искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 114 моделей:
| KMK Сбросить все
Ручка для валика Сила - 180*8мм
Наші інструменти та обладнання - це надійний партнер у кожній роботі. Виготовлені з високоякісних матеріалів і обладнані передовими технологіями, вони гарантують високий рівень продуктивності та тривалу експлуатацію. Ручка для валика Сила - 180*8ммпідійде незалежно від того, чи ви професіонал або любитель, наш асортимент включає різноманітні інструменти для вирішення будь-яких завдань. Інтуїтивний дизайн та легкість в користуванні роблять наші інструменти ідеальними для будь-якого рівня вправності. Обладнайте себе нашими інструментами та отримайте надійного помічника для досягнення ваших цілей.
Шпательна лопатка нержавіюча, 80мм Favorit | 05-054
Наші інструменти та обладнання - це надійний партнер у кожній роботі. Виготовлені з високоякісних матеріалів і обладнані передовими технологіями, вони гарантують високий рівень продуктивності та тривалу експлуатацію. Шпательна лопатка нержавіюча, 80мм Favorit 05-054підійде незалежно від того, чи ви професіонал або любитель, наш асортимент включає різноманітні інструменти для вирішення будь-яких завдань. Інтуїтивний дизайн та легкість в користуванні роблять наші інструменти ідеальними для будь-якого рівня вправності. Обладнайте себе нашими інструментами та отримайте надійного помічника для досягнення ваших цілей.
Ручка для валика, d=6мм, 150мм Favorit | 04-101
Наші інструменти та обладнання - це надійний партнер у кожній роботі. Виготовлені з високоякісних матеріалів і обладнані передовими технологіями, вони гарантують високий рівень продуктивності та тривалу експлуатацію. Ручка для валика, d=6мм, 150мм Favorit 04-101підійде незалежно від того, чи ви професіонал або любитель, наш асортимент включає різноманітні інструменти для вирішення будь-яких завдань. Інтуїтивний дизайн та легкість в користуванні роблять наші інструменти ідеальними для будь-якого рівня вправності. Обладнайте себе нашими інструментами та отримайте надійного помічника для досягнення ваших цілей.
Валик Girpaint 8*48*180 ворс 11мм
Наші інструменти та обладнання - це надійний партнер у кожній роботі. Виготовлені з високоякісних матеріалів і обладнані передовими технологіями, вони гарантують високий рівень продуктивності та тривалу експлуатацію. Валик Girpaint 8*48*180 ворс 11мм підійде незалежно від того, чи ви професіонал або любитель, наш асортимент включає різноманітні інструменти для вирішення будь-яких завдань. Інтуїтивний дизайн та легкість в користуванні роблять наші інструменти ідеальними для будь-якого рівня вправності. Обладнайте себе нашими інструментами та отримайте надійного помічника для досягнення ваших цілей.
Пензель-макловиця 30х90мм Україна | 01-631
01-631підійде незалежно від того, чи ви професіонал або любитель, наш асортимент включає різноманітні інструменти для вирішення будь-яких завдань. Інтуїтивний дизайн та легкість в користуванні роблять наші інструменти ідеальними для будь-якого рівня вправності. Обладнайте себе нашими інструментами та отримайте надійного помічника для досягнення ваших цілей. Наші інструменти та обладнання - це надійний партнер у кожній роботі. Виготовлені з високоякісних матеріалів і обладнані передовими технологіями, вони гарантують високий рівень продуктивності та тривалу експлуатацію. Пензель-макловиця 30х90мм Україна
Валик Elitacolor 8*48*180 ворс 11мм
Наші інструменти та обладнання - це надійний партнер у кожній роботі. Виготовлені з високоякісних матеріалів і обладнані передовими технологіями, вони гарантують високий рівень продуктивності та тривалу експлуатацію. Валик Elitacolor 8*48*180 ворс 11мм підійде незалежно від того, чи ви професіонал або любитель, наш асортимент включає різноманітні інструменти для вирішення будь-яких завдань. Інтуїтивний дизайн та легкість в користуванні роблять наші інструменти ідеальними для будь-якого рівня вправності. Обладнайте себе нашими інструментами та отримайте надійного помічника для досягнення ваших цілей.
Валик прижимной резиновый 40мм Favorit | 03-775
03-775підійде незалежно від того, чи ви професіонал або любитель, наш асортимент включає різноманітні інструменти для вирішення будь-яких завдань. Інтуїтивний дизайн та легкість в користуванні роблять наші інструменти ідеальними для будь-якого рівня вправності. Обладнайте себе нашими інструментами та отримайте надійного помічника для досягнення ваших цілей. Наші інструменти та обладнання - це надійний партнер у кожній роботі. Виготовлені з високоякісних матеріалів і обладнані передовими технологіями, вони гарантують високий рівень продуктивності та тривалу експлуатацію. Валик прижимной резиновый 40мм Favorit
Пензель малярний флейцевий 3", тип "Англійський" Favorit | 01-024
01-024підійде незалежно від того, чи ви професіонал або любитель, наш асортимент включає різноманітні інструменти для вирішення будь-яких завдань. Інтуїтивний дизайн та легкість в користуванні роблять наші інструменти ідеальними для будь-якого рівня вправності. Обладнайте себе нашими інструментами та отримайте надійного помічника для досягнення ваших цілей. Наші інструменти та обладнання - це надійний партнер у кожній роботі. Виготовлені з високоякісних матеріалів і обладнані передовими технологіями, вони гарантують високий рівень продуктивності та тривалу експлуатацію. Пензель малярний флейцевий 3", тип "Англійський" Favorit
Пензель радіаторний 1,5", тип "Стандарт" Favorit | 01-501
01-501підійде незалежно від того, чи ви професіонал або любитель, наш асортимент включає різноманітні інструменти для вирішення будь-яких завдань. Інтуїтивний дизайн та легкість в користуванні роблять наші інструменти ідеальними для будь-якого рівня вправності. Обладнайте себе нашими інструментами та отримайте надійного помічника для досягнення ваших цілей. Наші інструменти та обладнання - це надійний партнер у кожній роботі. Виготовлені з високоякісних матеріалів і обладнані передовими технологіями, вони гарантують високий рівень продуктивності та тривалу експлуатацію. Пензель радіаторний 1,5", тип "Стандарт" Favorit
Шпательна лопатка нержавіюча, 100мм Favorit | 05-055
Наші інструменти та обладнання - це надійний партнер у кожній роботі. Виготовлені з високоякісних матеріалів і обладнані передовими технологіями, вони гарантують високий рівень продуктивності та тривалу експлуатацію. Шпательна лопатка нержавіюча, 100мм Favorit 05-055підійде незалежно від того, чи ви професіонал або любитель, наш асортимент включає різноманітні інструменти для вирішення будь-яких завдань. Інтуїтивний дизайн та легкість в користуванні роблять наші інструменти ідеальними для будь-якого рівня вправності. Обладнайте себе нашими інструментами та отримайте надійного помічника для досягнення ваших цілей.
Пензель малярний флейцевий для лаку 2,5", тип "Лакра" Favorit | 01-043
Наші інструменти та обладнання - це надійний партнер у кожній роботі. Виготовлені з високоякісних матеріалів і обладнані передовими технологіями, вони гарантують високий рівень продуктивності та тривалу експлуатацію. Пензель малярний флейцевий для лаку 2,5", тип "Лакра" Favorit 01-043підійде незалежно від того, чи ви професіонал або любитель, наш асортимент включає різноманітні інструменти для вирішення будь-яких завдань. Інтуїтивний дизайн та легкість в користуванні роблять наші інструменти ідеальними для будь-якого рівня вправності. Обладнайте себе нашими інструментами та отримайте надійного помічника для досягнення ваших цілей.
Пензель-макловиця 30х70мм, тип "Міні" Favorit | 01-600
Наші інструменти та обладнання - це надійний партнер у кожній роботі. Виготовлені з високоякісних матеріалів і обладнані передовими технологіями, вони гарантують високий рівень продуктивності та тривалу експлуатацію. Пензель-макловиця 30х70мм, тип "Міні" Favorit 01-600підійде незалежно від того, чи ви професіонал або любитель, наш асортимент включає різноманітні інструменти для вирішення будь-яких завдань. Інтуїтивний дизайн та легкість в користуванні роблять наші інструменти ідеальними для будь-якого рівня вправності. Обладнайте себе нашими інструментами та отримайте надійного помічника для досягнення ваших цілей.
Пензель пластиковий 43-3 (0204-437130)
Наші інструменти та обладнання - це надійний партнер у кожній роботі. Виготовлені з високоякісних матеріалів і обладнані передовими технологіями, вони гарантують високий рівень продуктивності та тривалу експлуатацію. Пензель пластиковий 43-3 (0204-437130)підійде незалежно від того, чи ви професіонал або любитель, наш асортимент включає різноманітні інструменти для вирішення будь-яких завдань. Інтуїтивний дизайн та легкість в користуванні роблять наші інструменти ідеальними для будь-якого рівня вправності. Обладнайте себе нашими інструментами та отримайте надійного помічника для досягнення ваших цілей.
Валик прижемний 45 мм (Х 0610-453505)
Наші інструменти та обладнання - це надійний партнер у кожній роботі. Виготовлені з високоякісних матеріалів і обладнані передовими технологіями, вони гарантують високий рівень продуктивності та тривалу експлуатацію. Валик прижемний 45 мм (Х 0610-453505)підійде незалежно від того, чи ви професіонал або любитель, наш асортимент включає різноманітні інструменти для вирішення будь-яких завдань. Інтуїтивний дизайн та легкість в користуванні роблять наші інструменти ідеальними для будь-якого рівня вправності. Обладнайте себе нашими інструментами та отримайте надійного помічника для досягнення ваших цілей.
Пензель малярний флейцевий 2,5", тип "Суміш" Favorit | 01-053
01-053підійде незалежно від того, чи ви професіонал або любитель, наш асортимент включає різноманітні інструменти для вирішення будь-яких завдань. Інтуїтивний дизайн та легкість в користуванні роблять наші інструменти ідеальними для будь-якого рівня вправності. Обладнайте себе нашими інструментами та отримайте надійного помічника для досягнення ваших цілей. Наші інструменти та обладнання - це надійний партнер у кожній роботі. Виготовлені з високоякісних матеріалів і обладнані передовими технологіями, вони гарантують високий рівень продуктивності та тривалу експлуатацію. Пензель малярний флейцевий 2,5", тип "Суміш" Favorit
Пензель малярний флейцевий 4", тип "Стандарт" Favorit | 01-006
Наші інструменти та обладнання - це надійний партнер у кожній роботі. Виготовлені з високоякісних матеріалів і обладнані передовими технологіями, вони гарантують високий рівень продуктивності та тривалу експлуатацію. Пензель малярний флейцевий 4", тип "Стандарт" Favorit 01-006підійде незалежно від того, чи ви професіонал або любитель, наш асортимент включає різноманітні інструменти для вирішення будь-яких завдань. Інтуїтивний дизайн та легкість в користуванні роблять наші інструменти ідеальними для будь-якого рівня вправності. Обладнайте себе нашими інструментами та отримайте надійного помічника для досягнення ваших цілей.
Пензель малярний флейцевий 2,5", тип "Євро" Favorit | 01-073
Наші інструменти та обладнання - це надійний партнер у кожній роботі. Виготовлені з високоякісних матеріалів і обладнані передовими технологіями, вони гарантують високий рівень продуктивності та тривалу експлуатацію. Пензель малярний флейцевий 2,5", тип "Євро" Favorit 01-073підійде незалежно від того, чи ви професіонал або любитель, наш асортимент включає різноманітні інструменти для вирішення будь-яких завдань. Інтуїтивний дизайн та легкість в користуванні роблять наші інструменти ідеальними для будь-якого рівня вправності. Обладнайте себе нашими інструментами та отримайте надійного помічника для досягнення ваших цілей.
Валик притискний бочка 45мм Favorit | 03-781
03-781підійде незалежно від того, чи ви професіонал або любитель, наш асортимент включає різноманітні інструменти для вирішення будь-яких завдань. Інтуїтивний дизайн та легкість в користуванні роблять наші інструменти ідеальними для будь-якого рівня вправності. Обладнайте себе нашими інструментами та отримайте надійного помічника для досягнення ваших цілей. Наші інструменти та обладнання - це надійний партнер у кожній роботі. Виготовлені з високоякісних матеріалів і обладнані передовими технологіями, вони гарантують високий рівень продуктивності та тривалу експлуатацію. Валик притискний бочка 45мм Favorit
Шпатель нержавіючий з пласмасовою ручкою 05-434 200мм зуб 8*8
Наші інструменти та обладнання - це надійний партнер у кожній роботі. Виготовлені з високоякісних матеріалів і обладнані передовими технологіями, вони гарантують високий рівень продуктивності та тривалу експлуатацію. Шпатель нержавіючий з пласмасовою ручкою 05-434 200мм зуб 8*8підійде незалежно від того, чи ви професіонал або любитель, наш асортимент включає різноманітні інструменти для вирішення будь-яких завдань. Інтуїтивний дизайн та легкість в користуванні роблять наші інструменти ідеальними для будь-якого рівня вправності. Обладнайте себе нашими інструментами та отримайте надійного помічника для досягнення ваших цілей.
