искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Каталог /

Прочие зоотовары VetExpert

Выводить
Размер картинок
Выбрано 544 моделей:
| VetExpert Сбросить все
Добавка VetExpert TriDigest для покращення травлення у собак та котів 40 т
Vet Expert TriDigest (Вет Експерт ТриДайджест) – харчова добавка, що містить речовини, які водночас стимулюють виділення шлункового соку, жовчі та соку підшлункової залози. Рекомендується для котів і собак із розладами травлення, при яких у фекаліях виявляються неперетравлені часточки їжі. Також для тварин, які страждають на екзокрину недостатність підшлункової залози або холестаз. Переваги: Секреція шлункового соку: бетаїн (амінокислоти) здатний знизити рН у шлунку, підтримуючи денатурацію харчових білків та підвищити ефективність перетравлення білків панкреатичними ферментами (Yago i wsp., 2013). Секреція жовчі: артишок (Cynara Scolymus L) використовується як допоміжний засіб при захворюваннях печінки, а також при порушення секреторної функції шлунка. Крім того, екстракт артишоку стимулює секрецію жовчі, збільшує вміст жовчних кислот у жовчі та стимулюють виділення жовчі у тонкий кишечник. Лютеолін і цинарин, що містяться в екстракті, мають гепатопротекторну дію, а також стабілізують метаболізм холестерину та жирних кислот у печінці (Speroni e tal., 2003). Секреція панкреатичних ферментів: екстракт кореня солодки (лакриці) має протизапальну, антибактеріальну та противірусну дію, а також гепатопротекторний та секреторний ефект. Лакриця рекомендується при виразковій хворобі шлунка та лікуванні диспептичних розладів. Гепатопротекторна дія: фосфоліпіди надають захисну та регенеруючу дію на клітини печінки. Сприяють швидшому відновленню порушеної функції печінки та гальмують процес фіброзу печінки. Орнітин рекомендується для підтрмання печінки через механізм регулювання циклу сечовини. Це особливо важливо для котів оскільки орнітин знижує токсичність аміаку. Зокрема, рекомендується для котів із діагностованою печінковою енцефалопатією або підозрою на неї. Застосування: Для дорослих собак – 1 таблетка на кожні 15 кг ваги тіла на день Для дорослих котів – ½ таблетки на день. ВАЖЛИВО: Слідкуйте, щоб у тварини завжди був доступ до чистої свіжої води. Склад: бетаїн 120 мг, артишок 80 мг, корінь солодки 80 мг, фосфоліпіди 120 мг, орнітин 120 мг.
Вітамінно-мінеральний комплекс VetExpert GeriatiVet Dog для зміцнення здор
Vet Expert GeriatiVet Dog (Вет Експерт ГеріатиВет Дог для собак) – вітамінно-мінеральний комплекс для собак зрілого віку, до складу якого входять ретельно підібрані вітаміни та мінерали для щоденного збалансованого харчування. Рекомендовано для собак зрілого віку, яким потрібні спеціальні добавки для зниження ризику вікових проблем зі здоров’ям. Показання: для підтримання здоров’я собаки зрілого віку при вікових змінах, що обумовлені такими проявами: рухові розлади, втрата ваги тіла, дерматологічні проблеми, порушення зору, послаблений імунітет, підвищені ризики шкідливого впливу вільних радикалів Переваги: Глюкозамін підтримує функцію суглобів у зрілих собак при остеоартриті, а також запобігає захворюванням сечовивідних шляхів. Бета-глюкан активує імунну систему, яка потім краще реагує на потенційну загрозу (вірусну або бактеріальну інфекцію). L-карнітин необхідний для функціонування серцевого м’яза, а отже, для загальної роботи та здоров’я серця; прискорює спалювання жиру у клітинах. Лютеїн сприяє підвищенню клітинного та гуморального імунітету, а також захищає сітківку ока від дегенерації і допомагає зберегти зір. HMB-Ca захищає клітини скелетних м’язів від руйнування, підтримуючи м’язову масу тварини при старінні. Омега-3 жирні кислоти захищають клітини нервової системи від пошкоджень і забезпечують їхнє нормальне функціонування, мають протизапальну дію. Вітамін Е захищає клітини нервової системи від шкідливого впливу вільних радикалів. Застосування: Для зрілих собак із вагою тіла до 7,5 кг – 1 таблетка на день Для зрілих собак із вагою тіла від 7,5 до 15 кг – 2 таблетки на день ВАЖЛИВО: Слідкуйте, щоб у тварини завжди був доступ до чистої свіжої води.
Добавка VetExpert HemoVet із залізом для собак з анемією 60 табл
Vet Expert HemoVet (Вет Експерт ГемоВет) – харчова добавка для собак із клінічними ознаками анемії. Джерело заліза, що легко засвоюється. Харчова добавка містить необхідні речовини для утворення клітин крові. Призначається при лікуванні бабезіозу собак – паразитарній інфекції, що уражає червоні кров’яні тільця, регенеративній та аутоімунній гемолітичній анемії, а також для відновлення після спленектомії. Препарат підтримує функцію кісткового мозку, є джерелом легкозасвоюваного двовалентного заліза, стимулює утворення червоних кров’яних тілець та пришвидшує одужання. Сприяє утворенню гемоглобіну та міоглобіну, необхідних для транспортування кисню. Стимулює утворення еритроцитів. Показання: регенеративні та аутоімунні гемолітичні анемії наявність паразитів (Babesia canis – бабезіоз собак) порушення печінкових і ниркових функцій аутоімунні процеси неправильне харчування: брак заліза у раціоні чи нездатність його засвоювати Переваги: Містить гемове залізо, що добре засвоюється. Містить інгредієнти, які беруть участь у процесі кровотворення. Залізо, що міститься у ГемоВет, підтримує правильне транспортування кисню в організмі. Застосування: Для дорослих собак – 1 капсула на кожні 10 кг ваги тіла на день Капсула може бути введена безпосередньо у ротову порожнину тварини або змішана з їжею ВАЖЛИВО: Слідкуйте, щоб у тварини завжди був доступ до чистої свіжої води.
