Нож кухонный Kai Seki Magoroku Redwood Янагиба 210 мм (MGR-0210Y) MGR-0210
Характеристики
- Нож: шеф, японские
- Длина лезвия: 210 мм
- Материал лезвия: нержавеющая сталь Daido 1K6
- Материал рукояти: красное дерево (Пакавуд)
- Тол...щина лезвия: 2 мм
- Высота лезвия: 2,9 см
- Цвет: красно-коричневый
- Вес: 111 г
Янагиба или сашими — японский рыбный нож. Его особенностью является односторонне заточенное и заостренное лезвие. Рыбу и мясо можно ...
Ніж кухонний Kai Seki Magoroku Redwood Янагіба 210 мм (MGR-0210Y) MGR-0210
Характеристики Ніж: шеф, японські Довжина леза: 210 мм Матеріал леза: нержавіюча сталь Daido 1K6 Матеріал рукояті: червоне дерево (Пакавуд) Товщина леза: 2 мм Висота леза: 2,9...см Колір: червоно-коричневий Вага: 111 г Янагіба або сашимі - японський рибний ніж. Його особливістю є одностороння заточка та загострене лезо. Рибу та м'ясо можна нарізати на філе з хірургічною точністю.
Кухонний ніж KAI Seki Magoroku Redwood Янагіба 210 мм (MGR-0210Y) MGR-0210
Кухонний ніж KAI Seki Magoroku Redwood Янагіба 210 мм (MGR-0210Y) з доставкою у Київ, Дніпро, Одеса, Львів та інші міста України. Висока якість, гарантія: 0 800 750 115
Нож кухонный Kai Seki Magoroku Redwood Янагиба 210 мм (MGR-0210Y) MGR-0210Y
Характеристики Нож: шеф, японские Длина лезвия: 210 мм Материал лезвия: нержавеющая сталь Daido 1K6 Материал рукояти: красное дерево (Пакавуд) Толщина лезвия: 2,3 мм Высот...а лезвия: 2,9 см Цвет: красно-коричневый Вес: 111 г Янагиба или сашими — японский рыбный нож. Его особенностью является односторонне заточенное и заостренное лезвие. Рыбу и мясо можно нарезать на филе с хирургической точн...
Ніж кухонний Kai Seki Magoroku Redwood Янагіба 210 мм (MGR-0210Y)
Характеристики
- Ніж: шеф, японські
- Довжина леза: 210 мм
- Матеріал леза: нержавіюча сталь Daido 1K6
- Матеріал рукояті: червоне дерево (Пакавуд)
- Товщина...леза: 2,3 мм
- Висота леза: 2,9 см
- Колір: червоно-коричневий
- Вага: 111 гЯнагіба або сашимі - японський рибний ніж. Його особливістю є одностороння заточка та загострене лезо. Рибу та м'ясо можна нарізати на філе з хіру...