Клас енергоспоживання: A Матеріал панелі управління: Фарбована сталь Колір: Чорний Колір ручки: Чорний Матеріал дверцят: Скло Класична Корисний об`єм: 62 л максимальная площа...приготування: 1,260 см Унікальна форма Homemade Ручки управління: Ергономічні перемикачі Електронний програматор IconLed Електропідпал однією рукою Газова варильна поверхня Кількість решіток: 2 1 додаткова конфорка, 1
Найкраща піца в окрузі Ця програма з можливістю налаштування температури випікання до 300 °C створена спеціально для полегшення приготування неперевершеної піци, фокачі, коржі...в і подібних страв. Найшвидший спосіб випікання заморожених продуктів Ця ефективна програма випікання ідеально підходить для всіх типів заморожених продуктів і напівфабрикатів. Смачні та корисні радощі життя Тепер ви зможете ...
Тип пристрою: Кухонна плита комбінована / Тип варильної поверхні: газова / Тип духовки: електрична / Розміри: 85x50x59.4 см / Кількість газових конфорок: 4 / Кількість електри...чних конфорок: немає / Об'єм духовки, л: 62 / Гриль: є
+ 606 грн бонус, Тип - комбінована (газ+електро), кількість конфорок - 4, тип духовки - електрична, Гриль - так, електричний, Конвекція - так, рельєфні, є, 85 см, 50 см, 60 см..., 36.2 кг, чорний
Тип - комбінована (газ+електро), кількість конфорок - 4, тип духовки - електрична, Гриль - так, електричний, Конвекція - так, рельєфні, є, 85 см, 50 см, 60 см, 36.2 кг, чорний
Тип - комбінована (газ+електро), кількість конфорок - 4, тип духовки - електрична, Гриль - так, електричний, Конвекція - так, рельєфні, є, 85 см, 50 см, 60 см, 36.2 кг, чорний
Тип - комбинированная (газ+электро), количество конфорок - 4, тип духовки - электрическая, Гриль - да, электрический, Конвекция - да, рельефные, есть, 85 см, 50 см, 60 см, 36....2 кг, черный
Комбінована плита Gorenje GK5C60BJ має збільшену площу для випікання та дуже великі листи. Інноваційні рішення дозволяють оптимізувати споживання енергії та рівномірно готуват...и їжу незалежно від кількості. Вся ширина духової шафи використовується ефективно, а новітні технології забезпечують рівномірне приготування їжі на всіх рівнях. Найкращі результати випічки досягаються при