искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Виды ошейников
Размер ошейника (длина)
Материал
Дополнительно
Цвет
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 1361 моделей:
| Trixie Сбросить все
Повідець-зашморг Trixie ривковий з великою ланкою 59см/4мм 4011905021515
Trixie Ланцюг-зашморг для собак хромована, велике ланка Нашийник ― зашморг призначений для собак, сильно натягують повідець. Особливо добре підходить собакам з довгою шерстю Довжина ланцюжка повинна бути приблизно такою, щоб у собаки при надіванні нашийника проходила голова, але не занадто вільно, щоб він мимоволі не злітав і собака його не втратила при нахилі голови або в стрибку. Матеріал хромований метал.
Шлея-петля Trixie Premium XS-S 30-40 см 10 мм Карамельна 4053032019058
Відмінною альтернативою нашийника може бути Шлея-петля "Premium", XS–S: 30–40 см/ 10 мм, карамель. Виріб знаменитого німецького виробника товарів для тварин Trixie чудово допомагає як для прогулянок, так і для дресирування. Тип кріплення набагато безпечніший, ніж у нашийника, а в деяких обставинах, коли нашийник використовувати не можна через травми, шлея залишається єдиним рішенням. Шлея рівномірно розподіляє навантаження на тіло вихованця, через що виключає можливість отримання травм. Основні переваги шлеї: Зручна Безпечна для тварини Зроблена з високоякісних матеріалів Має гарний зовнішній вигляд Відмінна альтернатива нашийника Швидко надівається і знімається Шлея швидко стане найбільш затребуваним предметом амуніції для вашого вихованця, а прогулянки і тренування відкриються для вас по новому.
Шлеяка Trixie 2043 Premium XS-S 30-40 см 10 мм Чорна 4011905204314
Чудовою заміною нашийника може виступати Шлея-петля Trixie нейлонова «Premium» XS-S 30-40 см / 10 мм (чорна). Розробка знаменитого німецького виробника товарів для тварин Trixie відмінно допомагає як для прогулянок, так і для дресирування. Тип кріплення набагато безпечніший, ніж у нашийника, а в деяких обставинах, коли нашийник використовувати не можна через травми, шлея залишається єдиним рішенням. Шлея рівномірно розподіляє навантаження на тіло вихованця, через що виключає можливість травмування. Основні переваги шлеї: Зручна Безпечна для тварини Зроблена з високоякісних матеріалів Має гарний зовнішній вигляд Відмінна альтернатива нашийника Швидко надівається і знімається Шлея швидко стане найбільш затребуваним предметом амуніції для вашого вихованця, а прогулянки і тренування відкриються для вас по новому.
Шлея-петля Trixie Premium XS-S 30-40 см 10 мм Графітова 4053032019065
Відмінною альтернативою нашийника може бути Шлея-петля Trixie нейлонова «Premium» XS-S 30-40 см / 10 мм (графіт). Розробка знаменитого німецького виробника зоотоварів Trixie чудово допомагає як для прогулянок, так і для дресирування. Тип кріплення набагато безпечніший, ніж у нашийника, а в деяких умовах, коли нашийник використовувати не можна через травми, шлея залишається єдиним рішенням. Шлея рівномірно розподіляє навантаження на тіло вихованця, через що виключає можливість травмування. Основні переваги шлеї: Зручна Безпечна для тварини Зроблена з високоякісних матеріалів Має гарний зовнішній вигляд Відмінна заміна нашийника Швидко надівається і знімається Шлея швидко стане найбільш затребуваним предметом амуніції для вашого вихованця, а прогулянки і тренування відкриються для вас по новому.
Шлея-петля Trixie Premium XS-S 30-40 см 10 мм Фуксія 4053032019034
Відмінною альтернативою нашийника може бути Шлея-петля "Premium", XS–S: 30–40 см/ 10 мм, фуксія. Виріб знаменитого німецького виробника товарів для тварин Trixie чудово допомагає як для прогулянок, так і для дресирування. Тип кріплення набагато безпечніший, ніж у нашийника, а в деяких обставинах, коли нашийник використовувати не можна через травми, шлея залишається єдиним рішенням. Шлея рівномірно розподіляє навантаження на тіло вихованця, через що виключає можливість отримання травм. Основні переваги шлеї: Зручна Безпечна для тварини Зроблена з високоякісних матеріалів Має гарний зовнішній вигляд Відмінна альтернатива нашийника Швидко надівається і знімається Шлея швидко стане найбільш затребуваним предметом амуніції для вашого вихованця, а прогулянки і тренування відкриються для вас по новому.