Вітаміни VetExpert UrinoVet Dog для здоров'я сечостатевої системи у собак
Харчова добавка для собак, які потребують підтримання та відновлення функцій сечової системи. Допомагає уповільнити розмноження бактерій у сечовому міхурі, знижує доступність його стінок для токсинів, а також має діуретичну дію, вимиваючи патогенні мікроорганізми із сечових шляхів улюбленця. Показання: для пацієнтів із гострими або хронічними, а також рецидивуючими інфекціями сечової системи (UTI); для пацієнтів з діагнозом «сечокам’яна хвороба», які пройшли курс лікування від уролітіазу/уретролітіазу, незалежно від типу каменів (струвіти, оксалати), а також після хірургічного видалення каменів; з профілактичною метою для пацієнтів, які пройшли процедуру катетеризації Чому варто придбати? Містить екстракт журавлини (Vaccinium macrocarpon), до якого входять проантоцианідіни, інактивуючі фімбрії та адгезини. Відсутність фімбріальної адгезії перешкоджає прилипанню бактерій до клітин епітелію сечової системи та уповільнює розмноження в сечовому міхурі бактерій, що спричиняють хронічні інфекції сечових шляхів, зокрема, Escherichia coli Екстракт петрушки (Petroselinum sativum) має діуретичну дію (збільшує обсяг виділеної сечі), що дає змогу вимивати патогенні мікроорганізми із сечових шляхів. Механізм дії полягає в зниженні активності натрієво-калієвого насоса (Na + / K + АТФази) у нирках, що зменшує як поворотне захоплення іонів натрію (Na +), так і виведення іонів калію (K +). Це веде до осмотичного надходження води в просвіт ниркових канальців, збільшує об’єм сечі та діурез Глюкозамін, який входить до складу, (Glucosaminum) є попередником глікозаміногліканів, що входять до складу позаклітинного ложа слизової оболонки нижніх сечових шляхів. Його присутність знижує доступність стінки сечового міхура для бактерій та токсинів Цілеспрямовано та різнобічно підтримує нормальне функціонування сечової системи В пакованні 30 таблеток Склад: журавлини екстракт (Vaccinium macrocarpon) 300 мг, петрушки екстракт (Petroselinum sativum) 50 мг, глюкозамін (Glucosaminum) 50 мг. Як використовувати Давати в цілому або подрібненому вигляді, під час їжі або в перервах між їжею Якщо добове дозування передбачає застосування декількох таблеток, дозу можна розділити на 2 або 3 приймання Дозування: до 10 кг маси тіла - 1 таблетка на день, понад 10 кг - 1 таблетка на кожні 10 кг маси тіла на день Важливо! Перед застосуванням або збільшенням терміну застосування препарату рекомендується проконсультуватися з ветеринарним лікарем, який може змінити дозування та спосіб вживання відповідно до індивідуальних особливостей тварини Зберігати в сухому місці за кімнатної температури (не вище + 25 ° С)
Вітаміни VetExpert ArthroVet HA для зміцнення суглобів у котів та собак 60
Харчова добавка для профілактики та лікування функціональних проблем з суглобами і суглобовими хрящами у котів і собак. Містить глюкозамін, хондроїтин, гіалуронову кислоту та вітамін С, що ефективно відновлюють сполучні тканини, знімають з суглобів напругу, підвищують їх еластичність і полегшують біль. Показання: рекомендується для молодих тварин в період зростання, для дорослих улюбленців і тварин похилого віку, які страждають остеоартритом, а також для тварин в період відновлення після травм опорно-рухового апарату або під час підготовки до високих навантажень. Чому варто придбати? Містить глюкозамін, що запобігає руйнуванню хрящової тканини, стимулює синтез колагену та відновлює суглобові хрящі  Включає в себе хондроїтин, нормалізує обмін речовин в хрящовій тканині та допомагає відновити нормальну в'язкість суглобової рідини. Ефективно підвищує еластичність суглобів і їх стійкість до пошкоджень при рухових навантаженнях  Завдяки наявності в складі гіалуронової кислоти, препарат чудово знімає невеликі запалення в суглобах і зменшує біль при русі  Збагачений вітаміном С, що є основним будівельним матеріалом сполучної тканини та хрящів, а також допомагає нейтралізувати шкідливий вплив вільних радикалів в суглобах  Можна давати котам і собакам в будь-якому віці, як в цілях профілактики, так і в терапевтичних цілях  Має зручне дозування, не потрібно змушувати улюбленця їсти велику кількість таблеток  Ефективність препарату клінічно підтверджена.  Склад: глюкозаміну гідрохлорид (350 мг), хондроїтину сульфат (100 мг), гіалуронова кислота (7 мг), вітамін C (25 мг). Як використовувати Давати в цілому або подрібненому вигляді, під час їжі або в перервах між їжею  Дозування: 1 таблетка на добу на 20 кг маси тварини. При застосуванні в профілактичних цілях давати половину від рекомендованої добової дози  Якщо добова доза передбачає застосування декількох таблеток, дозу можна розділити на 2 або 3 прийоми  Для досягнення найкращого ефекту препарат рекомендується приймати від 1 до 3 місяців, а у випадках хронічних захворювань - до 6 місяців без перерви  Важливо! Перед застосуванням або збільшенням терміну застосування препарату рекомендується проконсультуватися з ветеринарним лікарем, який може змінити дозування та спосіб вживання відповідно до індивідуальних особливостей тварини  Зберігати в сухому місці при кімнатній температурі (не вище + 25 °С)
Вітаміни VetExpert ArthroVet HA Complex Small breed & cats для зміцнення с
Посилений комплекс у вигляді капсул для профілактики та лікування функціональних проблем з суглобами та суглобовими хрящами у котів і собак малих порід. Містить глюкозамін, хондроїтин, гіалуронову кислоту, вітамін С і потужний рослинний комплекс, що на клітинному рівні відновлюють сполучні тканини, знімають з суглобів напругу, здійснюють протизапальну, протинабрякову дію та помітно полегшують біль. Показання: рекомендується для молодих тварин у період зростання; для дорослих улюбленців, які страждають остеоартритом, артритом або артрозом; для тварин в період відновлення після травм опорно-рухового апарату; для підготовки до високих навантажень на кінцівки улюбленця (в тому числі при неправильному розвитку). Чому варто придбати? Містить глюкозамін, що запобігає руйнуванню хрящової тканини, стимулює синтез колагену і відновлює суглобові хрящі  Включає в себе хондроїтин, що нормалізує обмін речовин в хрящовій тканині та допомагає відновити нормальну в'язкість суглобової рідини. Ефективно підвищує еластичність суглобів і їх стійкість до пошкоджень при рухових навантаженнях  Завдяки наявності в складі гіалуронової кислоти, препарат чудово знімає невеликі запалення в суглобах і зменшує біль при русі  Збагачений вітаміном С, що є основним будівельним матеріалом сполучної тканини та хрящів, а також допомагає нейтралізувати шкідливий вплив вільних радикалів в суглобах  Містить потужний рослинний комплекс з екстрактів соєвих бобів, гарпагофітуму та авокадо, що здійснює протинабрякову, знеболювальну, а також протизапальну дію на суглоби та м'які тканини улюбленця Марганець підтримує синтез
Вітаміни VetExpert Hepatiale Forte Small breed & cats для здоров'я печінки
Препарат у вигляді капсул для котів і собак малих порід, які страждають печінковою недостатністю та потребують підтримання та відновлення функцій печінки. Показання: У разі печінкової недостатності та функціональних розладів У разі жирових і сполучнотканинних змін печінки Під час лікування хворих на печінкову енцефалопатію або підозрілих по даному захворюванню Під час приймання медикаментозних засобів з потенційно негативним впливом на клітини печінки У випадках відносно тривалого голодування Чому варто придбати? Сприяє нормалізації функцій печінки та регенерації її клітин завдяки фосфоліпідам — складним ефірам гліцерину та холін-фосфорної кислоти, які беруть участь в процесах розщеплення жирів і засвоєння жиророзчинних вітамінів. Організм не може синтезувати фосфоліпіди самостійно, тому потребує їх надходження разом з їжею Фосфоліпіди захищають клітини печінки та наче елементи, яких бракує, вбудовуються в пошкоджені ділянки клітинних мембран, завдяки чому відбувається їх відновлення Містить амінокислоту орнітин — вона сприяє переробленню ліпідів в протеїни та бере участь в процесі перетворення та виведення аміаку, який виникає в організмі в результаті метаболізму азоту, у такий спосіб зменшуючи токсичний вплив аміаку на організм. Орнітин рекомендований для тварин з діагностованою або підозрюваною печінковою енцефалопатією, а також для тварин, які тривалий час голодували Діючи в комплексі, фосфоліпіди та орнітин виконують функцію гепатопротектора, ефективно захищаючи та відновлюючи тканини печінки, тому приймання препарату особливо важливе в період лікування захворювань печінки
Вітамінно-мінеральний комплекс VetExpert GeriatiVet Dog Large Breed для зм
Vet Expert GeriatiVet Dog Large Breed (Вет Експерт ГеріатиВет Дог для собак великих порід) – вітамінно-мінеральний комплекс для собак зрілого віку великіх порід від 15 кг, до складу якого входять ретельно підібрані вітаміни та мінерали для щоденного збалансованого харчування. Рекомендовано для собак зрілого віку, яким потрібні спеціальні добавки для зниження ризику вікових проблем зі здоров’ям. Показання: для підтримання здоров’я собаки зрілого віку при вікових змінах, що обумовлені такими проявами: рухові розлади, втрата ваги тіла, дерматологічні проблеми, порушення зору, послаблений імунітет, підвищені ризики шкідливого впливу вільних радикалів. Переваги: Глюкозамін підтримує функцію суглобів у зрілих собак при остеоартриті, а також запобігає захворюванням сечовивідних шляхів. Бета-глюкан активує імунну систему, яка потім краще реагує на потенційну загрозу (вірусну або бактеріальну інфекцію). L-карнітин необхідний для функціонування серцевого м’яза, а отже, для загальної роботи та здоров’я серця; прискорює спалювання жиру у клітинах. Лютеїн сприяє підвищенню клітинного та гуморального імунітету, а також захищає сітківку ока від дегенерації і допомагає зберегти зір. HMB-Ca захищає клітини скелетних м’язів від руйнування, підтримуючи м’язову масу тварини при старінні. Омега-3 жирні кислоти захищають клітини нервової системи від пошкоджень і забезпечують їхнє нормальне функціонування, мають протизапальну дію. Вітамін Е захищає клітини нервової системи від шкідливого впливу вільних радикалів. Застосування: Для зрілих собак із вагою тіла від 15 до 30 кг – 1 таблетка на день Для зрілих собак із вагою тіла від 30 кг – 2 таблетки на день ВАЖЛИВО: Слідкуйте, щоб у тварини завжди був доступ до чистої свіжої води.
Вітаміни VetExpert ArthroVet HA для зміцнення суглобів у котів та собак 90
Харчова добавка для профілактики та лікування функціональних проблем з суглобами і суглобовими хрящами у котів і собак. Містить глюкозамін, хондроїтин, гіалуронову кислоту та вітамін С, що ефективно відновлюють сполучні тканини, знімають з суглобів напругу, підвищують їх еластичність і полегшують біль. Показання: рекомендується для молодих тварин в період зростання, для дорослих улюбленців і тварин похилого віку, які страждають остеоартритом, а також для тварин в період відновлення після травм опорно-рухового апарату або під час підготовки до високих навантажень. Чому варто придбати? Містить глюкозамін, що запобігає руйнуванню хрящової тканини, стимулює синтез колагену та відновлює суглобові хрящі  Включає в себе хондроїтин, нормалізує обмін речовин в хрящовій тканині та допомагає відновити нормальну в'язкість суглобової рідини. Ефективно підвищує еластичність суглобів і їх стійкість до пошкоджень при рухових навантаженнях  Завдяки наявності в складі гіалуронової кислоти, препарат чудово знімає невеликі запалення в суглобах і зменшує біль при русі  Збагачений вітаміном С, що є основним будівельним матеріалом сполучної тканини та хрящів, а також допомагає нейтралізувати шкідливий вплив вільних радикалів в суглобах  Можна давати котам і собакам в будь-якому віці, як в цілях профілактики, так і в терапевтичних цілях  Має зручне дозування, не потрібно змушувати улюбленця їсти велику кількість таблеток  Ефективність препарату клінічно підтверджена.  Склад: глюкозаміну гідрохлорид (350 мг), хондроїтину сульфат (100 мг), гіалуронова кислота (7 мг), вітамін C (25 мг). Як використовувати Давати в цілому або подрібненому вигляді, під час їжі або в перервах між їжею  Дозування: 1 таблетка на добу на 20 кг маси тварини. При застосуванні в профілактичних цілях давати половину від рекомендованої добової дози  Якщо добова доза передбачає застосування декількох таблеток, дозу можна розділити на 2 або 3 прийоми  Для досягнення найкращого ефекту препарат рекомендується приймати від 1 до 3 місяців, а у випадках хронічних захворювань - до 6 місяців без перерви  Важливо! Перед застосуванням або збільшенням терміну застосування препарату рекомендується проконсультуватися з ветеринарним лікарем, який може змінити дозування та спосіб вживання відповідно до індивідуальних особливостей тварини  Зберігати в сухому місці при кімнатній температурі (не вище + 25 °С)
Вітаміни VetExpert KalmVet для зниження стресу у котів та собак 60 табл
Заспокійливий препарат у вигляді капсул для зняття симптомів стресу та занепокоєння у котів і собак. Допомагає тварині позбутися почуття тривоги та відчувати себе комфортніше в різних нестандартних для неї ситуаціях Чому варто придбати? Триптофан, який входить до складу, є амінокислотою, необхідною для синтезу серотоніну. Цей нейромедіатор діє на певні рецептори в головному мозку, регулюючи тривожність, агресію, настрій, поведінку тварини та відповідаючи за стійкість до стресу. Виробництво серотоніну безпосередньо залежить від кількості триптофану, яка надходить в організм з їжею Екстракт ромашки містить апігенін — біофлавоноїдне з'єднання, яке взаємодіє з бензодіазепіновими рецепторами, внаслідок чого знижує тривожність, надає розслабляючий ефект для м'язів і допомагає тварині заспокоїтися Екстракт валеріани містить особливі активні речовини, які взаємодіють з рецепторами нейромедіаторів, котрі беруть участь в регуляції почуття тривоги, у такий спосіб надаючи заспокійливу дію Комплексна дія всіх складових препарату допомагає тварині впоратися зі стресом, який може виникнути в різних побутових ситуаціях або у зв'язку з певними захворюваннями та травмами Має зручне дозування, не потрібно змушувати улюбленця приймати багато таблеток Технологія капсулювання Twist-off є корисною та зручною. Вона забезпечує тривале збереження якості діючих речовин В пакованні 60 капсул Склад: олійні культури, олійні плоди та їхні похідні. Добавки: ромашка 80 мг, валеріана 20 мг, триптофан 50 мг. Як використовувати Рекомендується відкрити капсулу та вичавити її м'який вміст в корм або безпосередньо в рот тварини. Оболонка капсули також є їстівною — у разі бажання її можна згодувати улюбленцю окремо Якщо добова доза передбачає застосування декількох капсул, дозу можна розділити на 2 або 3 прийоми Дозування: котам та собакам вагою до 10 кг - 1 капсула на добу, собакам вагою від 10 до 25 кг - 2 капсули на добу, собакам вагою понад 25 кг - 3 капсули на добу. При застосуванні в профілактичних цілях давати половину від рекомендованої добової дози Для досягнення найкращого ефекту препарат рекомендується приймати від 1 до 3 місяців, а у випадках хронічних захворювань - до 6 місяців без перерви Важливо! Перед застосуванням або збільшенням терміну застосування препарату рекомендується проконсультуватися з ветеринарним лікарем, який може змінити дозування і спосіб вживання відповідно до індивідуальних особливостей тварини Зберігати в сухому місці при кімнатній температурі (не вище + 25°С)
Вітаміни VetExpert ArthroVet HA Complex для зміцнення зв'язок та суглобів
Посилений комплекс для профілактики та лікування функціональних проблем з суглобами і суглобовими хрящами у котів і собак. Містить глюкозамін, хондроїтин, гіалуронову кислоту, вітамін С і потужний рослинний комплекс, що на клітинному рівні відновлюють сполучні тканини, знімають з суглобів напругу, мають протизапальну, протинабрякову дію та помітно полегшують біль. Показання: рекомендується для молодих тварин в період зростання; для дорослих улюбленців, які страждають остеоартритом, артритом або артрозом; для тварин в період відновлення після травм опорно-рухового апарату; для підготовки до високих навантажень на кінцівки улюбленця (в тому числі при неправильному розвитку). Чому варто придбати? Містить глюкозамін, що запобігає руйнуванню хрящової тканини, стимулює синтез колагену і відновлює суглобові хрящі  Включає в себе хондроїтин, що нормалізує обмін речовин в хрящовій тканині і допомагає відновити нормальну в'язкість суглобової рідини. Ефективно підвищує еластичність суглобів і їх стійкість до пошкоджень при рухових навантаженнях  Завдяки наявності в складі гіалуронової кислоти, препарат чудово знімає невеликі запалення в суглобах і зменшує біль при русі  Збагачений вітаміном С, що є основним будівельним матеріалом сполучної тканини та хрящів, а також допомагає нейтралізувати шкідливий вплив вільних радикалів в суглобах  Містить потужний рослинний комплекс з екстрактів соєвих бобів, гарпагофітуму та авокадо, що здійснює протинабрякову, знеболювальну, а також протизапальну дію на суглоби та м'які тканини улюбленця  З додаванням L-карнітину, що бере участь у розщепленні жирних кислот в
Вітамінно-мінеральний препарат VetExpert VetAminex для собак і котів 60 та
Vet Expert VetAminex – вітамінно-мінеральний комплекс для котів і собак, до складу якого входять ретельно підібрані вітаміни та мінерали для щоденного збалансованого харчування, а також для нормалізації апетиту. Капсули підходять для тварин, що споживають домашню їжу, як додаткове джерело вітамінів і мінералів та призначені для вирішення проблем, пов'язаних із вітамінно-мінеральним дефіцитом. Застосовується у період одужання, під час переходу на інший раціон, для вагітних тварин, у період зростання, для котів і собак зрілого віку. Переваги: Містить ретельно підібрані вітаміни та мінерали для збалансування харчування котів і собак. До складу входять вітаміни груп В, А, Е, D3, а також цинк, залізо, біотин, які сприятливо впливають на самопочуття, стан і зовнішній вигляд тварини. Допомагає вирішити проблеми з апетитом або зниженням споживання їжі, сприяє зміцненню імунітету та захисних сил організму тварини. Особливо рекомендується при підвищених навантаженнях, при незбалансованому харчуванні, а також як загальнозміцнюючий, підтримуючий засіб під час вагітності, годування та у період зростання котів і собак. Можна застосовувати при всіх хворобах, що протікають із порушенням функцій травного тракту. Магній та фолієва кислота покращують функції крові, обмін речовин і синтез білка у клітинах. Відмінно сприймається організмом тварини і має чудовий смак. Капсула Twist-off (твіст-офф) забезпечує тривале збереження якості вмісту препарату та полегшує прийом твариною. Склад: фосфат кальцію - 340 мг, оксид магнію - 66,66 мг, оксид цинку - 6,25 мг, вітамін Е - 9 мг, вітамін В3 - 7 мг, сульфат заліза - 4,08 мг, вітамін В 1 - 2 мг, вітамін В12 - 2 мг, вітамін В2 - 1,5 мг, вітамін В6 - 1,21 мг, мідь - 1,06 мг, вітамін А - 0,2 мг, фолієва кислота - 0,1 мг, біотин - 0,03 мг, вітамін D3 - 0,02 мг, марганець - 3,5 мг. Застосування: Для котів – 1 капсула через день Для цуценят із вагою тіла до 5 кг – 1 капсула через день Для дорослих собак – 1 капсула на кожні 10 кг ваги тіла на день Капсула може бути введена безпосередньо у ротову порожнину тварини або змішана з їжею ВАЖЛИВО: Слідкуйте, щоб у тварини завжди був доступ до чистої свіжої води.
Харчова добавка VetExpert BioProtect при порушеннях роботи ШКТ у котів та
Харчова добавка на основі пробіотиків та пребіотиків для котів та собак з порушенням балансу мікрофлори у шлунково-кишковому тракті. Допомагає усунути проблеми, спричинені застосуванням антибіотиків, дегельмінтизацією чи діареєю. Рекомендується також для зростаючих вихованців та тварин, схильних до запорів. Чому варто купити? Включає корисні бактерії Lactobacillus acidophilus, Enterococcus faecium, Bifidobacterium longum і Lactobacillus rhamnosus, які є нормальною складовою здорової мікрофлори шлунково-кишкового тракту тварини. Завдяки вживанню бактерій стимулюється виробництво оцтової та молочної кислот, які є додатковим джерелом енергії для кишкових клітин. Допомагає знизити ризик виникнення діареї та сформувати кінцеві продукти обміну речовин, тим самим пригнічуючи зростання патогенних мікроорганізмів E.coli та Salmonella sp. Містить пребіотик фруктоолігосахариди, який знижує рівень рН хімусу, стимулює ріст корисних бактерій у шлунково-кишковому тракті та пригнічує ріст потенційно шкідливих бактерій. Сприяє покращенню консистенції калу без збільшення його обсягу, а також зменшенню кількості речовин, що розкладаються в товстому кишечнику. Збагачена мананолігосахаридами, що запобігають концентрації патогенних бактерій і зміцнюють імунну систему його шлунково-кишкового тракту В упаковці: 60 капсул Склад: пробіотики 5 000 млн КУО/г: Lactobacillus acidophilus DSM 13241, E 1705 сахариди (100 мг), фруктоолігосахариди (100 мг) Як використовувати При антибіотикотерапії – по 1 капсулі на добу (продовжувати ще 7 днів після закінчення терапії) Для зростаючих тварин – 1 капсула на добу протягом 20 днів При діареї, схильності до запорів – по 2 капсули на добу протягом 10 днів Після дегельмінтизації – 1 капсула на добу протягом 7 днів Капсула може бути введена безпосередньо в порожнину рота тварини або змішана з їжею Слідкуйте, щоб у вихованця завжди був доступ до чистої, свіжої води
Добавка VetExpert ProlactiNO Large Breed для зменшення симптомів несправжн
VetExpert ProlactiNO Large Breed (Вет Експерт ПролактиНО для собак великих порід) – харчова добавка, яка ідеально підходить для сук зі схильністю до розвитку несправжньої вагітності після тічки, до або після появи симптомів. Препарат протидіє симптомам несправжньої вагітності у безпечний, м’який та природний спосіб, без побічних ефектів. Склад препарату попереджує набряки, проявляє в’яжучі властивості та природним чином пригнічує секрецію пролактину. Висока ефективність натурального складу препарату залежить від дозування. Показання: зміна пігментації молочних залоз збільшення та набухання молочних залоз поява та виділення молока (молозива) з молочних залоз набухання петлі та поява виділень із неї втрата апетиту Переваги: Екстракт Вітекса (Прутняк звичайний) – виявляє антипролактинові властивості через свої активні речовини (дитерпени), які затримують вивільнення пролактину. Екстракт Вітекса зменшує прояви «материнської» поведінки, що спостерігається в період несправжньої вагітності. Екстракт із листя кульбаби – має діуретичні властивості. Стимулює виведення надлишку води у сук, які страждають на несправжню вагітність, зменшуючи набряк молочних залоз і пригнічуючи лактацію. Екстракт петрушки – має сечогінну дію, що збільшує об’єм сечі та діурез. Есцин – має в основному протинабрякові властивості. Застосування: Для дорослих собак – 1 таблетка на кожні 15 кг ваги тіла на день Застосовувати не більше 30 днів поспіль ВАЖЛИВО: Слідкуйте, щоб у тварини завжди був доступ до чистої свіжої води.
Вітаміни VetExpert UrinoVet Cat для здоров'я сечостатевої системи у котів
Харчова добавка у вигляді капсул для нормалізації функцій сечової системи в котів. Рекомендується для підтримання функцій сечової системи в разі порушень або функційних розладів, а також для захисту після процедури катетеризації в котів. Показання: для котів, які страждають або схильні до захворювань нижнього відділу сечовивідних шляхів, страждають або схильні до інфекцій сечовивідних шляхів (пієлонефрит, цистит, уретрит), проходять лікування сечокам’яної хвороби, а також після хірургічної операції з видалення сечових каменів із метою захисту тварини після процедури уретральної катетеризації. Чому варто придбати? Містить екстракт журавлини (Vaccinum macrocarpon), багатий проантоцианідіном, який зв’язуючись із поверхневими рецепторами патогенних бактерій, інактивує фімбрії та адгезини. Відсутність фімбріальної адгезії перешкоджає прилипанню бактерій до клітин епітелію сечової системи, така антиадгезивна дія журавлини уповільнює розмноження в сечовому міхурі бактерій, що спричиняють хронічні інфекції сечових шляхів, зокрема, Escherichia coli Екстракт петрушки (Petroselinum sativum), що входить до складу, має діуретичну дію (збільшує обсяг виділеної сечі), що дає змогу вимивати патогенні мікроорганізми із сечових шляхів. Механізм дії полягає в зниженні активності натрій-калієвого насоса (Na + / K + АТФаза) у нирках, що зменшує як поворотне захоплення іонів натрію (Na +), так і виведення іонів калію (K+). Це веде до осмотичного надходження води в просвіт ниркових канальців, збільшує об’єм сечі та діурез Екстракт валеріани (Valeriana officinalis) має розслаблюючі та заспокійливі властивості при FLUTD та ідіопатичному циститі поведінкового
Вітаміни VetExpert RenalVet для котів та собак з хронічною нирковою недост
Харчова добавка у вигляді капсул для котів і собак із симптомами хронічної ниркової недостатності. Допомагає зменшити негативні прояви хвороби та сповільнити її прогресування. Чому варто придбати? Є єдиним у світі хелатом фосфору, що містить активний вітамін D, відрізняється точно збалансованою формулою для підтримання функцій нирок і поліпшення самопочуття котів і собак Приймання під час їжі допомагає зменшити поглинання фосфору у тварин із хронічною нирковою недостатністю, що може уповільнити прогресування захворювання Основним інгредієнтом є карбонат кальцію, він зв'язує фосфор у травному тракті, водночас його дія підтримується додаванням хітозану із сильними абсорбуючими властивостями Містить вітамін D, який доповнює потенційні порушення в організмі, спричинені порушенням функції нирок у разі їх відмови Є підтримуючим препаратом, хелатори фосфору рекомендовані Міжнародним нефрологічним товариством (IRIS) для тварин на ранніх стадіях недостатності органів Технологія капсулювання Twist-off забезпечує тривале збереження якості вмісту та полегшує подачу харчової добавки тварині Має різноспрямовану дію та високу смакову привабливість В пакованні 60 капсул Склад: активні інгредієнти карбонат кальцію 200 мг, хітозан 100 мг, вітамін D 0,08 мг. Як використовувати Рекомендується відкрити капсулу та вичавити її м'який вміст в корм або безпосередньо в рот тварини. Оболонка капсули також є їстівною — у разі бажання її можна згодувати улюбленцю окремо Щоби відкрити капсулу, прокрутіть наконечник до його повного від'єднання Якщо добове дозування передбачає застосування декількох капсул, дозу можна розділити на 2 або 3 приймання Дозування: собакам і котам вагою менше ніж 10 кг маси тіла — 1 капсула на день. Собакам вагою понад 10 кг маси тіла - 1 капсула Twist off на 10 кг маси тіла на день Важливо! Перед застосуванням або збільшенням терміну застосування препарату рекомендується проконсультуватися з ветеринарним лікарем, який може змінити дозування та спосіб вживання відповідно до індивідуальних особливостей тварини
Вітамінно-мінеральний комплекс VetExpert GeriatiVet Cat для зміцнення здор
Vet Expert GeriatiVet Cat (Вет Експерт ГеріатиВет Кет для котів) – вітамінно-мінеральний комплекс для котів зрілого віку (від 8 років), до складу якого входять ретельно підібрані вітаміни та мінерали для щоденного збалансованого харчування. Допомагає підтримувати серцеву, нервову, травну системи, шкіру та шерсть. Забезпечує профілактику симптомів нижніх сечовивідних шляхів і зменшує окислювальний стрес. Показання: для підтримання здоров’я кота зрілого віку вікові зміни, що обумовлені такими проявами: порушення обміну речовин, підвищений ризик захворювань сечовивідних шляхів, слабкий імунітет, підвищений ризик шкідливого впливу вільних радикалів Переваги: Олія насіння чорної смородини Ribes nigrum та біотин забезпечують здоровий зовнішній вигляд шкіри та шерсті. Таурин покращує роботу серця, нервової та травної систем. DL-метіонін, екстракт листя кропиви дводомної Urtica dioica та глюкозамін підтримують здоров’я нижніх сечовивідних шляхів. Вітамін Е захищає зрілий організм від шкідливої дії вільних радикалів. Вітаміни В12, В1, В2, В6 підтримують обмін речовин та уповільнюють процеси, пов’язані зі старінням організму. Застосування: Для зрілих котів із вагою тіла до 5 кг – 1 капсула на день Для зрілих котів із вагою тіла від 5 кг – 2 капсули на день Рекомендується відкрити капсулу та вичавити її вміст у корм або безпосередньо у ротову порожнину; оболонка капсули також є їстівною. Щоб відкрити капсулу, прокрутіть наконечник до його повного від’єднання Перед застосуванням або збільшенням тривалості застосування препарату рекомендується проконсультуватися з ветеринарним лікарем, який може змінити дозування і спосіб вживання відповідно до індивідуальних особливостей тварини ВАЖЛИВО: Слідкуйте, щоб у тварини завжди був доступ до чистої свіжої води.
Вітаміни VetExpert UrinoVet Dilution Cat для здоров'я сечостатевої системи
Харчова добавка у вигляді капсул для підтримання здоров'я сечовивідних шляхів у котів. Рекомендується тваринам, які потребують відновлення та додаткової підтримки функцій сечової системи.  Чому варто придбати? Містить DL-метіонін, який ефективно знижує рН сечі кота, розчиняє струвіти і запобігає повторному утворенню  Екстракт листя кропиви має сечогінну і натрійуретичну дію, збільшує вироблення сечі у котів  Завдяки м'якому седативному та анксіолітичному ефекту екстракту валеріани препарат знижує ризик повторного виникнення ідіопатичного циститу  Вітамін С додатково знижує рН сечі і захищає від повторних проявів інфекцій сечовивідних шляхів, а вітамін В6 запобігає утворенню оксалатів в сечовому міхурі  Антиадгезивна дія екстракту журавлини ускладнює заселення сечового міхура бактеріями, які провокують хронічні інфекції сечовивідних шляхів  Збагачена глюкозаміном, який підвищує бар'єр стінок сечового міхура і ущільнює їх  Екстракт петрушки допомагає стимулювати вироблення сечі і у такий спосіб прискорює усунення бактерій із сечовивідних шляхів  Містить речовини, які підкислюють сечу  Технологія капсулювання Twist-off є корисною та зручною. Вона забезпечує тривале збереження якості жирних кислот, що досить легко окислюються. Склад: екстракт журавлини 31,25 мг, екстракт валеріани 10 мг, сульфат глюкозаміну 21,025 мг, DL-метіонін 250 мг, вітамін С 75 мг, вітамін В6 3 мг, екстракт листя кропиви 10 мл.  Як використовувати Давати 2 капсули на день, розділивши їхній прийом на ранковий і вечірній  Рекомендується відкрити капсулу та вичавити її м'який вміст в корм або безпосередньо в рот тварини. Оболонка капсули також є їстівною — у разі бажання її можна згодувати улюбленцю окремо Щоби відкрити капсулу, прокрутіть наконечник до його повного від'єднання Важливо! Зміна дозування можлива лише за умови попереднього узгодження з ветеринарним лікарем Слідкуйте за тим, щоб в улюбленця завжди був доступ до чистої та свіжої води 
Вітаміни VetExpert NeuroSupport для здоров'я нервової системи у собак та к
VetExpert NeuroSupport (Вет Експерт Нейросапорт) – харчова добавка для підтримання функції нервової системи у котів і собак. Підтримує регенерацію пошкоджених нервів, забезпечує захист від окисного стресу, сприяє живленню тканин у нервовій зоні. Містить інгредієнти з різнонаправленою дією: антиоксиданти, вітаміни групи В, фолієву кислоту та докозагексаєнову кислоту (ДГК). Показання: для тварин після травм, лікування, операцій, при парезах для тварин зрілого віку Переваги: Антиоксиданти захищають клітини тіла тварини від шкідливого впливу вільних радикалівє. Антиоксиданти, що містяться у продукті: вітамін Е, екстракт кореня куркуми як природний антиоксидант із нейропротекторними властивостями, екстракт винограду Vitis vinifera, екстракт зеленого чаю Camelia sinensis як джерело епігалокатехіну, екстракт чорнобривця прямостоячого як джерело лютеїну, екстракт плодів ацероли Malpighia glabra як джерело вітаміну С. Вітаміни групи В (В1, В3, В5, В6, В12) та фолієва кислота підтримують функцію нервової системи. Докозагексаєнова кислова (ДГК) сприяє живленню тканин у нервовій зоні. Інші інгредієнти: селен, бета-каротин, цинк – живлять тканини, що суттєво впливає на загальне самопочуття тварини. Застосування: Дозування: 1 капсула на кожні 10 кг ваги тіла на день Рекомендується відкрити капсулу та вичавити її вміст у корм або безпосередньо у ротову порожнину; оболонка капсули також є їстівною Щоб відкрити капсулу, прокрутіть наконечник до його повного від’єднання Перед застосуванням або збільшенням тривалості застосування препарату рекомендується проконсультуватися з ветеринарним лікарем, який може змінити дозування і спосіб вживання відповідно до індивідуальних особливостей тварини Зберігати у сухому місці при кімнатній температурі (не вище +25°С) ВАЖЛИВО: Слідкуйте, щоб у тварини завжди був доступ до чистої свіжої води.
Вітаміни VetExpert CardioVet для здоров'я серця у собак 90 табл
Харчова добавка для підтримання серцевої діяльності у собак. Має в складі високий вміст речовин, які сприятливо впливають на серцевий м'яз. Показання: Для собак, які страждають кардіоміопатією (в тому числі дилатаційною кардіоміопатією) Для собак, які страждають ендокардіозом (регургітацією крові при недостатності мітрального клапана) Чому варто придбати? Має комплексний позитивний ефект і діє як антиоксидант для серцевого м'яза, бере участь в регулюванні сили та ритму серцевих скорочень, впливає на рівень кальцію в міокарді та захищає клітини серцевого м'яза Містить таурин — одну з найважливіших амінокислот для серцево-судинної системи. Вона регулює рівні іонів кальцію та осмотичного потенціалу, нейтралізуючи вплив вільних радикалів, також має антиаритмічні властивості та захищає клітини міокарда, забезпечуючи їхню цілісність Коензим Q10 надає кардіопротекторну та антиоксидантну дію, знижує ймовірність і частоту нападів стенокардії, підвищує витривалість і скоротливу здатність серцевого м'яза, у такий спосіб покращуючи стан організму при фізичних навантаженнях L-карнітин сприяє метаболізму жирних кислот і генерації енергії для серцевого м'яза, який постійно перебуває в безперервній роботі та захищає міокард від надмірного накопичення жирних кислот всередині його клітин Селен попереджає ефект окисного стресу, який є одним з ключових елементів патогенезу дилатаційної кардіоміопатії Вітамін E в поєднанні з селеном створює сильну антиоксидантну дію, захищає від надмірного скорочення клітин серцевого м'яза, сприяє вільному проходженню потоку крові через судини, які живлять серце Має приємний для собак смак, що полегшує приймання препарату тваринами Добавку можна використовувати в комплексі з серцевими лікарськими препаратами або у разі незначних розладів для підтримання серцевої діяльності В пакованні 90 таблеток Склад: L-карнітин 540 мг, таурин 200 мг, вітамін E 120 мг, коензим Q10 (кофермент) 10 мг. Як використовувати Давати в цілому або подрібненому вигляді, під час їжі або в перервах між їжею  Дозування: для собак вагою до 15 кг - по 1 таблетці 2 рази на добу, для собак вагою більше 15 кг - по 2 таблетки 2 рази на добу. При застосуванні в профілактичних цілях давати половину від рекомендованої добової дози  Якщо добова доза передбачає застосування декількох таблеток, дозу можна розділити на 2 або 3 прийоми  Для досягнення найкращого ефекту препарат рекомендується приймати від 1 до 3 місяців, а у випадках хронічних захворювань - до 6 місяців без перерви  Важливо! Перед застосуванням або збільшенням терміну застосування препарату рекомендується проконсультуватися з ветеринарним лікарем, який може змінити дозування та спосіб вживання відповідно до індивідуальних особливостей тварини  Зберігати в сухому місці при кімнатній температурі (не вище + 25 °С)
Вітаміни VetExpert ArthroVet HA Complex для зміцнення зв'язок та суглобів
Посилений комплекс для профілактики та лікування функціональних проблем з суглобами і суглобовими хрящами у котів і собак. Містить глюкозамін, хондроїтин, гіалуронову кислоту, вітамін С і потужний рослинний комплекс, що на клітинному рівні відновлюють сполучні тканини, знімають з суглобів напругу, мають протизапальну, протинабрякову дію та помітно полегшують біль. Показання: рекомендується для молодих тварин в період зростання; для дорослих улюбленців, які страждають остеоартритом, артритом або артрозом; для тварин в період відновлення після травм опорно-рухового апарату; для підготовки до високих навантажень на кінцівки улюбленця (в тому числі при неправильному розвитку). Чому варто придбати? Містить глюкозамін, що запобігає руйнуванню хрящової тканини, стимулює синтез колагену і відновлює суглобові хрящі  Включає в себе хондроїтин, що нормалізує обмін речовин в хрящовій тканині і допомагає відновити нормальну в'язкість суглобової рідини. Ефективно підвищує еластичність суглобів і їх стійкість до пошкоджень при рухових навантаженнях  Завдяки наявності в складі гіалуронової кислоти, препарат чудово знімає невеликі запалення в суглобах і зменшує біль при русі  Збагачений вітаміном С, що є основним будівельним матеріалом сполучної тканини та хрящів, а також допомагає нейтралізувати шкідливий вплив вільних радикалів в суглобах  Містить потужний рослинний комплекс з екстрактів соєвих бобів, гарпагофітуму та авокадо, що здійснює протинабрякову, знеболювальну, а також протизапальну дію на суглоби та м'які тканини улюбленця  З додаванням L-карнітину, що бере участь у розщепленні жирних кислот в
Вітаміни VetExpert SemeVet для покращення роботи репродуктивної функції у
Vet Expert SemeVet - це спеціально розроблена харчова добавка, створена з метою підтримки собак племінних собак. Цей продукт постачає важливі речовини, необхідні для належного формування та дозрівання сперматозоїдів, покращує їхню структуру та зменшує кількість аномалій. При застосуванні протягом усього процесу сперматогенезу ця харчова добавка покращує якість сперми на 30%. Ідеально підходить для собак зі зниженими показниками сперми. Важливі властивості Вет Експерт СемеВет: Селен: Цей мінерал відіграє важливу роль у процесі виробництва і дозрівання сперми. Він є складовою глутатіонпероксидази, що присутня в сперматозоїдах, і впливає на їх активність, збільшуючи стійкість до окислювального стресу, викликаного шкідливими пероксидами. Селен також входить до складу структурних елементів сперми. Вітамін Е: Вітамін Е відомий своєю антиоксидантною дією, яка допомагає зменшити кількість вільних радикалів, що може призводити до пошкодження мембран клітин сперми. Олія примули вечірньої: Ця олія є багатим джерелом поліненасичених жирних кислот, які є будівельними блоками мембран сперматозоїдів. Крім того, воно виявляє антиоксидантну активність, що позитивно впливає на якість сперми. Переваги Вет Експерт СемеВет: Позитивний вплив на параметри сперми: Добавка сприяє поліпшенню показників сперми, забезпечуючи її якість. Натуральні компоненти: Вет Експерт СемеВет містить натуральні інгредієнти, що забезпечують безпеку та ефективність продукту. Vet Expert SemeVet — найкраща підтримка у забезпеченні здоров'я та продуктивності племінних собак, гарантуючи належний рівень сперматогенезу та якість сперми. СКЛАД: Екстракт примули вечірньої 100 мг, вітамін Е 100 мг, селен дріжджовий 60 мг.
Вітаміни VetExpert Coprovet для корекції поведінки у собак та котів 30 таб
VetExpert Coprovet Препарат для запобігання вживанню фекалій для собак та кішок Coprovet це ефективне вирішення проблеми копрофагії. Містить лише інгредієнти з науково підтвердженими ефектами. Зручність використання: капсули можна вводити прямо в рот або розкривати та давати під час їжі. Основними причинами копрофагії (поїдання фекалій) можуть бути: Порушення травлення Порушення природної бактеріальної мікрофлори Неправильне харчування Поведінкові проблеми Крім неприємних нюхових відчуттів для господаря копрофагія може обернутися: діареєю, блювотою, порушенням апетиту, зараженням паразитами. Слід пам'ятати, що деякі паразити тварин також є небезпечними для людини, особливо для дітей. CoproVet від VetExpert: регулює розлади травлення доповнює та стимулює природну захисну бактеріальну флору знижує неприємний запах  
Добавка VetExpert PlaqueOff Animal для догляду за ротовою порожниною собак
Харчова добавка з цінними водоростями для догляду за ротовою порожниною котів і собак. Простий, ефективний засіб для лікування, а також профілактики зубного каменю та зубного нальоту у тварин. Чому варто придбати? Виготовлена в гранульованій формі, тому може бути легко додана в улюблений корм Вашого улюбленця в кінці його трапези  Містить особливий вид водоростей (D1070), що містять 12 важливих вітамінів, 13 корисних мінералів і мікроелементів, завдяки чому препарат комплексно оздоровлює організм улюбленця  Під час травлення продукт вивільнює речовини, що запобігають утворенню нальоту і відкладенню осаду на зубах, які можуть привести до хвороб зубів і ясен  Допомагає зменшити неприємний запах з рота тварини, а також мінімізувати кровоточивість ясен і підтримати рівень рН слини на нормальному рівні  Сприяє зниженню рН сечі, тим самим знижуючи ризик утворення каменів в нирках улюбленця  100% натуральний продукт, не містить штучних барвників і консервантів  Є для тварини натуральним джерелом йоду  Відмінно переноситься організмом котів і собак, має чудовий смак.  Склад: основний компонент водорості (D1070). Як використовувати Для собак малих порід і котів до 10 кг - 0,5-1 чайна ложка на день  Для собак вагою 10 кг-25 кг - 1-2 чайні ложки на день  Для собак вагою більше 25 кг - 2-3 чайні ложки на день.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   23  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на прочие зоотовары VetExpert. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить прочие зоотовары VetExpert в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на прочие зоотовары VetExpert. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История