искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды

Выводить
Размер картинок
Будиночок для кота 30х40 см (з дверцятами, утеплена)
Утеплена будка хатинка для котика або маленької собачки на вулицю, внутрішні розміри 30х40 см. Виготовлена з соснової дошки товщиною 25мм. та екструдованого пінопласту 20мм. Знімне дно для зручного прибирання в середині чи для того щоб покласти коврик або якийсь підстил. З двосхилим дахом. Проста та зручна у використанні. Купивши цю будку, ваш котик завжди буде в теплі і чистоті. Можливі варіанти оброблення:
Будиночок для кота 30х40 см (з дверцятами, утеплена)
Будка Утеплена хатинка для котика або маленької собачки на вулицю, внутрішні розміри 30х40 см. Виготовлена з соснової дошки товщиною 25мм. та екструдованого пінопласту 20мм. Знімне дно для зручного прибирання в середині чи для того щоб покласти килимок або якийсь підстил. З двосхилим дахом. Проста та зручна у використанні. Купивши цю будку, ваш котик завжди буде в теплі і чистоті. Можливі варіанти обробки:
Будиночок для кота 30х40 см (з дверцятами, утеплений, на ніжках)
Будка Утеплена хатинка для котика або маленької собачки на вулицю, внутрішні розміри 30х40 см. Виготовлена з соснової дошки товщиною 25мм. та екструдованого пінопласту 20мм. Знімне дно для зручного прибирання в середині чи для того щоб покласти килимок або якийсь підстил. З двосхилим дахом. Проста та зручна у використанні. Купивши цю будку, ваш котик завжди буде в теплі і чистоті. Можливі варіанти обробки:
Будиночок для кота 40х50 см
Будка для котика з плоским дахом , який використовується як лежак , тераса, для прийому сонячних ван. Зі зручними дверками . Може бути просто отвір. Утеплений для вуличного використання.
Будиночок для кота 40х50 см (з дверцятами, утеплений)
Утеплений будиночок для котика, кішки на вулицю, внутрішні розміри 40х50 см. Виготовлена зі соснової дошки завтовшки 25 мм та екструдованого пінопласту 20 мм. Знімне дно для зручного прибирання всередині або для того, щоб покласти килимок або підстил. Із двоскатним дахом і спеціальними дверцятами. Проста та зручна у використанні. Купивши цей будок, ваші котики завжди будуть у теплі та чистоті.
Будиночок для котів (пуф)
Будка, будиночок, туалет, пуф для котика або маленького собачки в будинок або на вулицю під накриття. Можна використовувати як пуфик у передпокій або веранду, для Вашого улюбленця може бути туалетом усього лише всередину поставити лоток із наповнювачем. Приємний і зручний як для Вас, так і для Вашого улюбленця. Кришка знімна для чищення всередині будиночка. Розміри на фото. Виготовлена з масивною соснової дошки. Постачається не фарбованою, фарбування можливе за додаткову плату. Можливі варіанти оброблення:
Будиночок для котів 50х50 см (утеплений)
Утеплена будка хатинка для котика, киці або цілого сімейства котів на вулицю, внутрішні розміри 50х50 см. Виготовлена з соснової дошки товщиною 25мм. та екструдованого пінопласту 20мм. Знімне дно для зручного прибирання в середині чи для того щоб покласти коврик або якийсь підстил. З двосхилим дахом. Проста та зручна у використанні. Купивши цю будку, ваші котики завжди будуть в теплі і чистоті. Покраска та накриття як опція, за додаткову плату. Новинка! У додатковій комплектації доступний термокилимок які обігріє Вашого котика у холодні зимові дні. Можливі варіанти оброблення:
Будиночок для кота 50х50 см (з дверцятами, утеплений)
Утеплена будка хатинка для котика, киці або цілого сімейства котів на вулицю, внутрішні розміри 50х50 см. Виготовлена з соснової дошки товщиною 25мм. та екструдованого пінопласту 20мм. Знімне дно для зручного прибирання в середині чи для того щоб покласти коврик для обігріву з вимикачем або якийсь підстил. З двосхилим дахом. Проста та зручна у використанні. Купивши цю будку, ваші котики завжди будуть в теплі і чистоті. Можливі різні варіанти покраски. Новинка! У додатковій комплектації доступний термокилимок які обігріє Вашого котика у холодні зимові дні. Варіанти покраски які ми можемо запропонувати:
Будиночок для кота 50х50 см (утеплений, з дверцятами)
Будка Будокамік для кота утеплений із дверцятами 50х50 см Будка домик для котиків на вулицю 50х50 см. В середині утеплений пінопластом який коти не царапають і не роздирають. Має знімне дно для зручного прибирання в середині, чи для того щоб покласти коврик або якийсь підстил. З двосхилим дахом, накритим рубероїдом. З дверцятами. Проста та зручна у використанні конструкція. Купивши цю будку, ваші котики завжди буде в теплоті і чистоті. Новинка! У додатковій комплектації доступний термокилимок які обігріє Вашого котика у холодні зимові дні. ВАРІАНТИ ФАРБУВАННЯ:
Будиночок для котів (з верандою, утеплений)
Утеплена будка будиночок для котиків на вулицю, внутрішні розміри 40х50 см. Виготовлена із соснової дошки товщиною 25мм. та екструдованого пінопласту 20мм. Знімне дно для зручного прибирання в середині або для того, щоб покласти килимок або підстилку. З двосхилим дахом і дверима, що відкриваються в обидві сторони. Проста та зручна у використанні. Купивши цю будку, ваш котик завжди буде в теплі та чистоті. А ви будете задоволені на 100%)
Будиночок для котів (з дверцятами, утеплений)
Утеплена будка хатинка для котика або маленької собачки на вулицю, внутрішні розміри 40х50 см. Виготовлена з соснової дошки товщиною 25мм. та екструдованого пінопласту 20мм. Знімне дно для зручного прибирання в середині чи для того щоб покласти коврик або якийсь підстил. З двосхилим дахом. Проста та зручна у використанні. Купивши цю будку, ваш котик завжди буде в теплі і чистоті. Мовжливі варіанти покраски:
Будиночок для котів 75х35 см
Пропонується будка для котиків, з високо підставкою , на вулицю. розміри можуть бути довільні, Виготовлена з сосни. Оброблена засобом захисту дерева на водяній основі , для вулиці. розміри , підставка-стіл : висота 70 см, ширина-35, довжина 75см. Будка 30х45см всередині. Можливі варіанти обробки:
Будиночок для котів 70х70 см (утеплений)
Утеплена будка хатинка для сімейства котів на вулицю, внутрішні розміри 70х70 см. Виготовлена з соснової дошки товщиною 25мм. та екструдованого пінопласту 20мм. Знімне дно для зручного прибирання в середині чи для того щоб покласти коврик або якийсь підстил. З двосхилим дахом. Проста та зручна у використанні. Купивши цю будку, ваші котики завжди будуть в теплі і чистоті. Покраска та накриття як опція, за додаткову плату. Можливі варіанти оброблення:
Будиночок для котів Веранда (з дверцятами, утеплений)
Утеплення будка хатинка для котиків на вулицю, внутрішні розміри одного з відділень 40х50 см. Виготовлена з соснової дошки товщиною 25мм. і екструдорованного пінопласту 20мм. Знімне дно для зручного прибирання в середині або для того щоб покласти килимок або який подстил. З двосхилим дахом і дверима які відкриваються в обидві сторони. Проста і зручна у використанні. Купивши цю будку, ваш котик завжди буде в теплі і чистоті. А ви будете задоволені на 100%) Можливі варіанти обробки:
Будиночок для кота 50х70 см дверцятами (з дверцятами, утеплений)
Утепленная будка (домик) для котика или не большой собачки на улицу, внутренние размеры 50х70 см. Изготовлена из сосновой доски толщиной 25мм. и экструдированного пенопласта 20мм. Съемное дно для удобной уборки в середине или для того чтоб положить коврик или какой подстил. С двускатной крышей, накрыть рубероид. Простая и удобная в использовании. Купил эту будку, ваш котик всегда будет в теплое и чистоте. Можливі варіанти обробки:
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   33  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История