Ніж для видалення мяса з кістки (обвалочний) Giesser WildLine (32253 13 wl
Нова професійна серія для мисливців, рибалок. Вигнуте та вузьке лезо для ергономічної та дбайливої до зап'ястя роботи. Гнучке лезо. Форма леза насамперед полегшує малюнок різу.... Червона червона ручка.
Кухонний ніж обваловувальний з гнучким лезом 130 мм Giesser WildLine (3225
Характеристики Серія: WildLine Призначення: для відокремлення м'яса від кістки Матеріал леза: хромомолібденова сталь Матеріал ручки: високоякісний пластик Лезо гнучке, має в...игнуту форму Стійка до ковзання рукоятка Колір: яскраво-червоний Довжина леза: 130 мм Твердість леза: 56-57 HRC Полірована поверхня леза для максимально можливої стійкості до іржі та збереження кромки Ніж можна мити в посудом...
Кухонный нож обваловочный с гибким лезвием 130 мм Giesser WildLine (32253
Характеристики
- Серия: WildLine
- Назначение: для отделения мяса от кости
- Материал лезвия: хромомолибденовая сталь
- Материал ручки: высококачественный пла...стик
- Лезвие гибкое, имеет изогнутую форму
- Устойчивая к скольжению рукоятка
- Цвет: ярко-красный
- Длина лезвия: 130 мм
- Твердость лезвия: 56-57 HRC
- Полированная поверхность лезвия для максимально возможной ...