Довжина леза 152 ммМатеріал леза: нержавіюча стальМатеріал рукоятки: натуральне деревоРіжуча кромка ножа: гладкаКолір: деревоПризначення ножа: для м`ясаСерія ножів TRADICIONAL...- забезпечать безпечну і надійну обробку, роблячи точні розрізи без особливих зусиль. Всі ножі цієї серії виготовлені з нержавіючої сталі. Ручка виконана з натурального дерева.
Ніж для м'яса TRAMONTINA TRADICIONAL, 152 мм (22216/106)
Кожен виріб Tramontina розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак як звичайного господара, так і найбільш вибагливого професійного кухаря. Tramontina – це...інноваційні розробки, сучасний дизайн, еко-технології та символ гарного смаку.
Матеріал леза: AISI 420 (твердість 53 HRC)
Товщина леза: 1.2-1.8 мм
Матеріал руків'я: оброблене натуральне дерево - Ipe (бразильський горіх)