Ніж кухонний Victorinox Swibo Boning Narrow обвалочний довжина клинка 10 см (Vx58408.10) Vx58408.10
Ніж обвалочний з серії Swibo з вузьким лезом маленького розміру. Має жорстке вигнуте лезо, зручну за формою рукоять, завдяки чому рука не зісковзує і не прослизає, що дуже важ...ливо при такій роботі з м'ясом і з тушею. З таким ножем відділення м'яса від кісток - швидка і легка робота. Не є холодною зброєю і не є предметом заборонених до продажу на території України. Серія кухонних ножів
Ніж кухонний Victorinox Swibo Boning Narrow обвалочний Vx58408.10
Обвалочний ніж із серії Swibo з вузьким лезом маленького розміру. Має жорстке зігнуте лезо, зручну за формою рукоять, завдяки чому рука не зісковзує і не прослизає, що дуже ва...жливо при такій роботі з м'ясом і з тушею. З таким ножем відділення м'яса від кістки - швидка і легка робота. Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України.
Професійний ніж Victorinox Swibo вузький обвалочний 100 мм (5.8408.10)
Victorinox – швейцарська компанія, відома насамперед як виробник ножів. Штаб-квартира розташована у населеному пункті Ібах, у Швейцарії. Сьогодні торгова марка Victorinox – на...йбільший виробник ножів у Європі. Широкий асортимент кухонних аксесуарів та ножів виробляється компанією Victorinox. Починаючи від ножів із прокатної сталі, закінчуючи професійними ножами з кованим клинком. Сьогодні
Кухонний ніж Victorinox Swibo Boning обвалювальний вузький 10 см 5.8408.10
Ніж із вузьким гнучким лезом і загостреним кінцем призначений для відділення м'яса від кісток. До серії кухонних ножів Victorinox Swibo увійшли ножі, що випускалися до початку...2014 р. під маркою Wenger і увійшли до серії професійних кухонних ножів Wenger Swibo. Оновлена серія Swibo, як і раніше, призначена для професійного використання. Ергономічна ручка, розширена в місці стику з лезом для безпеч...
Нож кухонный Victorinox Swibo Boning Narrow обвалочный 10 см Vx58408.10
Обвалочный нож из серии Swibo с узким лезвием маленького размера. Имеет жесткое изогнутое лезвие, удобную по форме рукоять, благодаря чему рука не соскальзывает и не проскальз...ывает, что очень важно при такой работе с мясом и с тушей. С таким ножом отделение мяса от кости - быстрая и легкая работа. Не является холодным оружием и не является предметом запрещенным к продаже на территории Украины.