Кухонний ніж філейний 170 мм Giesser PremiumCut (1910 s 17 rd)
Характеристики
- Серія: PremiumCut
- Призначення: філейний ніж
- Матеріал леза: кована хромомолібденова сталь.
- Завдяки гнучкому лезу Filet №1 ідеально підходить для...філерування риби, а також для будь-якої роботи з видалення кісток під час професійної кулінарії.
- Матеріал ручки: полісульфон (витримує температуру до 200С)
- Ручка ергономічної форми
- Ручка з'єднана трьома заклепками з ...
Кухонний ніж філейний 170 мм Giesser PremiumCut (1910 s 17 rd)
Характеристики
- Серія: PremiumCut
- Призначення: ніж філейний
- Матеріал леза: хромомолібденова сталь
- Матеріал ручки: високоякісний акрил
- Ніж представле...ний в ексклюзивній дерев'яній коробці
- Відмінний баланс між лезом та ручкою
- Ручка з'єднана трьома заклепками з нержавіючої сталі
- Колір: червоний
- Довжина леза: 170 мм
Кухонний ніж філейний 170 мм Giesser PremiumCut (1910 s 17 rd) 1910 s 17 rd
Характеристики Серія: PremiumCut Призначення: ніж філейний Матеріал леза: хромомолібденова сталь Матеріал ручки: високоякісний акрил Ніж представлений в ексклюзивній дерев&apo...s;яній коробці Відмінний баланс між лезом та ручкою Ручка з'єднана трьома заклепками з нержавіючої сталі Колір: червоний Довжина леза: 170 мм
Ніж філейний Giesser PremiumCut (1910 s 17 rd) 1910 s 17 rd
Вигнуте та злегка гнучке лезо. Ідеально підходить для обробки риби на філе і для легкої обвалки всіх видів риби. Індивідуальна упаковка в красиві дерев'яні коробки. В комплект...входить захист леза із твердого пластику. Ручка із високоякісного акрилу.
Кухонний ніж філейний 170 мм Giesser PremiumCut (1910 s 17 rd) 1910 s 17 rd
Характеристики Серія: PremiumCut Призначення: філейний ніж Матеріал леза: кована хромомолібденова сталь. Завдяки гнучкому лезу Filet 1 ідеально підходить для філерування...риби, а також для будь-якої роботи з видалення кісток під час професійної кулінарії. Матеріал ручки: полісульфон (витримує температуру до 200С) Ручка ергономічної форми Ручка з'єднана трьома заклепками з нержавіючої сталі Кол...