Валик Girpaint 8*48*250 ворс 11мм
Наші інструменти та обладнання - це надійний партнер у кожній роботі. Виготовлені з високоякісних матеріалів і обладнані передовими технологіями, вони гарантують високий рівень продуктивності та тривалу експлуатацію. Валик Girpaint 8*48*250 ворс 11мм підійде незалежно від того, чи ви професіонал або любитель, наш асортимент включає різноманітні інструменти для вирішення будь-яких завдань. Інтуїтивний дизайн та легкість в користуванні роблять наші інструменти ідеальними для будь-якого рівня вправності. Обладнайте себе нашими інструментами та отримайте надійного помічника для досягнення ваших цілей.
Валик Elitacolor 8*48*250 ворс 11мм
Наші інструменти та обладнання - це надійний партнер у кожній роботі. Виготовлені з високоякісних матеріалів і обладнані передовими технологіями, вони гарантують високий рівень продуктивності та тривалу експлуатацію. Валик Elitacolor 8*48*250 ворс 11мм підійде незалежно від того, чи ви професіонал або любитель, наш асортимент включає різноманітні інструменти для вирішення будь-яких завдань. Інтуїтивний дизайн та легкість в користуванні роблять наші інструменти ідеальними для будь-якого рівня вправності. Обладнайте себе нашими інструментами та отримайте надійного помічника для досягнення ваших цілей.
Шпатель нержавіючий 150мм Favorit | 05-400
05-400підійде незалежно від того, чи ви професіонал або любитель, наш асортимент включає різноманітні інструменти для вирішення будь-яких завдань. Інтуїтивний дизайн та легкість в користуванні роблять наші інструменти ідеальними для будь-якого рівня вправності. Обладнайте себе нашими інструментами та отримайте надійного помічника для досягнення ваших цілей. Наші інструменти та обладнання - це надійний партнер у кожній роботі. Виготовлені з високоякісних матеріалів і обладнані передовими технологіями, вони гарантують високий рівень продуктивності та тривалу експлуатацію. Шпатель нержавіючий 150мм Favorit
Пензель малярний флейцевий 4", тип "Англійський" Favorit | 01-025
01-025підійде незалежно від того, чи ви професіонал або любитель, наш асортимент включає різноманітні інструменти для вирішення будь-яких завдань. Інтуїтивний дизайн та легкість в користуванні роблять наші інструменти ідеальними для будь-якого рівня вправності. Обладнайте себе нашими інструментами та отримайте надійного помічника для досягнення ваших цілей. Наші інструменти та обладнання - це надійний партнер у кожній роботі. Виготовлені з високоякісних матеріалів і обладнані передовими технологіями, вони гарантують високий рівень продуктивності та тривалу експлуатацію. Пензель малярний флейцевий 4", тип "Англійський" Favorit
Скребок для видалення фарби 115мм Favorit | 09-108
Наші інструменти та обладнання - це надійний партнер у кожній роботі. Виготовлені з високоякісних матеріалів і обладнані передовими технологіями, вони гарантують високий рівень продуктивності та тривалу експлуатацію. Скребок для видалення фарби 115мм Favorit 09-108підійде незалежно від того, чи ви професіонал або любитель, наш асортимент включає різноманітні інструменти для вирішення будь-яких завдань. Інтуїтивний дизайн та легкість в користуванні роблять наші інструменти ідеальними для будь-якого рівня вправності. Обладнайте себе нашими інструментами та отримайте надійного помічника для досягнення ваших цілей.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шпатели и малярный инструмент KMK. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шпатель KMK в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шпатели и малярный инструмент KMK. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История