Ніж кухонний для м'яса 192 мм Samura Mo-V (SM-0066)
Характеристики
- Серія: Mo-V
- Тип: для м'яса
- Призначення: для нарізання м'яса
- Матеріал леза: нержавіюча сталь AUS-8
- Матеріал ручки: G-10
- Довжина леза: 192 м...м
- Загальна довжина: 307 мм
- Ширина леза: 36 мм
- Товщина леза: 2.9 мм
- Твердість леза (HRC): 58
- Кількість шарів сталі: 1
- Колір ручки: чорний
- Вага: 176 г
Нож кухонный для мяса 192 мм Samura Mo-V (SM-0066) SM-0066
Характеристики
- Серия: Mo-V
- Тип: для мяса
- Назначение: для нарезки мяса
- Материал лезвия: нержавеющая сталь AUS-8
- Материал ручки: G-10
- Длина лезв...ия: 192 мм
- Общая длина: 307 мм
- Ширина лезвия: 36 мм
- Толщина лезвия: 2.9 мм
- Твердость лезвия (HRC): 58
- Количество слоев стали: 1
- Цвет ручки: черный
- Вес: 176 г
Ніж кухонний для обробки м’яса Samura Mo-V 192 мм (SM-0066) SM-0066
Ніж кухонний м’ясницький застосовується для обробки м’ясної туші, відділення м’яса від кістки, нарізки м’яса, птиці та риби, очищення фруктів та овочів. Використовується як на...домашній кухні, так і на кухні в кафе та ресторанах. Характеристики: Призначення: М’ясницький ніж Матеріал леза: AUS-8 Твердість леза (HRC): 58 Кількість шарів сталі: 1 Матеріал рукояті: G-10 Довжина леза (мм): 1...
Ніж м'ясний кухонний застосовується для обробки м'ясної туші, відокремлення м'яса від кістки, нарізки м'яса, птиці та риби, очищення фруктів та овочів. Використовується як на...домашній кухні, так і на кухні в ресторанах та кафе.