Основні характеристики Повновбудовувана кухонна витяжка Minola HBI 5222 WH 700 LED обладнана одним двигуном оптимальною потужністю 65 Вт. Максимальна продуктивність пристрою в...режимі відведення повітря складає 700 м3/год. Це дозволяє ефективно видаляти випари, небажані запахи та кіптяву, які утворюються в процесі приготування їжі. Оформлення та дизайн Завдяки чудовим ергономічним якостям,
{{item:title}} — элегантная встраиваемая вытяжка с двигателем мощностью 65 Вт. При ее использовании вы забудете о неприятных запахах, гари и дыме в помещении. Купить кухонную...вытяжку {{item:title}} стоит благодаря максимальной мощности в режиме отвода воздуха 700 м3/час. Наша команда протестировала
Тип фільтра повітря: Рециркуляція, Відведення / Тип монтажу: Вбудований / Управління: механічне / Відведення / рециркуляція повітря: є є / Матеріал корпусу: нержавіюча cталь /...Колір: білий
+ 91 грн бонус, Тип - вбудована, 700 м3/год, 65 Вт, ширина корпусу - 52.5 см, Діаметр вентиляційної труби - 150 мм, - алюмінієвий, Матеріал корпусу - фарбований метал, Лампи...- LED 2х1.5 Вт, 61 Дб, 5 кг, білий
Тип - вбудована, 700 м3/год, 65 Вт, ширина корпусу - 52.5 см, Діаметр вентиляційної труби - 150 мм, - алюмінієвий, Матеріал корпусу - фарбований метал, Лампи - LED 2х1.5 Вт,...61 Дб, 5 кг, білий
Основні характеристики
Повновбудовувана кухонна витяжка Minola HBI 5222 WH 700 LED обладнана одним двигуном оптимальною потужністю 65 Вт. Максимальна продуктивність пристр...ою в режимі відведення повітря складає 700 м3/год. Це дозволяє ефективно видаляти випари, небажані запахи та кіптяву, які утворюються в процесі приготування їжі.
Оформлення та дизайн
Завдяки чудовим ергономічним
Витяжка вбудована Minola HBI 5222 WH 700 LED Основні характеристики Повновбудовувана кухонна витяжка Minola HBI 5222 WH 700 LED обладнана одним двигуном оптимальною потужніс...тю 65 Вт. Максимальна продуктивність пристрою в режимі відведення повітря складає 700 м3/год. Це дозволяє ефективно видаляти випари, небажані запахи та кіптяву, які утворюються в процесі приготування їжі. Оформлення та дизай...