Шлея-петля Trixie Premium XS-S 30-40 см 10 мм Синя 4011905204321
Чудовою заміною нашийника може виступати Шлея-петля Trixie нейлонова «Premium» XS-S 30-40 см / 10 мм (синя). Розробка знаменитого німецького виробника товарів для тварин Trixie відмінно допомагає як для прогулянок, так і для дресирування. Тип кріплення набагато безпечніший, ніж у нашийника, а в деяких обставинах, коли нашийник використовувати не можна через травми, шлея залишається єдиним рішенням. Шлея рівномірно розподіляє навантаження на тіло вихованця, через що виключає можливість травмування. Основні переваги шлеї: Зручна Безпечна для тварини Зроблена з високоякісних матеріалів Має гарний зовнішній вигляд Відмінна альтернатива нашийника Швидко надівається і знімається Шлея швидко стане найбільш затребуваним предметом амуніції для вашого вихованця, а прогулянки і тренування відкриються для вас по новому.
Шлея-петля Trixie Premium XS-S 30-40 см 10 мм Яскраво-зелена 4053032019072
Прекрасною альтернативою для нашийника стане Шлея-петля "Premium", XS-S: 30-40 см / 10 мм, яскраво-зелена. Розробка знаменитого німецького бренду товарів для тварин Trixie відмінно допомагає як для прогулянок, так і для дресирування. Тип кріплення набагато безпечніший, ніж у нашийника, а в деяких обставинах, коли нашийник використовувати не можна через травми, шлея залишається єдиним рішенням. Шлея рівномірно розподіляє навантаження на тіло вихованця, через що виключає можливість травмування. Основні переваги шлеї: Комфортна Безпечна для тварини Надійна Має гарний зовнішній вигляд Відмінна заміна нашийника Швидко надівається і знімається Шлея швидко стане найбільш затребуваним предметом амуніції для вашого вихованця, а прогулянки і тренування відкриються для вас по новому.
Шлея-петля Trixie Premium XS-S 30-40 см 10 мм Індіго 4053032019041
Прекрасною альтернативою для нашийника стане Шлея-петля "Premium", XS-S: 30-40 см / 10 мм, індиго. Виріб знаменитого німецького бренду товарів для тварин Trixie чудово допомагає як для прогулянок, так і для дресирування. Тип кріплення набагато безпечніший, ніж у нашийника, а в деяких обставинах, коли нашийник використовувати не можна через травми, шлея залишається єдиним рішенням. Шлея рівномірно розподіляє навантаження на тіло вихованця, через що виключає можливість отримання травм. Основні переваги шлеї: Комфортна Безпечна для тварини Надійна Має гарний зовнішній вигляд Відмінна альтернатива нашийника Швидко надівається і знімається Шлея швидко стане найбільш затребуваним предметом амуніції для вашого вихованця, а прогулянки і тренування відкриються для вас по новому.
Шлея для собак Trixie Premium XS-S 30-40 см/10 мм червоний 4011905204338
Прекрасною альтернативою нашийника може виступати Шлея-петля Trixie нейлонова «Premium» XS-S 30-40 см / 10 мм (червона). Розробка знаменитого німецького бренду зоотоварів Trixie чудово допомагає як для прогулянок, так і для тренувань. Тип кріплення набагато безпечніший, ніж у нашийника, а в деяких умовах, коли нашийник використовувати не можна через травми, шлея залишається єдиним рішенням. Шлея рівномірно розподіляє навантаження на тіло вихованця, через що виключає можливість травмування. Основні переваги шлеї: Зручна Безпечна для тварини Зроблена з високоякісних матеріалів Має гарний зовнішній вигляд Відмінна альтернатива нашийника Швидко надівається і знімається Шлея швидко стане найбільш затребуваним предметом амуніції для вашого вихованця, а прогулянки і тренування відкриються для вас по новому.
Шлея-петля для собак Trixie Premium XS-S 30-40 см 10 мм Оливкова 405303201
Прекрасною заміною нашийника може виступати Шлея-петля "Premium", XS-S: 30-40 см / 10 мм, оливкова. Виріб відомого німецького бренду зоотоварів Trixie відмінно допомагає як для прогулянок, так і для тренувань. Тип кріплення набагато безпечніший, ніж у нашийника, а в деяких обставинах, коли нашийник використовувати не можна через травми, шлея залишається єдиним рішенням. Шлея рівномірно розподіляє навантаження на тіло вихованця, через що виключає можливість отримання травм. Основні переваги шлеї: Зручна Безпечна для тварини Зроблена з високоякісних матеріалів Має гарний зовнішній вигляд Відмінна альтернатива нашийника Швидко надівається і знімається Шлея швидко стане найбільш затребуваним предметом амуніції для вашого вихованця, а прогулянки і тренування відкриються для вас по новому.
Набір нашийників для щенят Trixie 15551 SM 17-25см 10мм 6 шт 4011905015552
Набір нашийників для цуценят Trixie Цей комплект нашийників незамінний для власників цуценят. Завдяки різним кольорам у наборі, він дає можливість розрізняти собак. Але це не єдина його перевага. Регулюється по всій довжині. Надійна застібка. Без D-кільця. Привчає цуценят носити нашийники. Кольори: Чорний, червоний, королівський синій, яблуко, папайя, орхідея. Розмір: Для шиї з окружністю 17-25 см.
Нашийник для собак Trixie Silver Reflect світловідбиваючий L-XL 40-65см 25
Нашийник для собак Trixie Silver Reflect світловідбивний Нашийник Trixie світловідбивний "Silver Reflect" 40-65см/25мм (сірий) - це розробка відомого німецького виробника товарів для тварин Trixie, яка є незамінною складовою амуніції для собак. Якісна і стильна прикраса може допомогти вашому улюбленцю почуватися в безпеці та надати його зовнішньому вигляду стилю! Основні переваги нашийника: Безпечний для тварини. Зроблений з високоякісних матеріалів. Довговічний. Міцний. Комфортний. Практичний. Нашийник незамінний для виведення собаки на прогулянку. До нашийника кріпиться повідець, додатково підвищуючи безпеку. Нашийник зручно регулюється на шиї, даючи змогу забезпечити вихованцеві максимальний комфорт.  Характеристики: Високоякісний пластик з нейлоновою підкладкою. Зі світловідбивними елементами. Плавно регулюється. Надміцний при натягуванні. Нейлон: чорний. Малюнок: сріблясто-сірий з лапками.
Набір нашийників для щенят Trixie 15555 ML 22-35см 10мм 6 шт 4011905015576
Набір нашийників для цуценят Trixie 15555 M-L 22-35 см, 10 мм, 6 шт. Особливості: Для розпізнавання цуценят. Нейлон. Повністю регульовані. Допомагає цуценятам звикати до нашийників.
Набір нашийників для щенят Trixie 15556 ML 22-35см 10мм 6 шт 4011905155562
Набір нашийників для цуценят Trixie  Особливості: Для розпізнавання цуценят. Нейлон. Повністю регульовані. Допомагає цуценятам звикати до нашийників.
Нашийник для собак Trixie дворядний хромований 40см/2мм 4011905022420
Нашийник-зашморг Trixie подвійний хромований 40 см / 2 мм - це розробка відомого німецького бренду зоотоварів Trixie, яка являється обов'язковою частиною амуніції для собак. Якісна і стильна прикраса може допомогти вашому вихованцеві почувати себе у безпеці і надати його зовнішньому вигляду яскравих фарб! Основні достоїнства нашийника: Безпечний для тварини. Зроблений з високоякісних матеріалів. Довговічний. Надійний. Зручний. Практичний. Нашийник незамінний для виведення собаку на прогулянку. При втраті люди будуть бачити, що пес втрачений, що прискорить знаходження. До нашийника кріпиться повідець, додатково підвищуючи безпеку. Нашийник зручно регулюється на шиї, дозволяючи забезпечити вихованцеві максимальний комфорт. Такий нашийник відмінно привчає собаку до спокійної ходьби і в цілому допомагає при дресируванні, а використання останнього не завдає шкоди тварині!
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   91  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История