леза: кована хромомолібденова сталь. Матеріал ручки: поліоксіметилен (ПОМ) Пластикова ручка з потрійними заклепками забезпечу...є надійну фіксацію під час виконання будь-яких кухонних робіт Тип: слайсерний ніж Відмінний баланс між лезом та ручкою Колір: чорний Довжина леза: 200 мм
 2 119 грн.Перейти в магазин

Професійний ніж універсальний 200 мм Giesser (8270 20) 8270 20

 2 119 грн.Перейти в магазин

Професійний ніж універсальний 200 мм Giesser (8270 20)

Характеристики - Серія: Chef's Classic - Матеріал леза: кована хромомолібденова сталь. - Матеріал ручки: поліоксіметилен (ПОМ) - Пластикова ручка з потрійними заклепка...ми забезпечує надійну фіксацію під час виконання будь-яких кухонних робіт - Тип: слайсерний ніж - Відмінний баланс між лезом та ручкою - Колір: чорний - Довжина леза: 200 мм
 2 119 грн.Перейти в магазин

Кухонный нож для тонкой нарезки 200 мм Giesser Chef's Classic (8270 20) 82

Характеристики - Серия: Chef's Classic - Материал лезвия: кованая хромомолибденовая сталь - Материал ручки: полиоксиметилен (ПОМ) - Пластиковая ручка с тройны...ми заклепками обеспечивает надежную фиксацию при выполнении любых кухонных работ - Тип: слайсерный нож - Отличный баланс между лезвием и ручкой - Цвет: черный - Длина лезвия: 200 мм
 2 119 грн.Перейти в магазин

Ніж кухарський Giesser 8270 20

 2 584 грн.Перейти в магазин

Кухонний ніж для тонкої нарізки 200 мм Giesser Chef's Classic (8270 20)

 2 119 грн.Перейти в магазин

© 2006-2024 Magazilla
Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія