искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Размер
Цвет
Очистить параметры подбора

Каталог /

Одежда для собак размера L

Выводить
Размер картинок
Выбрано 2417 моделей:
| L Сбросить все
Черевики для собак Trixie Walker Care поліестер, L, 2 шт., чорні
Жилет для собак Pet Fashion Kris L капучіново-блакитний
Бомбер Pet Fashion Grace L рожевий
Бомбер Pet Fashion Spike L блакитний
Дощовик Pet Fashion Silver L синій
Дощовик Pet Fashion Ariel L рожевий
Футболка Pet Fashion Maria L дівчинка 4823082430529
Українські улюбленці – найгарніші в світі. А якщо ваша чотирилапа красуні вдягне яскраву футболку з термоаплікацією-вишивкою, від неї просто неможливо буде відвести очей! Футболка зручна та м’якенька, рукави-ліхтарики з резинкою є окрасою моделі, а термоаплікація з квітковим орнаментом перетворює її на святкове вбрання.   Переваги футболки Maria: крій для чотирилапих красунь – із закритим животом; м’який та еластичний бавовняний трикотаж; вишуканий візерунок на спинці; зручність вдягання. Рекомендоване ручне прання. Відтінки кольорів реального товару можуть відрізнятися від фото на екрані пристроїв, залежно від виду екрана та його передачі кольору.
Жилет для собак Pet Fashion Warm Yellow Vest розмір L жовтий 4823082417209
В умовах обмеженої видимості улюбленцю важливо бути максимально помітним. Яскравий жовтий колір жилета Yellow Vest робить прогулянки безпечними. Жилет надійно фіксується двома застібками - липучками зі спеціальною поверхнею smartvelcro, в яку не потрапляє шерсть. Для додаткової фіксації на задніх лапках є еластичні петлі. Підкладка сітка створює максимальний комфорт для собаки. Переваги: Безпека в темний час. Захист від дощу. Підкладка - сітка створює повітряний прошарок. Поради щодо догляду Для збереження властивостей світловідбивної стрічки і водонепроникного покриття рекомендується ручне прання, виріб слід попередньо вивернути.
Комбінезон для собак Pet Fashion Rain розмір L сірий 4823082425976
Важливо залишатися сухим під час прогулянок у дощовий день. З комбінезоном Rain прогулянки в будь-яку негоду будуть комфортними. Комбінезон Rain виготовлений із тканини, яка відбиває вологу завдяки високотехнологічному покриттю. Вона надійно захищає від дощу та вітру, а ще - не шелестить. Додатково улюбленця захищає від негоди високий комір. Комбінезон легко одягається завдяки застібці-блискавці на спині та фіксується поясом на липучці, який забезпечує ідеальну посадку. Для підвищення безпеки прогулянок у сутінках або темряві пояс доповнено світловідбивною стрічкою та термоаплікацією на грудях. Універсальна і практична модель легка у догляді. Переваги: 100% захист від дощу. Світловідбивна стрічка та аплікація роблять безпечнішими прогулянки в темний час. Пояс на липучці для ідеальної посадки. Підкладка-сітка створює повітряний прошарок. Планка запобігає потраплянню шерсті в застібку. Правила догляду Для збереження властивостей світловідбивних елементів і водонепроникного покриття рекомендується ручне прання, попередньо вивернувши виріб.
Труси гігієнічні для собак Lucky Pet L 47-54 см помаранчеві
Труси гігієнічні для собак Lucky Pet L 47-54 см салатові
Труси гігієнічні для собак Lucky Pet L 47-54 см чорні
Труси гігієнічні для собак Bronzedog Mesh, розмір L, 26-35х19,5 см, рожеві
Труси гігієнічні для собак Bronzedog Mesh, розмір L, 26-35х19,5 см, ментол
Труси гігієнічні для собак Bronzedog Mesh, розмір L, 26-35х19,5 см, фіолет
Труси гігієнічні для собак Bronzedog, трикотажні, розмір L, сірі
Дощовик для собак BronzeDog Textile L помаранчевий
Дощовик для собак BronzeDog Textile L чорний
Худі для собак Barksi Textile L бежеве
Худі для собак Barksi Textile L сіре
Худі для собак Barksi Textile L синє
Худі для собак Barksi Textile L графіт
Худі для собак Barksi Textile L червоне
Курточка-накидка для собак Waudog Clothes, Бетмен блакитно-білий, L
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   101  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на одежда для собак. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить одежда для собак в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на одежда для собак. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История