шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Моделі
Tramontina (тип)
для піци 
накірі 
для устриць 
Каталог товарів

Каталог /

Ціни на кухонний ніж Tramontina Profissional Master 24662/055

Ціни7Опис Відгуки  Обговорення1Корисне2 
Купити кухонний ніж Tramontina Profissional Master 24662/055  за ціною від 585 грн.

Характеристики та опис Tramontina Profissional Master 24662/055




Пам'ятайте, що за достовірність інформації про ціну, гарантію та доставку відповідає конкретний інтернет-магазин
Регіон доставки:
Україна
Сортування за: рейтингомціні

Ніж обвалочний Tramontina Profissional Master yellow 127 мм (24662/055)

Лезо: Нержавіюча сталь / Рукоятка: поліпропілен / Тип ножа: Обвалочний / Особливості: Нековзне покриття рукоятки, Ергономічність, V-образна конусна заточка / Довжина леза, см: 12.7
 713 грн.Перейти в магазин

Ніж обвалочний Tramontina Profissional Master yellow 127 мм (24662/055)

Лезо: Нержавіюча сталь / Рукоятка: поліпропілен / Тип ножа: Обвалочний / Особливості: Нековзне покриття рукоятки, Ергономічність, V-образна конусна заточка / Довжина леза, см: 12.7
 714 грн.Перейти в магазин

Tramontina 24662/055

 585 грн.Перейти в магазин

Ніж для обробки м'яса Tramontina Profissional Master Yellow 12,7см (24662/055)

Тип: Обробний. Матеріал леза: Нержавіюча сталь. Матеріал ручки: Поліпропілен. Призначення: Для м'яса. Колір: Жовтий. Довжина, мм: 369. Довжина леза, мм: 127. Серія: Profission...al Master. Кількість, шт: 1. Країна бренду: Бразилія. Країна виробництва: Бразилія. Артикул виробника: 24662/055. Кромка ножа, що ріже: гладка; Зручна, ребриста ручка із покриттям Microban; Вага ножа: 100 г
 594 грн.Перейти в магазин

Кухонний ніж обробний Tramontina Profissional Master 24662/055 (127мм)

 713 грн.Перейти в магазин

Ніж для розроблення м'яса з вигнутим лезом Tramontina Profissional Master 12.7 см (24662/055)

 805 грн.Перейти в магазин

Ніж обробний TRAMONTINA PROFISSIONAL MASTER, 127 мм (24662/055)

 633 грн.Перейти в магазин

© 2006-2025 Magazilla
Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія